- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
en önemli ayrıntı o ay ilk ona baktım ben
ay yok ben bakmadım, görmedim bilem
iyi ki de görmemişim o zamansaa
gülşen canım nasılsın
evet ceren artık en yakın cafeyı mekan tutar sonra yemeğini kesinlikle mis de yesin :)
gülşen canım nasılsın
evet ceren artık en yakın cafeyı mekan tutar sonra yemeğini kesinlikle mis de yesin :)
Sudan cıkmıs balıga döndüm kızlarr yaa hala atlatamadım soku, aradı dagıtımım cıkmıs dedi nasıl yani nere dedim seside ciddiydi ihtimal vermiyordum dogu sınır oldugunu umuyodum nere isterdin dedi amasya ve sivas istiyorum biliyosun dediim en son söylediğin dedi mutluluktan agladım ya cıglık cıglıgasuanki duygularım varya, hani ilk defa asık olursun yaa ilk anlar o mutluluk hormonu etrafa neşe saçmalar falan aynı öyleyim içimde kabaran biseyler var
mis.. tamam aklımda bu birlikte yeriz artık sekerim her izninde yanında olurum ben onunbakk simdiden anlasalım senle güzel ne kadar kız varsa ortadan kaldır benimki gelmeden bizim tokatın sivasın kızları oynak olur biraz kıskanırım catlarım burda catır catır
Canım 1 saatlik yol nedir ki gidersin çarşı izinlerinde yemin töreninden snra çarşısı olacak artık nişanlının
bebeğim miste yemek yerseniz peçeteye yazı yazıp koyun masayahatıra olsun bakarsın ben okurum merkeze verırlerse mis zaten yolunun üstü olur
iyiyim tatlım sabahki sinir savasımı yenı yenı atlatıyorum
kız bunlar kıbrıstan sağ salim gelir dimi
evetmerkez yada yıldızeli ilçesi olursa heran ulasımım kolay olur sivas'a, diger ilçeleri uzak kalıyor biraz bunlar cıkmazsa 2 haftada bi 3 haftada bi yanındayım carsı izni kac saat oluyor canım ve hangi gün oluyor?
evetmerkez yada yıldızeli ilçesi olursa heran ulasımım kolay olur sivas'a, diger ilçeleri uzak kalıyor biraz bunlar cıkmazsa 2 haftada bi 3 haftada bi yanındayım carsı izni kac saat oluyor canım ve hangi gün oluyor?
iyiyim tatlım sabahki sinir savasımı yenı yenı atlatıyorum
canım nolduki sabah :26:
canım o değişio ama mesela bızımkı hep cumartesı sen sivaslısın bılırsın babannemler tam çifte minarenın orda oturuo medresenın yanındada ankesörli telefonlar balkondan bakıoz askerler hep ordan telefon acıo bi üzülüyoz babannem dioki gitsem şuraya otursamda telefonumdan 10 ar dakıka konustursamizinlerde heralde 07:00 -07:30 aksamda 17:00 da bitio galıba
Canım sabah çıkıyorlar akşam 5'e kadar teslim olması gerek.
Sevindim tatlım iyi olmana baban lap top alırsa tamamen sorun çözülecek inşallah:13::13:
canım kardesım unıversıte okuo baska sehırde evdekı laptopu o goturdu masaustude bıze kaldı buda cok gıcık donuo ses gıtmıo felan bu hafta sonu için geldi laptopu getırmemıs benımde ne kadar hassas oldugumu bılıo sinirimden saatlerce ağladım
kız kıyamam yaa insan hallerini görünce acıyor dimi :26: bizim askerlerimize de acıyorlarmıdır acabaizin saatleride iyiymiş haa
bizimde masaustu cok gıcık devamlı donuyor ses bozuk cıldırıyorum cok fazla oturamıyorum basındaseni cokk iyi anlarım yanii
inşallahhh yakında komsulara gidicem varsa bi çanta laptop verebılırmısınız die
Canım sabah çıkıyorlar akşam 5'e kadar teslim olması gerek.
Sevindim tatlım iyi olmana baban lap top alırsa tamamen sorun çözülecek inşallah:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?