92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benımkı dıokı evlenınce kıbrısa gelır gezeriz aşkım yokkkkkkkkk ben daha kıprısın K sını bıle duymak ıstemıom türkiyemin suyumu çıktı dedim

biz kapışmadan konuşamıyoz o yüzden hiüüç böyle muhabbetimiz olmadı
ama gaziemirdeyken taktı illa izmirde yaşıcaz diye. o izmiri iyi bilir ben zati izmirliyim ohh miiis özel msj attım

sans canım benim, aslında bizim sansımız hic yoktur ama bende cok sasırdım cıkmadık candan ümit kesilmezmis Allaha binlerce kez sükürler olsun :) yaa komutanı 3 kişiyi yanına cagırmıs siz yemin töreninden sonra ustaya gidiyosunuz demis cagırdıkları arasında nisanlımda war bitek bu 3 kişi batıya gidiyor heralde digerleri dogu sınır :26:
Sivas'ın yollarına çıkayımm dağlarına lililili:))) yavrucm hayırlı uğurlu olsun çok sevndim haftada bir gidersin artıkk
Gitmem mi yaaa, dediğim gibi kaydırma birliği değildir inşallahh orda kalırsa her carsı izninde yanındayım artıık

Canım ne güzel yakınına gelmiş
Canım bence kaydırma olmaz sanmıyorum.
Ama kesin bilmiyorum öyle birşey durmadım belki orada asker azsa olabilir

kız allah iyiliğini virmeye
onları nerde gördün, ben görmedim
ben yollara, çarşıya baktım hep, gızlara bakmadım kiii
senin için fesat

İnşallah olmaz canım:26:
Sen,n nişanlın 30 gün acemilik yapacak demektir yemin töreninden sonra 7 gün yanında demektir

35 gün gülşencim ertelendi ya bizim yemin töreni 35 günün sonunda askımı alıp memlekete dönüyoruz 7 gün benimle, Allah biliyor yaa nasıl istemiştim yılbasını onunla gecirmek cok üzülmüştüm son gün sivasa birliğine kadar bırakıcam bitanemi bir daha ayrılık olacak aynı acılar ama olsun içimizi karartmayalım degilmi :26:

Canım 1 saatlik yol nedir ki gidersin çarşı izinlerinde yemin töreninden snra çarşısı olacak artık nişanlının

Sudan cıkmıs balıga döndüm kızlarr yaa hala atlatamadım soku, aradı dagıtımım cıkmıs dedi nasıl yani nere dedim seside ciddiydi ihtimal vermiyordum dogu sınır oldugunu umuyodum nere isterdin dedi amasya ve sivas istiyorum biliyosun dediim en son söylediğin dedi mutluluktan agladım ya cıglık cıglıga suanki duygularım varya, hani ilk defa asık olursun yaa ilk anlar o mutluluk hormonu etrafa neşe saçmalar falan aynı öyleyim içimde kabaran biseyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…