dimi banada öyle oluyordu, üst üste hergün yarım saat arıyordu sonra 3 gün armadıgı oldu sinir küplerine bindimama o aradıgında hic bisey diyemedim herseyi unuttum sesini duyunca tripti bitti gitti yani
Meraba bende kendimi tanıtayım eda ben ) 92/4 üz bizde cerenle aynı ama burada daha çok takılıyoruz ne hikmetsee nHoşgeldin daha var seninkinin gitmesine ama son günlerinizin tadını çıkarın zira gidince anlıycaksın...İlk günler çok zor olucak söyliyim şimdiden ama insan alışıyor her şeye...
Benimde öyle olucak biliyorum ama tabiii ki sorucam neden arayamadın diye...
Bu arada bizim teskere aynı güne gelicek izinleride aynı kullanırsak galiba baksanaaa tickerslara
Meraba bende kendimi tanıtayım eda ben ) 92/4 üz bizde cerenle aynı ama burada daha çok takılıyoruz ne hikmetsee nHoşgeldin daha var seninkinin gitmesine ama son günlerinizin tadını çıkarın zira gidince anlıycaksın...İlk günler çok zor olucak söyliyim şimdiden ama insan alışıyor her şeye...
Teşekkür ederimm hoşbuldumRüveyda ben de :)
Çıkarabildiğimiz kadar çıkarıcaz artık napalım
Tahmin edebiliyorum zor olacağını ve gittikçe de gözüm korkmaya başladı
93/1 oluyorum ben de işte
Benim ilk günlerimde destek olur musunuz bana :26:
ay zor sabredersin bebeğim valla açık açık söylüyorum cok zorlanacaksın ben daha yeni bunalımdan cıktım 20 gün kendime gelemedim salya sümük93/1 topiği acılır orda senin sevdiğinle aynı anda askere giden bicok kişi olur orda rahat hissedersin kendini.. subatın kacında gidicek canım?
acıkcası ben tezkere gününü bilmeden yazdım 17 subat 2014 mu ne ama 15 ide olabilir salladım yani guzumpek bi fark yok yaa bi kac günün
Teşekkür ederimm hoşbuldumRüveyda ben de :)
Çıkarabildiğimiz kadar çıkarıcaz artık napalım
Tahmin edebiliyorum zor olacağını ve gittikçe de gözüm korkmaya başladı
93/1 oluyorum ben de işte
Benim ilk günlerimde destek olur musunuz bana :26:
o ne demek gülüüm tabi oluruuz kıızz merak etmee ben hep yanındayım bizim topiğe ugra sen devamlı, 93/1 topiği acıldıgında orayıda işgal etcez dur bekliyoruz gününü yalnız bırakırmıyım hic seni
aynen canım biz burda daha cok takılıyoruz neden cünküü 92/4 topiği bomboş bakk en son topiğe dün aksam ben biseyler yazmısım kızlar ortada yok hem bura daha eglenceli bosver kız
Rüveydacım gitmeden bol bol vakit gecir resim cek, hatıra topla zira o resimlere cok bakacaksın :26:
Bilmiyorum ki canım genelde 21 23 arası teslim tarihi oluyomuş :26:
Zor olacak tabi farkındayım canım
benimkindede 20 subat yazıyo canmm aman takmıyorum vallahi sinirimi bozuyo bu safak olayıŞAfak söyleden izinsiz silüs gününü giriyorsun çıkıyo öyle çıktı benim 20 şubat 2014 mü ne
Tabikii de oluruz canım ya bizde cerenle yeniyiz ama alıştık vallahi ilk gittiği günler falan çok zordu ama şimdi alışıyoruz yavaş yavaşşş..Senin tek görevin sabretmek ve sevdiğine destek olmak ona aramadı diye laf yapmamak ağlamamak telefonda diycem ama ben hep yapıyorum bunuuu
Ah canım keşke fotoğraf çekebilme imkanım olsa :26:keşke onunla vakit geçirebilme imkanım olsa :26: Bir an yalnız bırakmam düşmem yakasından
Olun cidden yani ben umutsuz vaka olurum gibi geliyo. Güya kendimi hazırlamıştım gitcek diye geçen gün kesinleştiğini öğrenince bile dayanamadımYalnız bırakmayın canlarım
Ben de ağlarım
Hele bi de güzel güzel yumuşak yumuşak konuşursa koyveririm gitsin
Ah canım keşke fotoğraf çekebilme imkanım olsa :26:keşke onunla vakit geçirebilme imkanım olsa :26: Bir an yalnız bırakmam düşmem yakasından
Olun cidden yani ben umutsuz vaka olurum gibi geliyo. Güya kendimi hazırlamıştım gitcek diye geçen gün kesinleştiğini öğrenince bile dayanamadımYalnız bırakmayın canlarım
Ne kadardır birliktesiniz? Nişanlımısın bahset bakalım biraazz :) İstanbulda mı oturuyorsunnnn ? Yaşın kaçÇok soru sordum galiba
Sana şu kadar söyliyim canım benim sevgilim 4 senedir birlikteyiz.Romantik bir insan değildi yerine göreydi öyle çok değildi..Ama şimdi bir gör hele heleOrda tek destekçisi sen olduğundan sana elinden geldiğince güzel konuşucaktır.İnşallah doğuyada çıkmazzz daha rahat edersiniz :))
18im
Yok nişanlı değilim malesef ben ailemden de destek alamicam bu konuda çok daha zor olacak benim için
Aradığı zaman rahat konuşamicam
Konyadayım ben canım sevdiceğim afyonda..
4.5 yıldır da birlikteyiz
Ticker ım vardı ama kaybolmuş:44::44:
Sana şu kadar söyliyim canım benim sevgilim 4 senedir birlikteyiz.Romantik bir insan değildi yerine göreydi öyle çok değildi..Ama şimdi bir gör hele heleOrda tek destekçisi sen olduğundan sana elinden geldiğince güzel konuşucaktır.İnşallah doğuyada çıkmazzz daha rahat edersiniz :))
18im
Yok nişanlı değilim malesef ben ailemden de destek alamicam bu konuda çok daha zor olacak benim için
Aradığı zaman rahat konuşamicam
Konyadayım ben canım sevdiceğim afyonda..
4.5 yıldır da birlikteyiz
Ticker ım vardı ama kaybolmuş:44::44:
tabi canıım odun gidiyor birden romantik dönüyor orda noluyosabenimkide iyce romantiklesmis seni anlatıp duruyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?