92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydıııın kızlarr ruveydacım hosgeldin sen ugrarmıydın buralara ruveydaydı dmi canım yanls hatırlamıyorum :26:

Yok canım doğru hatırlıyosun Hoşbulduum

Dün gece vakti daraldım kendimi tutamadım geldim topiğinize attım kendimi

Kesinleşti benimkinin Şubatta gideceği de kötü oldum işte

üzülme sekerim gel sen hep burda takılalım bide 92/4 topiğimiz var her ann ordada olabiliyoruz konusuruz devamlı yani hosgeldin canım :)
Ohh ne güzel tatlım bende idare ediyorumm :44:
Askerin aramadımı hala edacım

üzülme sekerim gel sen hep burda takılalım bide 92/4 topiğimiz var her ann ordada olabiliyoruz konusuruz devamlı yani hosgeldin canım :)

Teşekkür ederim Cerencim ya oraya da geleyim o zaman

Hem benimki Şubatta gittiği zaman benim ticker a bakar rahatlarsınız

Ben de sizinkine bakar sabrederim

Yok aramadı canım ben sinir küpü olarak geziyorumm şu yemin töreni hazırlıkları yüzünden galiba bugün de aramazsa ben arıycam artık alayııı sinir geldi ya alıştırdı hergün arayıp dakikalarca konuşmaya şimdi tuhaf hissediyorum kendimi.Alıştım tabi rahata

Teşekkür ederim Cerencim ya oraya da geleyim o zaman

Hem benimki Şubatta gittiği zaman benim ticker a bakar rahatlarsınız

Ben de sizinkine bakar sabrederim

ay zor sabredersin bebeğim valla açık açık söylüyorum cok zorlanacaksın ben daha yeni bunalımdan cıktım 20 gün kendime gelemedim salya sümük 93/1 topiği acılır orda senin sevdiğinle aynı anda askere giden bicok kişi olur orda rahat hissedersin kendini.. subatın kacında gidicek canım?

Meraba bende kendimi tanıtayım eda ben ) 92/4 üz bizde cerenle aynı ama burada daha çok takılıyoruz ne hikmetsee n Hoşgeldin daha var seninkinin gitmesine ama son günlerinizin tadını çıkarın zira gidince anlıycaksın...İlk günler çok zor olucak söyliyim şimdiden ama insan alışıyor her şeye...

dimi banada öyle oluyordu, üst üste hergün yarım saat arıyordu sonra 3 gün armadıgı oldu sinir küplerine bindim ama o aradıgında hic bisey diyemedim herseyi unuttum sesini duyunca tripti bitti gitti yani

Ne zamandır aramıyo ki canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…