sagol bebeğğiiimgülsencim bisey sorcam cengos dediki 2 3 haftada bi gelirsiniz ailem olarak izin alırsınız hafta sonu evci iznine cıkarım diyo, iznindende gitmiycekmis üstelik olabilirmi yapabilrmiyiz?
Evet canım yapabilir.Yakın yer diye ailesi evciye çıkarabilir.Ama sen çıkaramazsın soyad tutması gerek canım.
ben ailesinin yanında gidicem sadece babası falan cıkarıcak tatlım :) yalnız istediğmiiz zaman cıkarma sansımız varmı devamlı 2-3 haftada bi izin verirler mi ki :26:
Kaç saat var canım?
Yakın yerse verilir canım.
Mesela istanbulda askerlik ypyrsn istabulda düştün evci izni kesinlikle veriyorlar.
Tanıdığım var
simdi söyle söyliyim tam olarak merkezmi ilçemi oldugunu bilmiyoruz iki ihtimalide söyliyim
sivas- tokat en uzak ilçe 3 saat falan..
sivas merkez-tokat 1 saat 10 dk kadar canım
Canım kesin net birşey diyemem.
Ama büyük ihtimalle verirler.
Komutan iyi olursa kesin verirleer
İnş canım canım
gülşencim konuda mesaj yazma yerinde smileyler, yazının kalınlıgı inceliği kodlarıı görünüyormu sizde?
yazrken mi canım evet ama yazdıktan yolldıktan sonra fırma kod gözükmüyor tek yazarken gözüküyor
Vee gelsin yenii şafaklarrrr yolumuzz uzun amaa
bende gözükmüyor günlerdirr sebebini ögrenmeye calısıyorumm yookk.. videoda bu yüzden koyamıyorum zaten kodlar smileyler yok bende düz yazma metni var bitekbu smileylerii ezbere yapıyorum artııkk ezberledim kodlarını sizden
safak 431bitermi ki edacımm?
Canım bak sayfanın sonunda var bunları yap sorun gidecek
Yeni konular gönderebilirsiniz
Mesajlara cevap yazabilirsiniz
Mesajınıza eklentiler ekleyebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
BB Kodu açık
Gülümsemeler açık
Kodu açık
[VIDEO] code is açık
Lambalar : kapalı
Trackbacks kapalı
Pingbacks kapalı[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#EE82EE"]seninkilerin aynısı yazıyo bendede ama ortada yoklar malesef bi insanın herseyimi sorunlu olur yaaa :)[/COLOR][/B]
Sabredersek hissedersek içten biter cerenncim inşş elbet bitecek...Şimdi uyuyolarmıdır acep?
seninkilerin aynısı yazıyo bendede ama ortada yoklar malesef bi insanın herseyimi sorunlu olur yaaa :)
uyuyorlardırr ooyy kurban olurum horluyordur öküzüüüm simdii
anaaam vallahi yaptım ya laTatlım profil ayarlarına gel solda seçenekleri düzenle var ona tıkla konu görünüm seçeneklerinden grafikleri göstere tik at ve kaydetTamamdırrr bende geçen gün hallettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?