92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet canım çalışıyrum edacım.
Tuğba zaman geçirmeye çalışıyoruz sen ne yapıyorsun.
Bu arada bizimde şubatta çömezlerimiz gelecek senin gibi demiycem hıh

hahah senin çömezlerin benim has torunlarım olacak

şafagın bir gün daha atmasını bekliyoruz

atsın şafaklaaaaaaaaaar o zaman

Merabaa :) Yeniyiz biz napalım gün geçiriyoruz.Seninki bitmiş maşşallah tickerdan anladığım kadarıyla

saol cnm az kaldı şükür, sizin de zamanla inş tickerınız azalacak

merve söylemiş ya ailesine onun adına çok sevindim canım ama benim içme dert oldu şimdi yaaa bende söylemek istiyorum
içmden bi ses ara söyle diyor ama şimdi ararsam vay ki vayy off offf

Canım benim babam haricinde ailem biliyor.Babama söylesem istemeye geleceği zaman söylerim.Şimdi söylersem sıkar beni ondan hiç istemiyorum.Nereye gidiyorsun demeye başlıycak daha çok soru sorcak ben hiç gelemem böyle şeylere
Ailenin tepkisini az çok kestiyorsundur ona göre cnm söylemen gerkiyorsa söyle bence annene söyle genelde anneler kızlarının sırdaşıdır

Evet bu cuma yani 21 inde Ben gidemiyorum.Ama tek sevindiğim nokta artık çarşılarımız olucakkk görebilicem cameradanda olsaa

sağlık olsun cnm üzülme, dağıtımı ne zaman olacak, anladığım kadarıyla yemin töreninden hemen sonra değil, 75 gün mü acemiliği? dağıtıma gelene kadar camerada gorursun haftasonları, sonra 1 hafta sizin nasılsa

bende anneme söylesem bile annem sıkar canım o yüzden söylemiyorum ama çok söylemek istiyorum yaaa
benim annem öyle değil malesef sorunda o işte.birde onlardan uzağım ya annem bin birli tür şey aklına getirir biliyorum
hem benim babam anneme göre daha anlayışlı.babamla daha iyi anlaşıyoruz biz biraz garip biliyorum ama öyle :26:

dağıtım 25 inden sonra taminlerimze göre 1 şubat falan gelicek inş dağıtıma.Evet 75 gün acemiliğimiz.Tek tesellim o 1 hafta zaten

Bende babamla annemden çok anlaşırım
Ama bu konularda annem daha anlayışlı ve sırdaş
Aklı kalacaksa ailenin deme canım gelsin askerden sonra konuşursun.

dağıtım 25 inden sonra taminlerimze göre 1 şubat falan gelicek inş dağıtıma.Evet 75 gün acemiliğimiz.Tek tesellim o 1 hafta zaten

cnm bak hepimiz bu yoldan geçiyoruz, kimimiz 3 ay önce başladık bu yola, kimimiz 5 ay sonra.... ama geçiyor işte, yapma böle bak beni bunalıma bağlarsanız gece pek ii bitmes

cnm bak hepimiz bu yoldan geçiyoruz, kimimiz 3 ay önce başladık bu yola, kimimiz 5 ay sonra.... ama geçiyor işte, yapma böle bak beni bunalıma bağlarsanız gece pek ii bitmes

Geçicek elbet...Sayılı gün..Çabuk geçmiyo o ayrı ama geçiyor bir şekilde biz önümüzdeki engel olarak bakıyorduk askerliğe...O engeli kaldırıyoruz...Olumlu bakıyoruz sevdiğimle...Senin şafak bitmek üzereee aaa bağlama bunalıma.Burda bunalıma bağlıycak birisi varsa oda benim yaniiiiiiiiiiiii

cnm bizde askerimle nişanlıyız, biz de sizin gibi engel olarak gördük ve geç de olsa gittik asker ocağına.... ağzından bal damlıo valla, benim şafak bitmek üzere olsa da cnm son günler çok daha zor geçiooo malesef ki benim 2 ayda bir askerimi görmeme rağmen geçmiooo, şafak sıkıştırmaya başladı artık

Bende babamla annemden çok anlaşırım
Ama bu konularda annem daha anlayışlı ve sırdaş
Aklı kalacaksa ailenin deme canım gelsin askerden sonra konuşursun.

herkes gibi yine bu konu ilk anneme açılcak canım orası kesin..
ama sanki üzerimde bi yük var yaa gece gece kötü oldum bak ben bu konuyu tamamen unutmayı düşünüyordum en azından şimdilik

Bak senin gitmek gibi bir şansın var..Benim oda yok babam bilmediği için...Ama inş istanbula yakın bir yere düşerde giderim ara sıra bu kadar gün geçmişş geçer geçer merak etme...Buda bir sınav olarak dşünüyorum ben...Ve bence 2 tarafıda fazlasıyla birbirine bağlıyor... benim şu 1 aydaki izlenimlerim o yöndeee :) Sen daha tecrübelisin sence tatlım?

izlenimlerin hakkında doğru söylüyosun cnm ama bu kişiye göre değişebilio da.... Askerlik psikolojisi denen şey bazen insanları uzaklaştırabilio da Allah'a şükür biz hiç yaşamadık ama sen bu laflarıma aldırma, çünkü sizin için en doğrusunu sen bilirsin... Senin yapabileceğin şey onu anlamak ve birşeyi onunla konuşmadan önce kendini onun yerine koymak hatta fazlasıyla detayını düşünmek, kıskançlıklar hat safhada olabilir, olmadık şeyleri kafasına takabilir.... bunlara da senin dikkat etmen gerekiyor. Bu konuda sen elinden geleni yaparsan inş sorun yaşamazsınız... Bazı zamanlar gelır bunalır, belki hiç hatan yokken bile sana bağırıp çağırır alttan al elbet anlar.... Şimdiye kadar cevremde bu tarz olayları yaşayan çok var ama işte olay daha çok sen de bitiyor

Bende öyle düşünüyorum...Bende çok korktum o psikoolojiye girer diye ama Allaha şükür şu 1 ayda 1 kere bile tartışmadık Anlayışlı davrandım..Gözünü arkada bırakmadımibırakmıyorum. Sevgilim bana sen bana orda destek olursan beni sıkmazsan arayamadığım zaman olabilir lafını yapmazsan destek olursan her şey yolunda olur demişti...Ben sabrediyorum oda sabrediyor Allaha şükür...Özlem had safhada bir tek o sorun...Konuşurken boğazımızda düğümleniyo kelimeler biilirsin sende.Ama dayanıyoruz...Dayanıcaz...

eskiler ne demiş, kan kussak da kızılcık şerbeti deyip içices

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…