92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anaam bide benimki tertiplerinden önce baslayacak usta birliğine, onun tertipleri yeni acemiye gectiğinde o coktan alısmıs olacakk oohh :))) keyfime yokk diyecek yokkkk kızlar nerdesiniz ama yaaa iki topicte bomboss[/B]

ayyy canım çokkk sevindimmmmmm.bir an kendi yaşadıklarım geldi aklıma..çok şanslısınız.ben mardin çıkınca nasıl ağlamıştım anlatamam..ama şimdi sanki benim askerim yakına gelmiş gibi sevindim
yemin töreninden sonra nasıl hemen ustaya gider ki?bak onu bilmiyorum hiç olur mu?

Sivas'ın yollarına çıkayımm dağlarına lililili:))) yavrucm hayırlı uğurlu olsun çok sevndim haftada bir gidersin artıkk

Tam yarama parmak basmissin canim benim 150 gunum olsa saymam bile vallahi billahi,keyfini cikarmaya bakarim. Suan bu aradaki fark beni cildirtiyor resmen, 3 posta kisa donem gidiyor geliyor biz hala bekliyor oluyoruz bir de benim esim 2 senelik mezunu ben ise universite mezunuyum,hic yoktan yere bekliyormusum gibi geliyor bana:/

60 baraj belirleyip şehir taban puanını 72 yapan devlet, canın çıkmasın e mi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…