Öyle olacak canım evet daha topiğim yok benim buralarda oluyum dedimdi
Zamanımız var da ayrı şehirlerdeyiz zaten canım değerlendiremiyoruz öyle
Didişip duruyoruz..
Kendime de kızdım şimdi ben neleri dert edinip üzülürken burda asker yarenleri nası korkuyla gelecek tek bi haberi bekliyolar
hayır yok ben mesaj attım ama bana geri dönmedi
kmleomer
Allah yardımcıları olsun canım ya Allah korusun bütün askerleri:26:
Benim de sevdiceğim gidecek Şubatta içim sıkılıyo daralıyo beni de alın aranıza
Topigin canım ocak sonu yada şubat başında açılır.
Didişmeyin bugünlerinizin kıymetini bilin.
Askerlik sabır=hasret demek he birde doğuya düşerse can tehlikesi olduğu için korkmak demektir.
Canım şimdi onlar telaşlılardır.
Koşuşturuyorlardır tatlım ondan atamamıştır.
İçini ferah tutmaya çalış tatlım iyi düşün iyi olsun
Tahmin edebiliyorum az çok canım bizi nelerin beklediğini. Ama nası etkileyeceğini bilemiyorum henüz. Çok zoor olacak bunu biliyorum sadeceArada bakıyorum buraya sessiz sessiz. Şimdi çok darlandım da yazıyım dedim
bu gece uyku yok bana kesin
inşallah bi şey olmaz canım
aminnn canım amin..dualarınızı eksik etmeyin..daha zamanın varken bol bol zamn geçir bence ayrılığı hiç düşünme çünkü bol bol düşünceksin..
Bende askere gitmeden buraya girip bakardım.Baya baktım hatta sanırım 6 ay kadar:44:
Umarım canım iyi etkilenirsiniz
İnşallah tatlım allahın izniyle birşey olmıyacaktır.
Bizede haber ver olur mu ben seni ve askerini çok merak ederim
Düşme konusunda bir fikrim yok canım
Doğudaki askerlerin 3 ay erken terhisi için önerge getirdiler.
Tek onu biliyorum.
Ederiz tabi dua bol bol ederiz hem de. Sen de kötü düşünmemeye çalış canım.Komutanlar vardır şimdi iyidir ama atamamıştır fırsat bulup.. Ne olarak yapıyo askerliği sevdiceğin?
Zaman geçiremiyoruz kiPara biriktirme telaşına düştü çalışıyo her gün zaten uzağımda
Aklımdan çıkmıyo ki hiç daha şimdiden askerliğinin derdine düştüm.
Anladım canım
Of nası geçecek o 460 gün
Siz neler yapıyosunuz gün içinde? Nası vakit geçiriyosunuz?
normalde biz geceleri konuşuyoruz canım santralde çünkü ama işte bu gece normal şeyler olmuyor sanırım
hımm anladım ama yinede siz birbirinizi üzmeyin sonra çok pişman oluyor insan onu demeseydim bunu yapmasaydım diyorsun sürekli
gülşennnnnnn mesaj attı ömerimmmm..ben uyumuyorum ara ara msj at iyi olduğunu bileyim demiştim.şimdi msj attı kıyamam yaaa beni düşünüyo.nolur uyu bak yalvartıtrma demiş..bitanemm yaaaaabi mesajıyla nasılda sevindiriyor beni
Anladım canım
Of nası geçecek o 460 gün
Siz neler yapıyosunuz gün içinde? Nası vakit geçiriyosunuz?
gülşennnnnnn mesaj attı ömerimmmm..ben uyumuyorum ara ara msj at iyi olduğunu bileyim demiştim.şimdi msj attı kıyamam yaaa beni düşünüyo.nolur uyu bak yalvartıtrma demiş..bitanemm yaaaaabi mesajıyla nasılda sevindiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?