92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hımm benım bı fıkrım yok canım o tanıdıklar malesef bıze hıc denk gelmıyo

torpil iyi birsey degil ama canım kac kişinin hakkı yeniyor yanlıs anlamayın kızlar benim babam torpille gecinen bir insan degil, torpille geçinse tokat'ta işi ne zaten adamın hic bi zaman kendine torpil yaptırmadı bi akrabamız yalvardı torpil yaptır askerliğim ankarada olsun diye ona bile yok dedi her zaman dogrucudur ama bugün neden gelip bana böyle birsey söyledi bilmiyorum

benım babamda benı kızdırmak ıcın usta bırlıgını bodruma muğlaya çıkartcam dıodu ben sankı onun elındeymıs gıbı bende ınanıp cıldırıodum

gülşen ya bazen şafağa bakıyorum panik atağım olmadığı halde panik atak geçiresim geliyo

Yok yok geçirmek yok günden güne azalıyor mutlu oluyorum ben baktıkça acaba bende mi sorun var:44:
Bende istatislik yapmakdan kafayı yicem
Şubatta 200 lerdeyiz
Mayısta 100 lerdeyiz

Yok yok geçirmek yok günden güne azalıyor mutlu oluyorum ben baktıkça acaba bende mi sorun var:44:
Şubatta 200 lerdeyiz
Mayısta 100 lerdeyiz

tamam 200 lerdeyız ama mesela 290 ben ne anladım 290 dan bal gibi 300 işte

Şubatta 200 lerdeyiz
Mayısta 100 lerdeyiz

anaam bende anca istatislik yapıyoruum kafam sırf sayılarla aylarla mesgul
vallahii ne yalan söyliyim bende günler hızlı geciyor, siz bir süre sonra yavaslıycak dediniz ama suanlık hızlı yani

Şubatta 200 lerdeyiz
Mayısta 100 lerdeyiz

aynen gülşencim yaa 42 gün sonra 200 lerdeyiz diyorum hazirada 100 lerde olucaz yaa sevgilm yanıda olucak diyorum sonrada geçippp gidicek diyorummmmm.kendimi böyle böyle kandırıyorum işte

ay walla bazen öle bi oluyorumkı resmen panik atak geçiricek gibi ama bak ne guzel sımdı senın mutlu olman lazım canım gorme sansın %100 yanıı

yook canım bu gevsemiş rahatlamıs halim degil diken üstündeyiim dediğim gibi şu kaydırma olayını ögrensin bi cenk haberini alayım sonra gevşiycem sivasta kalıcı mı degilmi bilmiyorum.. Ama sivas uğurdur yaa sivas huzurdur canım memleketim sevdiğimi içine alırr rahat ettirir bırakmaz onu

tamam 200 lerdeyız ama mesela 290 ben ne anladım 290 dan bal gibi 300 işte

anaam bende anca istatislik yapıyoruum kafam sırf sayılarla aylarla mesgul
vallahii ne yalan söyliyim bende günler hızlı geciyor, siz bir süre sonra yavaslıycak dediniz ama suanlık hızlı yani

aynen gülşencim yaa 42 gün sonra 200 lerdeyiz diyorum hazirada 100 lerde olucaz yaa sevgilm yanıda olucak diyorum sonrada geçippp gidicek diyorummmmm.kendimi böyle böyle kandırıyorum işte

Kamilecim mayısta 100 lerdeyiz
290 dan başlıyorsun ama bir bakıyorsun 210 olmuş
300 lere başladığım dün gibi aklımda.
Cerencim sana mahşallah bana hiç zaman geçmiyordu.Ben sürekli gezen bir tipim gidince gezmiyorum ondan olma ihtimali var:44:

vallahii sagolsun cenk gitmeden alıstırdı beni son 1bucuk yıldır evde oturdugum içiin problem yasamıyorum az insan cok huzur evimde mutluyum öküz bide diyokii yemin törenine gelirken makyaj yapmıyosun yüzünü poponu örtte gel bi gözlerin acık olcakk hic makyaj olmıycak diyo herkestee bana bakıyodu aa ceren gelmis diye bakmak için sıraya giriyolardı

bide sivasla tokatın havası kültürü birbirine yakın canım pek zorlanmaz heralde

Senin ki çok ksıkanç
Ama cidden askeriyede bazıları öküz gibi bakıyor.
Ben bilecikde cidden rahatsz olmuştum ki pantolon gmlek gymştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…