kız varya nasıl ağladım saatlerce bi canta yanı tak koluna getir ama yok
ben alıstımalıstıktan sonra normal geliyor bilgisayarın anormallikleri takma kafana canım inan bak su bilgisayarla nasıl savastıgımı görsen kacar gidersin
kızlarr nasılsınız bakalım
]her hafta olmuyor ama dimi kızlar carsı izni, biri bi halt yiyo tüm koğuşun carsı iznini kesiyolar falan diyodu kuzenim bana :26:[/B
ayy teşekkür ederim canımın içi keske öle bişi olsaydı bırlıkte ne guzel asker yolu beklerdık
kızlarr nasılsınız bakalım
ben camdan atıcak duruma geliomay keske senınkı sıvasa gecen sene dusseydı bi sürü astsubay uzman çavuş komsumuz vardı ama gittiler belki bi faydaları olurdu
ceren canım evet bırını hatası yuzunden kıtlıolar ama kendı hataları da onemlı mesela bızımkının ordan bırınınkını 12 hafta kıtlemısler
ay o bu degildeaklım karıstı, gerci internete yazmak ne kadar dogru bilemiyorum ama babam ben yaptırdım sivas'a ustasını diyo erzincanda taburda tanıdıgı varms komutan görüstüm falan diyo benimi kafaya alıyor bilmyorum :26:
ay o bu degildeaklım karıstı, gerci internete yazmak ne kadar dogru bilemiyorum ama babam ben yaptırdım sivas'a ustasını diyo erzincanda taburda tanıdıgı varms komutan görüstüm falan diyo benimi kafaya alıyor bilmyorum :26:
bu konuda fıkrım yok walla ama yer konusu öle tanıdıkla halledılıcek bısı degıl galıba
iyiyim sekerim sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın
Keşke canım
İyiyim kamilecim sen nasılsın
bu konuda fıkrım yok walla ama yer konusu öle tanıdıkla halledılıcek bısı degıl galıba
evet canım ama kim o tanıdıgın ismini ver diyorum yokk diyo, kurcalama diyo sonra saka yaptım diyo :26: benim cok üzüldüğümü gördü halimemi acıdı acabaBence canım yaptırmış olabilir.
Askerde her türü torpil işliyor inan
hımm benım bı fıkrım yok canım o tanıdıklar malesef bıze hıc denk gelmıyo
yokk canım askerlikte ne torpiller oluyor inanamazsınn torpille astsubaylar bascavuslar gidiceği sehri bile ayarlatabiliyor.. Tayin normalde kura cekilip olur dimi.. ne torpiller var görsen.. adam kendini istediği şehre yazdırıyor askeriye de full torpil..
evet canım ama kim o tanıdıgın ismini ver diyorum yokk diyo, kurcalama diyo sonra saka yaptım diyo :26: benim cok üzüldüğümü gördü halimemi acıdı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?