Allahım sana şükürler olsun:26::26:
Canım sabaha kadar baskın yerse yer inşallah yemiycek ben inanıyorum hatırlıyormusun sen yine korkmuştun onu göreve yolladılar diye ben karakoldadır demiştim karkolda çıkmıştı inşallah yine dediğim olacak.
Mutlu olmana çok sevindim tatlım
Evdeyim sürekli hafta sonu dışarı çıkıyorum bazen birde her daim kk dayım yani burada
gündüzleri okulda akşamları burdayım ben yokssa zamn geçmiyor canımhele ki ilk günler düşnmek bile istemiyorum..bir de böyle durumlar olunca gözüne uyku girmiyor işte insanın..ömründen ömür gidiyor!!
Anladım canım:26:
Atar inşallah birazdan.
Üzmeyelim haklısın valla:26: Sabah düzelelim alıyım gönlünü
inşallah bi şey olmuycak canım şimdi mesaj attı ya biraz olsun rahatladım..hatırlamaz mıyım canım yaaa o günde çok destek olmuştunuz şimdide çok testek olyosunuz..iyi ki varsınız..zaten ne zaman seninle aramıyor diye konuşsak biraz zaman geçtikden sonra hemen arıyor uğurum oldun gülşen :)
Çok sevindim canım ya :)
Çok zor bi durum insanın eli kolu bağlı haber beklemesi:26:
bencede al gönlünü canım iyi değerlendirin zamanınızı hiç olmadık şeyler için kırmayın birbirinizi..
Böyle düşünüyorsan ne mutlu bana canım
Allahın izniyle olmıycak canım yarın sabah yaz canım bize hatta tatlım ben sana özelden mesaj atıcam birazdan oku
Haklısın canım içime oturdu şimdi
Kızlar ben gidip yatıyım sabah erkenden kaldırırlar beni
Gelirim yine yarın falan. Hatta bundan sonra hep gelirim rahatsız etmezsem:26:
Sizlerden sorup öğreneceğim şeyler var
Kızlar ben gidip yatıyım sabah erkenden kaldırırlar beni
Gelirim yine yarın falan. Hatta bundan sonra hep gelirim rahatsız etmezsem:26:
Sizlerden sorup öğreneceğim şeyler var
Canım ne rahatsızlığı dilediğin zaman gel yaz bize
güle güle canım biz hep burdayız zaten..gel gel zaman hızlı geçer :)
hımmm dua eder misin tüm askerlerimiz için canım dualarını esirgeme hiç ihtiyacımız oluyor çünkü
Nasılsın Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?