bi de öyle biri karşına çıksa naparsın diyor yaaaa yaa ben sevmişim dimi amaaa ne önemi var diyorum yok anlamıyor..
kıskanç canım kıskanç ben tüm gün ne yaptığımı mesaj atıyorum düşün yani :) gerçi o kadar alışmışım ki atmasam eksik gibi hissediyorum
ben şimdiye kadar hiç rüyamda görmedim ama görsem kesin onu mu düşünüyosun der
amaaa kıvaç da kıvaç yaniiii diyorum nasıl kızıyor nasıl kızıyor bilmiyor ki en çok onu seviyorum ben
bi de öyle biri karşına çıksa naparsın diyor yaaaa yaa ben sevmişim dimi amaaa ne önemi var diyorum yok anlamıyor..
kıskanç canım kıskanç ben tüm gün ne yaptığımı mesaj atıyorum düşün yani :) gerçi o kadar alışmışım ki atmasam eksik gibi hissediyorum
amaaa kıvaç da kıvaç yaniiii diyorum nasıl kızıyor nasıl kızıyor bilmiyor ki en çok onu seviyorum ben
bebeğimm çok güzellsin tü tüü maşallah :)
Gülşencim masallah ne kadar güzelsin yeriimmgercekten kız cok begendim nazar degmesin :)
ay git Allah aşkına şu hadisenin neyini beğeniyo ya konuşma nasıl olur diksiyon nedir hiç birinden haberi yok kadının anca stripptiz yapsın dursun
napıcam hemen senı bırakıp onu alırım diomussunbi de öyle biri karşına çıksa naparsın diyor yaaaa yaa ben sevmişim dimi amaaa ne önemi var diyorum yok anlamıyor..
Anaaam kıskanç sizinkiler baya baya benimkide kıskanç ama bu derece değil askere gitmeden aşırıydı afaganlar bastı bana
Kızdırma çocğu yazık günah
kutsiyi gökhan özeni söyleyebilirsin tamam bunlar normal erkek. ama kıvancı söyleme arkadasım hayatının hatasını yaparsın bende söylemiyorum bunalıma girer falan diyeeee kıvanc yani ben erkek olsam cok kıskanırdım onun güzelliğini
vayy gardasım benimm hosgeldinn tekrardan anti hadise grubu acmayı düsünüyorumtürkceyi bile konusamıyor daha zaten iyice zayıflamııs çökmüşş bi tuhaf salaaakkkk kadın düello ya düvello diyo ya varmı böyle bisey
kızdırmak için diyorum kızlar yaaa napayım çok hoşuma gidiyor onu kızdırınca çok mu kötüyüm ne
biz böyleyiz ama sürrekli bi didişme var aramızda
gidip ağzının ortasına bi tane vurucan öyle denmez die
kızlarrrr moralim çok bozukkk ben konuşmayı beklerken şimdi mesaj attı burası çok gergin sonra konuşalım dedi baskın olabilrmiş diyor..napıcam şimdi ben
Tokat'a geldi bu 3 yıl önce anasından dogduguna bin pişman ettiler kovaladılar bunu saha'nın içinde 200 erkek peşinden koşuyor görme yaa gül gül öldümbitanesi öptü bunu yapıştı kadına hadise tir tir titriyor giydiği seyi görseniz hak verirsiniz o erkeklerede yani
kızlarrrr moralim çok bozukkk ben konuşmayı beklerken şimdi mesaj attı burası çok gergin sonra konuşalım dedi baskın olabilrmiş diyor..napıcam şimdi ben
ben gitmem walla boşuna onun konserine
Canım dua et hatta kızlar hepimiz edelim :26::26:
Allah korur birşey olmaz canım sakin olamaya çalış
canım kötü düsünme nolur :26: sakin olmaya calıs panik yapma bol bol dua et bizde yanındayız bak birsey olmayacak korkma
çok kötü oldum elim ayağım titriyor kızlar nolur dua edin bir şey olmasın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?