Aynen bakalım izine geldiğinde anlıycam o romantikliğini ve bakalım laftamıymış pratiktede göstericek miii yavrum beniiiimmmmmm
Topiği açayım dedim de daha çok erken geldiyokk canım umutsuz vaka olmazsın ben olmadıysam sen hic olmazsın normal hayatlarımıza döndük bak gideli 25 gün oldu belkide saymıyorum saymak canımı acıtıyor alıstım salya sümük degilim artık yeni yeni toparlanıyorumsende alısıcaksın senin konunda acılcak orda herkesin sevdiği gittiği için içini rahatlatabiliyosun derdini yanabiliyosun karsıdakide senin aynın zaten :)
Hımm anladım canımm bende 4 yıldır birlikteyiz 19 yaşındayım 20 deZaten ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla korkma bu askerlik daha rahat geçicek senin için o zaman.Tek fark istediğinde ulaşamıycaksın o seni aradığında konuşabileceksin...Ama daha rahat geçicek buna temin edebilirim içini rahat tut canım :)) Annene falan söyleme gibi bir imkanın yok mu o idare ederdi sizi ?
lafta oldugunu hic sanmıyorum düsün o kadar adamın içinde 100 kişilik kogus adam sana özlem duymazmı sorarım edacımromantiklesmesi gayet normal :))
Hahaahah dimii off off bir de arasaa öküzcüm sesine hasret kaldım bayılıcam sinirdennnn
Topiği açayım dedim de daha çok erken geldiBekliyorum ben de Hadi bakalım inşallah olmam. Dün gece de buradaydım Kamile'nin askeri baskın yiyebiliriz demiş de nası haber bekliyodu öyle:26: Oturdum ağladım bi güzel
Annem biliyodu canım ama şimdi ayrıldık diye biliyo karışık birazAma idare etmezdi sanırım :26::26: İşte biz devamlı konuşur mesajlaşırız telefonu kapalı olsa çıldırma seviyesine gelirim ayrı şehirde olmanın da bu tarafı var :26: Nası sabredicem bilmiyorum hiç
Siz nişanlı mısınız canım? Okuyo musun bi de? Günlerini nası geçiriyosun??
yok cnm tickerin var duruyor ya orda
acele etme nisan söz önemli degil askerlik bi yapılsında..
bugün arar insallah merak etme guzum içime doguyor sanki arar gibi :26:
Ruveydacım simdi acma erken kimse görüpte gelmez, subatın basında ararsın ocak sonu gibi işte..
Annem biliyodu canım ama şimdi ayrıldık diye biliyo karışık birazAma idare etmezdi sanırım :26::26: İşte biz devamlı konuşur mesajlaşırız telefonu kapalı olsa çıldırma seviyesine gelirim ayrı şehirde olmanın da bu tarafı var :26: Nası sabredicem bilmiyorum hiç
Siz nişanlı mısınız canım? Okuyo musun bi de? Günlerini nası geçiriyosun??
Öylemi dersinnnn arar inşş vallahi çıldırıcam sinirden heee ne güzel 7 kilo vermiştim alıcam çikolata yemekten geri hepssiiniii.Sinirden her gün 1 çikolata yiyorum yahuuu
boy ve kilon kac ki canım
bugün arar insallah merak etme guzum içime doguyor sanki arar gibi :26:
Ruveydacım simdi acma erken kimse görüpte gelmez, subatın basında ararsın ocak sonu gibi işte..
O gittiğinden ber vermedim tabii bu kiloyu önceside var cerencim.168 boyum kilomda şuan 63 :)
Sabredersin tatlım Allah dağına göre kışını veriyor.Sabrınıda veriyor....Üniversitede okuyorum canım ben son senem...Bizde nişanlı veya sözü değiliz.Benim babam hariç tüm ailem biliyrOnunda tüm ailesi biliyor.Annesiyle falan tanıştım hatta bayram seyran kuran mevlüt giderim hep Babasıyla falan da tanıştım..Bizde geldikten 1 yıl sonra falan söz düşünüyoruz.Bakalım kısmettt
sana bişey diyim mi ben gec cevap verdiğinde falan cıldırıyordum telefonu kapalı oldugunda iki gün tribimi cekerdiama öyle olmuyor vallahi o aradıgında ancak konusabiliyorum numarasına bazen msj atıyorum ama ses yok
Güzellerim ben kacıyorum kahvaltımı yapmadım daha sonra ugrayabilrsem ugrarım benim bi babam var bilgisayar bagımlısı birtek basından lavabo için kalkar birde yemek yemek için... bu yüzden pek giremiyorum.. suan kendisi evde ve direk bilgisayarı istiyor bendenaksama belki girmeye calıscam öpüyorum sekerleriimmm grsrz
Edanın askeri aradı galiba
Yok kızlar ne araması yaaa internetim gitti aptal TTNET bakım yapıyor muş...Ondan sebep koptum giremedim... Aynen cerencim yemiyim bari daha
Canım neden aramıyo? Ne zamandır aramıyo?:26:
Müsait mi olamadı ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?