92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen bakalım izine geldiğinde anlıycam o romantikliğini ve bakalım laftamıymış pratiktede göstericek miii yavrum beniiiimmmmmm

lafta oldugunu hic sanmıyorum düsün o kadar adamın içinde 100 kişilik kogus adam sana özlem duymazmı sorarım edacım romantiklesmesi gayet normal :))

Son düzenleme:
Topiği açayım dedim de daha çok erken geldi Bekliyorum ben de Hadi bakalım inşallah olmam. Dün gece de buradaydım Kamile'nin askeri baskın yiyebiliriz demiş de nası haber bekliyodu öyle:26: Oturdum ağladım bi güzel

Annem biliyodu canım ama şimdi ayrıldık diye biliyo karışık biraz Ama idare etmezdi sanırım :26::26: İşte biz devamlı konuşur mesajlaşırız telefonu kapalı olsa çıldırma seviyesine gelirim ayrı şehirde olmanın da bu tarafı var :26: Nası sabredicem bilmiyorum hiç
Siz nişanlı mısınız canım? Okuyo musun bi de? Günlerini nası geçiriyosun??

Hahaahah dimii off off bir de arasaa öküzcüm sesine hasret kaldım bayılıcam sinirdennnn

bugün arar insallah merak etme guzum içime doguyor sanki arar gibi :26:
Ruveydacım simdi acma erken kimse görüpte gelmez, subatın basında ararsın ocak sonu gibi işte..

Son düzenleme:

Sabredersin tatlım Allah dağına göre kışını veriyor.Sabrınıda veriyor....Üniversitede okuyorum canım ben son senem...Bizde nişanlı veya sözü değiliz.Benim babam hariç tüm ailem biliyr Onunda tüm ailesi biliyor.Annesiyle falan tanıştım hatta bayram seyran kuran mevlüt giderim hep Babasıyla falan da tanıştım..Bizde geldikten 1 yıl sonra falan söz düşünüyoruz.Bakalım kısmettt

bugün arar insallah merak etme guzum içime doguyor sanki arar gibi :26:
Ruveydacım simdi acma erken kimse görüpte gelmez, subatın basında ararsın ocak sonu gibi işte..

Öylemi dersinnnn arar inşş vallahi çıldırıcam sinirden heee ne güzel 7 kilo vermiştim alıcam çikolata yemekten geri hepssiiniii.Sinirden her gün 1 çikolata yiyorum yahuuu

sana bişey diyim mi ben gec cevap verdiğinde falan cıldırıyordum telefonu kapalı oldugunda iki gün tribimi cekerdi ama öyle olmuyor vallahi o aradıgında ancak konusabiliyorum numarasına bazen msj atıyorum ama ses yok

Okulla geçiyodur vaktin o zaman canım.
Onun da ailesi biliyo beni anneannesi babaannesine kadar
Benim bi annem biliyodu o da gitti
Hadi hayırlısı olsun sizin için Edacım

Güzellerim ben kacıyorum kahvaltımı yapmadım daha sonra ugrayabilrsem ugrarım benim bi babam var bilgisayar bagımlısı birtek basından lavabo için kalkar birde yemek yemek için... bu yüzden pek giremiyorum.. suan kendisi evde ve direk bilgisayarı istiyor benden aksama belki girmeye calıscam öpüyorum sekerleriimmm grsrz

Biz de öyleyiz canım daha dün bunun kavgasını ettik
Sinir oluyorum hiç sevmem beklemeyi
Aha da sevmediğim ot burnumun dibinde bitti 15 ay beklicem şimdi
Alışırım ben de inşallah 1 2 aya

Afiyet olsun canım görüşürüz
Benim babam da aynı valla

Canım neden aramıyo? Ne zamandır aramıyo?:26:
Müsait mi olamadı ki :26:

Aradı tatlım demin aradı 4 gündür istirahatteymiş.Koğuşta yatıyomuşş üşütmüş sesi bile çıkmıyodu yavrumun Normalde koğuştan dışarı çıkmam yasak ama merak etmişsindir diye kaçtım aradım seni merak etme dedi off seside kısılmışşşş hastaymışş yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…