92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende ettim canım duamı yalnız degillerdir gülseninde dediği gibi takviye birlkler vardır merak etme Rabbim bütün Askerlerimizi korusunn

bende ettim canım duamı yalnız degillerdir gülseninde dediği gibi takviye birlkler vardır merak etme Rabbim bütün Askerlerimizi korusunn

Amin canım amin:26:
Kızlar işte doğuda asker beklemek daha bir zor.
Kamile en iyi ben seni anlarım bu konuda.
Hasretlik artı can korkusu.
Biticek bu günler inanıyorum tatlım
Dua et allah koruyacak askerlerimizi:26::26:

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ederim Allah'ım tüm askerlerimizi korusun..inanın tüm fonksiyonlarım durdu resmen düşünemiyorum kaldım öyle.

sakin olamıyorum gülşen düşünmek istemiyorum şu an ama sanki aklımda bir şey var beni kötü düşünmeye itiyor ama ben düşnmek istemiyorumm
AMİNNNN!!!

Bilirim o akılı o yok mu
İnsanı delirtiyorOlmayacak allahın izniyle birşey de canım aklına geldikçe allahım yardım et koru de canım benim:26::26:

canım yanıyor nefes alamıyorum..sürekli yüreğim ağzımda yaşamakdan bıktım artım artık yeterrrrrrr..
bizi bu hale getiren ülkeme zarar veren herkesi Allaha havale ediyorum.Allahım o ... nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!
Allahım tüm askerlerimizi koru..

kmleomer
Allah yardımcıları olsun canım ya Allah korusun bütün askerleri:26:
Benim de sevdiceğim gidecek Şubatta içim sıkılıyo daralıyo beni de alın aranıza

Canım demek 93/1 yareni olacaksın
Hayırlı olsun
Daha zamnınız var varken iyi değerlendirin tatlım

Öyle olacak canım evet daha topiğim yok benim buralarda oluyum dedimdi
Zamanımız var da ayrı şehirlerdeyiz zaten canım değerlendiremiyoruz öyle
Didişip duruyoruz..
Kendime de kızdım şimdi ben neleri dert edinip üzülürken burda asker yarenleri nası korkuyla gelecek tek bi haberi bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…