92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ama asırı pahalı böle boş bi ajanda alıp kendımız yapıp stıckerle resımlıerımızle susluyebılırz

Ben bu ajandayı asker bitikten sonra yeni yılda alıp yazıp öbür yıl vermeyi tercih ederim canım.Bu yıl yanımda yok günlük tutuyorum zaten bu yıl için gerek yok.Resimlerini alıp bir deftere yapabilirsin neler yaptığınızı yazabilirsin canım dediğin gibi

Tatlım bundan 2 sene önce ben sevgilime şöyle bir şey yapmıştım.Kırmızı karton alıyosun kalp şeklinde kesiyosun onları üstüne güzel yazılar yazıyosun.Bence çok özel bir hediye.Güzel sözler içinden gelenler falan...

Birde şu var 1 kutu ilaç alıyosun kapsül içini boşaltıyosun ilaçları küçük küçük kağıtlar içine notlar rulo şeklinde kapsüllerin içine koyuyosun onuda bir ilaç şişesine Al aşkım ağrı kesici iç demiştim noluyo be falan demişti.Sonrası maluumm açıp okumuştu falan hoş olur özel bir şey ve unutamıyacağı bir şey düşünüosan :)

bıde bole seylerı gonderırsek dalga gecerlermı acaba

canım bu not suprızını ıkı yıl once yıl donumumuzde ben ona takvım seklınde yapmıstım oda bana askere gıderken kalplı kagıtlara yazıp verdı hergun bırını oku dıe yanı bunu yapamam malesef

Eğer istanbuldaysan istanbulda çok güzel kurabiye yapan yerler var böyle üzerine özel şeyler yazıyolar ama çok hoş öyle bir şey yapabilirsin hem midesi bayram eder

Eğer istanbuldaysan istanbulda çok güzel kurabiye yapan yerler var böyle üzerine özel şeyler yazıyolar ama çok hoş öyle bir şey yapabilirsin hem midesi bayram eder

sivastayım tatlım :) sevgılıler gununde askerım yanımda olucak hatta son gunumuz olucak o yuzden daha ozel olmasını ıstıyorum :)

Her şey aynı canım aynı tas aynı haman günleriş geçirmeye çalışıyorum kendi adıma okula gidip geliyorum bu kadar Sende ne var ne yok ? Çalışıyomuydun?=

çömezler torunlar naparsınız bakam

Evet canım çalışıyrum edacım.
Tuğba zaman geçirmeye çalışıyoruz sen ne yapıyorsun.
Bu arada bizimde şubatta çömezlerimiz gelecek senin gibi demiycem hıh

ayy canım çok sevindim bende anlatmak isityorum artık bilsinler istiyorum yaaaa.
ne güzel her şey yolunda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…