Aradı tatlım demin aradı 4 gündür istirahatteymiş.Koğuşta yatıyomuşş üşütmüş sesi bile çıkmıyodu yavrumunNormalde koğuştan dışarı çıkmam yasak ama merak etmişsindir diye kaçtım aradım seni merak etme dedi off seside kısılmışşşş hastaymışş yaniiii
O kadar kötü mü üşütmüş canım ya :26:
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Ay o halde yazık kaçmış da seni arama derdine düşmüş
Anladım canım:26:Evet tatlim ya canakkale cok soguk egitim yaptiklari tepee.zaten bunyesi zayiftir bebegiminn offf offf yarun bitiyomus istirihati(
Anladım canım:26:
İyileşemeden istirahati bitecek demek daha kötü olmaz inşallah atlatır bi an önce :26:
Geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin..
Neden bayılmış ki :26:
Nasılsın canım?
İyiyim canım hasta olmuş benimki istirahatteymiş kaç gündür ona sıkkın canım sesi kısılmış çok.:2: Onun dışında iyiyim sen naslsınn
Geçmiş olsun canım
Genelde acemide hasta oluyorlar.
Benimkide olmuştu.
1 hafta boyunca igne olmuştu
İyi aksamlar kizlar:) nasilsiniz?
Busecim iyiyim sen nasılsın?
Nasil olayim gulsencim ayni iyiyiz diyelim iyi olalim:) gitti mi canim sevgilin? Bu arada ne ogrendim biliyor musun komutanlar isterse erken terhis verebiliyorlarmis , 1 hafta 1 ay gibi .
Yok canım daha gitmedi.
Canım 1 ay değil 1 hafta verme hakları var
İyi ol tatlııım
O zaman keyfini cikarin canim disari falan cikabiliyor musunuz?:). Yapma ya tuh ben 1 ay da oluyor diye duydum ,keske oyleolsa 1 ay 1 aydir :))
Sadece 1 hafta canım verebiliyor.
Ama izin kullanmazsan 1 ay erken geliyorlar.
Çıkabiliyoruz canım
Neyse saglik olsun gulsencim:). Bol bolgezin vallahava da soguk gerci ama olsun :) gidecegi tarih yaklasti mi peki
Kendi kendine izin de mi yaziyorlarmis Allah allahCanım 2 haftamız var.
Ocak komutan izin yazmış tekrar gidince konuşacak iptal ettirmeye çalışıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?