92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Senin ki çok ksıkanç
Ama cidden askeriyede bazıları öküz gibi bakıyor.
Ben bilecikde cidden rahatsz olmuştum ki pantolon gmlek gymştm

ooo kıskanc ne kelime.. şimdi orda sap olan birsürü asker vardır 1 ay sonunda güzel güzel hatunlar görüyorlar gözleri fal tası gibi acılıyor normal yani bakmaları 6 bin tane asker warr diyo birliğin kapısından cıkınca istediğini yap diyo kıyamam cocugum beniiim

kızlar bugün rüyamda ne gördüm ben şimdi rüyamda posta kutusuna bakıyorum bana bi sürü mektup gemiş bi bakıyorum biri kıvanç tatlıtuğdan biri kuzey güneydeki cemreden biride aşkımdan üstünde asker mektubu yazıodu okuyamadan uyandım

ayy kızlar aklıma geldi bakk söylemezsem catlarım, benmkinin kogus komutanı tokat'lı bizimkiylede arası cok iyi tokat'tan falan konuşuyolarmıs komutan gevşeğin tekiymiş şu tepede içelim falan diyormuş, cenkte komutanım oranın manzarasını sevmiyorum ben su tepe daha iyi orda içelim diyomuş, komutan diyomuşkii senin güzel kız arkadasların varmı varsa ayarlsana bana falan... oda ben nisanlıyım komutanım işim olmaz öyle seylerle demiş, ne war bende evliyim demiş komutan ay bütün gevseklerde bizimi bulur yaaa

bende kadınlar kulubunde gülşenle konuşyodum rüyamda

hahahahha koptum yaa bulur walla tatlım

ben rüyamda kıvaç'ı gördüm desem var yaaaa kaçar yanıma gelir sonrada neden beni görmedin onu gördün diye birbirmizi yeriz
yaaaa kıvaçla kıskandırıyordum ben ömerimiii özledim o günleriiii

ben rüyamda kıvaç'ı gördüm desem var yaaaa kaçar yanıma gelir sonrada neden beni görmedin onu gördün diye birbirmizi yeriz

benimkide önceden gökhan özenden kıskanıodu sankı gökhan özen benım eskı sevgılım varlığımızdan haberlerı bıle yok

bende kadınlar kulubunde gülşenle konuşyodum rüyamda

hahahahha koptum yaa bulur walla tatlım

Kamilecim demek ki seninkide kıskanç
Cerencim rüyanda ne konuşuyorduk?
Püslükler askerdeki şu kız muhabetti duyunca çıldırıyorum zaten

yaa ben bi kere rüyamda doktorlar dizisi vardı ya o ekibi gördüm kutsii yi zenanı falan gördüm diye anlatıyorum.. dövmekten beter etmişti beni yaaa anaam neymis kutsiyi düsünerek yatıyomusum ay ben o adamın nesini düsünüyüm düsünsem murat bozu kıvanc tatlıtuğu düsünürüm salakk

balım tam hatırlamıyorum ama günlük napıyon naıslsın muhabbetleriydi yalnız nickin gülşen olarak geciyodu karsılıklı oturur gibi görüntülü konusuyoduk rüya işte yüzünü soracak olursan hatırlamıyorum ama begenmistim seni sekerim

ben kıvançı nieyse çok görürüm rüyamda halbuki zayıfladıgından berı hıc begenmıyorum bi keresinde yine rüyamda kıvançla ben sevgılıymısız böle sarılmıs oturuoz babannemde bızım fotograflarımızı cekıodu

Aaa canım sen benim resmimi görmedin mi dur koyımde gör

kıız bende o adama asıktıım ta ki zayıflayana kadar son aylarda pek begenmiyorum ama yinede hos adam yaa tam istediğim tip kaş göz burun boy fizik kıvanc bunu cenke hicbi zaman söyleyemiyceğim bin pisman ediyor ayyyy sanki aldatmısım gibi tövbeee.. ben onun hadise tutkusuna bisey diyomuyum sanki gözüme soka soka hadiseyi övüyor anca bak sinirlendimmmm

benimkide önceden gökhan özenden kıskanıodu sankı gökhan özen benım eskı sevgılım varlığımızdan haberlerı bıle yok

bi de öyle biri karşına çıksa naparsın diyor yaaaa yaa ben sevmişim dimi amaaa ne önemi var diyorum yok anlamıyor..
kıskanç canım kıskanç ben tüm gün ne yaptığımı mesaj atıyorum düşün yani :) gerçi o kadar alışmışım ki atmasam eksik gibi hissediyorum
ben şimdiye kadar hiç rüyamda görmedim ama görsem kesin onu mu düşünüyosun der
amaaa kıvaç da kıvaç yaniiii diyorum nasıl kızıyor nasıl kızıyor bilmiyor ki en çok onu seviyorum ben

ay git Allah aşkına şu hadisenin neyini beğeniyo ya konuşma nasıl olur diksiyon nedir hiç birinden haberi yok kadının anca stripptiz yapsın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…