92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Anaaam kıskanç sizinkiler baya baya benimkide kıskanç ama bu derece değil askere gitmeden aşırıydı afaganlar bastı bana
Kızdırma çocğu yazık günah

kutsiyi gökhan özeni söyleyebilirsin tamam bunlar normal erkek. ama kıvancı söyleme arkadasım hayatının hatasını yaparsın bende söylemiyorum bunalıma girer falan diye eee kıvanc yani ben erkek olsam cok kıskanırdım onun güzelliğini

ay git Allah aşkına şu hadisenin neyini beğeniyo ya konuşma nasıl olur diksiyon nedir hiç birinden haberi yok kadının anca stripptiz yapsın dursun

vayy gardasım benimm hosgeldinn tekrardan anti hadise grubu acmayı düsünüyorum türkceyi bile konusamıyor daha zaten iyice zayıflamııs çökmüşş bi tuhaf salaaakkkk kadın düello ya düvello diyo ya varmı böyle bisey

napıcam hemen senı bırakıp onu alırım diomussun
canım ben bı yere gıdıom ya belkı ıkı yılda felan anca tek basıma bı yere gıdersem oda otobusle aynen trafık su cıkmaya hazırlanıom cıkıyımmı on saat cık demesıne bekle tamam derse cıktım otobuse bındım otobusten ındım geldım

Anaaam kıskanç sizinkiler baya baya benimkide kıskanç ama bu derece değil askere gitmeden aşırıydı afaganlar bastı bana
Kızdırma çocğu yazık günah

kızdırmak için diyorum kızlar yaaa napayım çok hoşuma gidiyor onu kızdırınca çok mu kötüyüm ne
biz böyleyiz ama sürrekli bi didişme var aramızda

kızdırmak için diyorum kızlar yaaa napayım çok hoşuma gidiyor onu kızdırınca çok mu kötüyüm ne
biz böyleyiz ama sürrekli bi didişme var aramızda

ayy yok ben kızdırmamak için elimden geleni yapıyorum deli damarı bi attı mı tutabilene ask olsun ugrasamam onla agzıma bi erkek ismi alayım 10 gün çemkiriyor yaa

gidip ağzının ortasına bi tane vurucan öyle denmez die

Tokat'a geldi bu 3 yıl önce anasından dogduguna bin pişman ettiler kovaladılar bunu saha'nın içinde 200 erkek peşinden koşuyor görme yaa gül gül öldüm bitanesi öptü bunu yapıştı kadına hadise tir tir titriyor giydiği seyi görseniz hak verirsiniz o erkeklerede yani

kızlarrrr moralim çok bozukkk ben konuşmayı beklerken şimdi mesaj attı burası çok gergin sonra konuşalım dedi baskın olabilrmiş diyor..napıcam şimdi ben

kızlarrrr moralim çok bozukkk ben konuşmayı beklerken şimdi mesaj attı burası çok gergin sonra konuşalım dedi baskın olabilrmiş diyor..napıcam şimdi ben

Canım dua et hatta kızlar hepimiz edelim :26::26:
Allah korur birşey olmaz canım sakin olamaya çalış

ben gitmem walla boşuna onun konserine

canım kötü düsünme nolur :26: sakin olmaya calıs panik yapma bol bol dua et bizde yanındayız bak birsey olmayacak korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…