eskiler ne demiş, kan kussak da kızılcık şerbeti deyip içices
Tatlım 1 yıl askerlik zaten
1.5 yıl daha sabreder söylersin canım üzme kendni
aslında takmıyordum askerden gelsin bir diyordum ama bu gece aklıma geldi işte canım yaa
bi garip oldumbir garibim bu günlerde zaten içim bi hoş üzerine tüz biber oldu bu anlıycan
selam kızlarr ben geldiiim nasılsınız?
tugba nasılsın canım hatırladınmı beni askerimiz gitmeden önce konuşuyorduk bizim topiğin sahibi sensin sanırım:)
selam kızlarr ben geldiiim nasılsınız?
tugba nasılsın canım hatırladınmı beni askerimiz gitmeden önce konuşuyorduk bizim topiğin sahibi sensin sanırım:)
Kızlarr ben kaçıyorum hepinize iyi geceler yarın erkenden kalkıcam maalesef :44: Görüşürzzz.Öpüldünüzz
Cereeeeeeeennnnnn tertibim benim Hoşgeldin bak saate şafaklarımız attı
hatırlamas mıyıs torunlarım benimiim cnm şükür sen nasılsın, nasıl gidio şafak saymak?
hosbulduk tertibiim artmadı kıız düştü diycen düştü şafaklarımız bi gün daha cok sükür
vallahi tuğbacım, alıstık alısmasına hayatımız belli bi düzene girdi malum 26. gün bugün.. ama hasret özlem agır geliyor biraz vucudum beni tasıyamıycak kadar gücsüzlesti sanki, içime kapandım günleri sayıyorum :44:
tamam canım benim iyi gecelerrkızlar haftasonu sizle ayrıca ilgilenicem ama şimdi kaçmam lasım
bi geldim herkesi kacırdım olamaz böyle bisey yaa
ay yok canım cıkmadım bilgsyar kafayı yedi kendi kendine cıkıs yapıyo devamlı yoksa netteyim ben napıyosun canımBen burdayım canım ama sen çıkmışsın
canımm günaydın şafak tablon çok güzel olmuş bişeyi merak ettim r:rıza g:gülşen ns ne oluoyanı ozel dıılse merak ettım
Canım biz bir erkek bir kız çocuk istiyoruz.Allah nasip ederse.
R rıza ve rüzgar G gülşen N nefes S de soyadı ş le başıyor aslında ama s yazıyoruz
Rüzgar oğlumuzun adı Nefeste kızımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?