92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benimkide cok horlamaz binde bir neyse gelsin basımda horlasın onu bile özledim zaten

Hahah ben inş sınavlarıma denk gelmez birde sabah gelirse otogardan tek başıma almaya gitmeyi düşünüorm dağıtıma gelince..Allahım bir sarılıcam bir sarılıcammm böbreklerini sökücem yerindenn

Yüzümü güldüren içimdeki coşku.
Yalan değil yaman sade senin o aşkın
O benim iki gözüm son sefer, son durağım.
Hayatımda aldığım en güzel armağanım.
İçimden gelen en güzel ses..

Bir damla su bir kuru ekmek,

Birde sen daha ne olsun.
Kalan ömrüm bana sonsuzluk olur.
Çilede çekerim gölgen yanımda dursun..

[video=youtube;53xocO2xogo]http://www.youtube.com/watch?v=53xocO2xogo[/video]

Bende.........Tarif edilmez bir şey.Anca yaşayan anlıyor...Yani birbirimizi çok net anlıyoruz bunu biliyorum
hasret nasıl canını yakıyomus insanın hırçınlastırıyormus onu anladım
şu paylastıgım sarkıyı askıma dinleticem yanına gittiğim ilk gün dinleticem..
işte bunun mp3ünü arıyordum gülsencim ama hicbir yerde yokk

kızlar bana bi yardımcı olabilir misiniz?Kıbrısta askeri olan var sanırım burada.benim askerim KTBK K.liği KIBRIS yazıyor çıktığı yer.ama baska adres yok.böyle yazan var mıydı? Nette arastırmalarımda kimi girnede komutanlıkta kalır diyor kimi dağıtımı yapılır baska yerlere ordan diyor.ve Kıbrıs hakında hiç iyi şeyler duymadığım için birliği önceden bilsek arastırırdık biraz.bazı yerler iyi bazı yerler ise berbatmıs cünkü.2. sorunum ise iletişim sorunu.orda askerlerimiz birliklerinde kart bulamıyorlarmıs 2 3 ay arayamayan olmus.siz nasıl çözdünüz bu iletişim sorununu?Başta birliğini bilsek biz arardık ama bu yazılan ifade cok genel.nasıl bir belirsizliktir anlamadım gitti.nolur bir yardımcı olsanız bana nette arastırmaktan kafayı yicem

merhaba. bende yeni üyeyim 92\4 . bizimki de izmir gaziemir ulaştırma da .

usta birliği neresi oldu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…