Sevgiliye Özel 2013 Ajanda - Gerçek Lollipop İle | HediyeDenizi.com
buda tatlı sankı ama cok pahalıı
ama asırı pahalı böle boş bi ajanda alıp kendımız yapıp stıckerle resımlıerımızle susluyebılırz
gülşen güzel bi kotla kazak alım die karar verdım kot pantolonda kesın kararlıyım ama kazakta tam deılım sımdıde yanına bı suprız bulmam lazım kendını ozel hıssetırıcek gıder ayak unutamayacagı bısı olmalı
Ben bu ajandayı asker bitikten sonra yeni yılda alıp yazıp öbür yıl vermeyi tercih ederim canım.Bu yıl yanımda yok günlük tutuyorum zaten bu yıl için gerek yok.Resimlerini alıp bir deftere yapabilirsin neler yaptığınızı yazabilirsin canım dediğin gibi
bıde bole seylerı gonderırsek dalga gecerlermı acaba
Tatlım bundan 2 sene önce ben sevgilime şöyle bir şey yapmıştım.Kırmızı karton alıyosun kalp şeklinde kesiyosun onları üstüne güzel yazılar yazıyosun.Bence çok özel bir hediye.Güzel sözler içinden gelenler falan...
Birde şu var 1 kutu ilaç alıyosun kapsül içini boşaltıyosun ilaçları küçük küçük kağıtlar içine notlar rulo şeklinde kapsüllerin içine koyuyosun onuda bir ilaç şişesineAl aşkım ağrı kesici iç demiştim noluyo be falan demişti.Sonrası maluumm açıp okumuştu falan hoş olur özel bir şey ve unutamıyacağı bir şey düşünüosan :)
canım bu not suprızını ıkı yıl once yıl donumumuzde ben ona takvım seklınde yapmıstım oda bana askere gıderken kalplı kagıtlara yazıp verdı hergun bırını oku dıe yanı bunu yapamam malesef
Eğer istanbuldaysan istanbulda çok güzel kurabiye yapan yerler var böyle üzerine özel şeyler yazıyolar ama çok hoş öyle bir şey yapabilirsin hem midesi bayram eder
sivastayım tatlım :) sevgılıler gununde askerım yanımda olucak hatta son gunumuz olucak o yuzden daha ozel olmasını ıstıyorum :)
Humm anladım o zaman kağıttı kartondu falan o tarz hediyelere girme.Askerde de bakıp seni hatırlayacağı bir şey yap bence
EE kızlar başka ne var ne yok
Her şey aynı canım aynı tas aynı haman günleriş geçirmeye çalışıyorum kendi adıma okula gidip geliyorum bu kadarSende ne var ne yok ? Çalışıyomuydun?=
çömezler torunlar naparsınız bakam
çok iyiyim gülşencm bi delilik yaptım ve aileme sevdiceğimi ve askerde olduğnu anlattııım:))))) askerm de iyi telefonunu almış bugun en son nöbet tutuyordu.seninki nasıl bıde sey dicem ya sizzin bu havadeğişimi izinden mi düşmş öyle bişey okudm sanki?
EE kızlar başka ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?