Kamile gel bi sarılalım senleVlla benım 150 gunum kalsın da nasıl bayram etcem bakın da görün ahh bee
kızlaaaarrrrrr cook mutluyumm askımın usta birliği sivas'a cıktı bizde tokattayız aramız toplasan 1 saat oohhgercekten cok mutlu oldum komutanları cagırmıs benimkiyle birlikte toplam 3 kişi koğuştan sizin buralara cıktı demis acemi birliğinden sonra 1 hafta izinlisiniz sonrada ustaya geciyorsunuz demis sansa bakk yaa olamaz yemin ederim Allahım sen ne kadar yüce bir varlıksın kurban oldugum yaa ama şöyle bi sorun var.. kaydırma yapılabilirmiş, sivasa usta birliğine geçecek, 1 2 ay sonra dogu sınır'a gitme ihtimali olblrmiş oda tam bilmiyor yarın komutanından ögrenicek olabilirmi kaydırma sizce kızlar?
kızlaaaarrrrrr cook mutluyumm askımın usta birliği sivas'a cıktı bizde tokattayız aramız toplasan 1 saat oohhgercekten cok mutlu oldum komutanları cagırmıs benimkiyle birlikte toplam 3 kişi koğuştan sizin buralara cıktı demis acemi birliğinden sonra 1 hafta izinlisiniz sonrada ustaya geciyorsunuz demis sansa bakk yaa olamaz yemin ederim Allahım sen ne kadar yüce bir varlıksın kurban oldugum yaa ama şöyle bi sorun var.. kaydırma yapılabilirmiş, sivasa usta birliğine geçecek, 1 2 ay sonra dogu sınır'a gitme ihtimali olblrmiş oda tam bilmiyor yarın komutanından ögrenicek olabilirmi kaydırma sizce kızlar?
Ayhh çıldiriciiim resmen.Bi konu okudum kısa dönem asker yarenleri şafak sayıyor 153 gunumuz var of pof nasıl gecicek bilmem ne. Biz napak ölek mi bacım daha 12 13 ayımız var.Cidden insanlar hallerine şükretmesini bilmiyolar.Kısa döneme karşı değilm ama 150 gun şafak sayan insanların boyle ağlayp sızlaması çok sinir bozucu.Tabiki özlersin edersn ona bi lafım yok ama de bari şükürler olsun ki 460 gun değil de be kardeşimm ama yok yoook.
kızlarrr nasılsınızz
Merhaba canim , ben varim bir tek sanirim bu aksam:)) beklemedeyiz ne yapalim sen nasilsin keyifler nasil:)
60 baraj belirleyip şehir taban puanını 72 yapan devlet, canın çıkmasın e mi!
iyiyim canim ole oturuom nisanlimin yarin carsisi var onun icin heyecanliyim zaman iyice gecmio :) sen nasilsin canim
neyı 72 yapmislar türküü
Gorusuyoruz canim ama sesli konusamioz bilgisayar felaket donuo cok kotu yani
benımkıde 8 kılo verdı canımOlsun ona da sukretmek kazim,gerci ben o sekilde gormeye dyanamiyorum pek ama uzuluyorum bir de 10 kiloya yakin verdi(
girne sokaklarını gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?