92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben alıstım alıstıktan sonra normal geliyor bilgisayarın anormallikleri takma kafana canım inan bak su bilgisayarla nasıl savastıgımı görsen kacar gidersin

ben camdan atıcak duruma geliom ay keske senınkı sıvasa gecen sene dusseydı bi sürü astsubay uzman çavuş komsumuz vardı ama gittiler belki bi faydaları olurdu

ben camdan atıcak duruma geliom ay keske senınkı sıvasa gecen sene dusseydı bi sürü astsubay uzman çavuş komsumuz vardı ama gittiler belki bi faydaları olurdu

ay o bu degildeaklım karıstı, gerci internete yazmak ne kadar dogru bilemiyorum ama babam ben yaptırdım sivas'a ustasını diyo erzincanda taburda tanıdıgı varms komutan görüstüm falan diyo benimi kafaya alıyor bilmyorum :26:

ceren canım evet bırını hatası yuzunden kıtlıolar ama kendı hataları da onemlı mesela bızımkının ordan bırınınkını 12 hafta kıtlemısler

Bence canım yaptırmış olabilir.
Askerde her türü torpil işliyor inan

bu konuda fıkrım yok walla ama yer konusu öle tanıdıkla halledılıcek bısı degıl galıba

bu konuda fıkrım yok walla ama yer konusu öle tanıdıkla halledılıcek bısı degıl galıba

yokk canım askerlikte ne torpiller oluyor inanamazsınn torpille astsubaylar bascavuslar gidiceği sehri bile ayarlatabiliyor.. Tayin normalde kura cekilip olur dimi.. ne torpiller var görsen.. adam kendini istediği şehre yazdırıyor askeriye de full torpil..
Bence canım yaptırmış olabilir.
Askerde her türü torpil işliyor inan
evet canım ama kim o tanıdıgın ismini ver diyorum yokk diyo, kurcalama diyo sonra saka yaptım diyo :26: benim cok üzüldüğümü gördü halimemi acıdı acaba

Baba yüreği canım muhakak üzülmüştür.
Üzülmez olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…