benimkide cok horlamaz binde bir neyse gelsin basımda horlasın onu bile özledim zatenBenimki horlamaz masum masum uyuyodur bebeğimmm
benimkide cok horlamaz binde bir neyse gelsin basımda horlasın onu bile özledim zaten
bendee vallahi cok özledim beeeHahah ben inş sınavlarıma denk gelmez birde sabah gelirse otogardan tek başıma almaya gitmeyi düşünüorm dağıtıma gelince..Allahım bir sarılıcam bir sarılıcammm böbreklerini sökücem yerindenn
bendee vallahi cok özledim beee
hasret nasıl canını yakıyomus insanın hırçınlastırıyormus onu anladımBende.........Tarif edilmez bir şey.Anca yaşayan anlıyor...Yani birbirimizi çok net anlıyoruz bunu biliyorum
hasret nasıl canını yakıyomus insanın hırçınlastırıyormus onu anladım
şu paylastıgım sarkıyı askıma dinleticem yanına gittiğim ilk gün dinleticem..
işte bunun mp3ünü arıyordum gülsencim ama hicbir yerde yokk
Linki yapıştırıp convert to ya tıklıyorum dimi canımYOUTUBE TO MP3 CONVERTER - CONVERT YOUTUBE VIDEOS TO MP3 buraya linkini kopyala tatlım mp3 e çeviriyo indiriyorsun sonra.Bende çareler tükenmezzzzz
Linki yapıştırıp convert to ya tıklıyorum dimi canım
tmm balım bende cıkıcam az sonra uyku vakti geldiBen kaçıyorum kızlar iyii gecelerrrrr öpüyorum.Yarın girerseniz konuşuruz yineee
vallahi gülsencim hersey yolunda iyiyz cok sükür :116:sende ne var ne yok canım askerinle görüsebiliyormusun hergün burnu nasıl oldu ?Ceren tatlım başka ne var ne yok
vallahi gülsencim hersey yolunda iyiyz cok sükür :116:sende ne var ne yok canım askerinle görüsebiliyormusun hergün burnu nasıl oldu ?
burdayıım, ben burdayııım :)
18. güne merhaba dedik...7 gündür o sabah 5te uyandığı için bende uyanıyorum..paşam sağolsun her sabah arıyor :) sabah arayamazsa 5ten sonra hazır olda bekliyorum telefonum çaldı çalacak diye..
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmayı hiç düşünmedim ne zaman şu askerlik derdi geldi çöktü içime attım bende bir adım.. :)
Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı Gaziemir/İZMİR 2. bölük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?