92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hahah ciddimi kıızz anam erdim mi naptım neden aramamıs 3 gün boyunca iyimiymis askerin canım

Hastaa olmuş 4 gün istirahat almış koğuiştan çıkması yasakmış yatıyomuş sesi falan fenaydı kısılmış üşütmüş çok.Şimdi kaçtım sen merak etmiştirsin diye arıyım diye düşündüm dedi...Hastaymışş yani bende salak gibi triplere girdim kendi kendime ahhh ahh

canım ya gercektenmi yazık yaa bak yinede seni düsünmüs o sogukta dısarı cıkıp aramıs.. benim askımda öyle hasta ilk gittiği zaman asırı hastaydı gecti sonra yine hasta olmuş 6 gündür igne vurunuyor Allah şifa versin ikisinede

Aynen ya yine kalbimi çaldı pislik çıkmış beni arıyooo off off seninkinede geçmiş olsun tatlım inş en yakın zamanda iyileşirler...Biz burda sıcacık evlerimizdeyiz tabiii

İyiyim canım bende
Öğrenebildiniz mi kaydırma olacak mı veya sivasın hangi yerinde askerlik yapacak

ögrendik canım cok sükür kaydırma yokk Allahıma binlerce kez sükür napsam ben Rabbimin yaptıgı iyiliklerin karsılıgını veremem ustası devamlı sivasta olacak, da benim saf askım merkezmi degilmi ögrenmemis yarın öbürgün ögrenirim onuda dedi.. Sivasta yaa yanıbasımda ya neresi olrsa olsun isterse en uzak ilçesi olsun muhim degil

Aynen ya yine kalbimi çaldı pislik çıkmış beni arıyooo off off seninkinede geçmiş olsun tatlım inş en yakın zamanda iyileşirler...Biz burda sıcacık evlerimizdeyiz tabiii

benimki bide geçen iğne saatini kaçırdı benle telefonda konuşmaya daldı revirde kapanmış ilac yok igne yokk tüm gece sızlanmıstır garibim kıyamam nasılda güclü bi insan hic kötüyüm demez askım benim yaa

Ahh ahh işte...Askerlik bu gerçekten hiç bir şeye benzemiyormuş...Şimdi yukarda okudum kaydırma olmamasına sevindim canımm Allah gönlüne göre verdii Maşşallah :)

Son düzenleme:

Çok sevindim canım hayırlı olsun

Ahh ahh işte...Askerlik bu gerçekten hiç bir şeye benzemiyormuş...Şimdi yukarda okudum kaydırma olmamasına sevindim canımm Allah gönlüne göre verdii Maşşallah :)

Gercekten cok mutluyum anlatamam.. onun adına cok sevindim cenk memleketine aşık bi insan burdan biraz ayrı kaldı yaa uzaklastı kafayı yiyodu en azından simdi morali yerinde hafta sonları siz gelirsiniz beni alırsınız 2 gün evci iznine cıkarım tokata geliriz diyo pazar günüde teslim olurum falan diyo.. ailenin izin alması yeterliymis üstelikk izinden düsmüyo safaktan düsmeye devam ediyo diyo ne güzel degilmi

Evet aynen öyle tatlım şafaktan düşüyo biliyorummm.Allahım duydu dualarını bakk :)) Benimki de yakın bir yere düşsede şöyle edirne sakarya kırklareli hiç yoktan izmir falann gitsem 2 ayda bir

Evet aynen öyle tatlım şafaktan düşüyo biliyorummm.Allahım duydu dualarını bakk :)) Benimki de yakın bir yere düşsede şöyle edirne sakarya kırklareli hiç yoktan izmir falann gitsem 2 ayda bir

belkide sana yakın bi yere düser hic belli olmaz o işler canıım benimkinin dagıtımı erkenden cıktı yaa cok mutlu oldum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…