92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gülşen canım nasılsın
evet ceren artık en yakın cafeyı mekan tutar sonra yemeğini kesinlikle mis de yesin :)

mis.. tamam aklımda bu birlikte yeriz artık sekerim her izninde yanında olurum ben onun bakk simdiden anlasalım senle güzel ne kadar kız varsa ortadan kaldır benimki gelmeden bizim tokatın sivasın kızları oynak olur biraz kıskanırım catlarım burda catır catır

gülşen canım nasılsın
evet ceren artık en yakın cafeyı mekan tutar sonra yemeğini kesinlikle mis de yesin :)

Gülşahcım iyiyim sen nasılsın?

Ceren senin adına çok sevindim

bebeğim miste yemek yerseniz peçeteye yazı yazıp koyun masaya hatıra olsun bakarsın ben okurum merkeze verırlerse mis zaten yolunun üstü olur

Canım 1 saatlik yol nedir ki gidersin çarşı izinlerinde yemin töreninden snra çarşısı olacak artık nişanlının

evet merkez yada yıldızeli ilçesi olursa heran ulasımım kolay olur sivas'a, diger ilçeleri uzak kalıyor biraz bunlar cıkmazsa 2 haftada bi 3 haftada bi yanındayım carsı izni kac saat oluyor canım ve hangi gün oluyor?

bebeğim miste yemek yerseniz peçeteye yazı yazıp koyun masaya hatıra olsun bakarsın ben okurum merkeze verırlerse mis zaten yolunun üstü olur

tamam sekerim yazarız kocaman safagımızı ismimizi falan ayy Allah biliyor yaa geçen sivasa geldiğimde nasılda üzülmüstüm cengosla hic gelemedik diye onla sivasta gezmeyi cok istemistim nasip kısmet bu günlereymiş

canım o değişio ama mesela bızımkı hep cumartesı sen sivaslısın bılırsın babannemler tam çifte minarenın orda oturuo medresenın yanındada ankesörli telefonlar balkondan bakıoz askerler hep ordan telefon acıo bi üzülüyoz babannem dioki gitsem şuraya otursamda telefonumdan 10 ar dakıka konustursam izinlerde heralde 07:00 -07:30 aksamda 17:00 da bitio galıba

iyiyim tatlım sabahki sinir savasımı yenı yenı atlatıyorum

Canım sabah çıkıyorlar akşam 5'e kadar teslim olması gerek.
Sevindim tatlım iyi olmana baban lap top alırsa tamamen sorun çözülecek inşallah:13::13:

kız kıyamam yaa insan hallerini görünce acıyor dimi :26: bizim askerlerimize de acıyorlarmıdır acaba izin saatleride iyiymiş haa

Sevindim tatlım iyi olmana baban lap top alırsa tamamen sorun çözülecek inşallah:13::13:

inşallahhh yakında komsulara gidicem varsa bi çanta laptop verebılırmısınız die

bizimde masaustu cok gıcık devamlı donuyor ses bozuk cıldırıyorum cok fazla oturamıyorum basında seni cokk iyi anlarım yanii

]her hafta olmuyor ama dimi kızlar carsı izni, biri bi halt yiyo tüm koğuşun carsı iznini kesiyolar falan diyodu kuzenim bana :26:[/B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…