92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Tatlım 1 yıl askerlik zaten
1.5 yıl daha sabreder söylersin canım üzme kendni

aslında takmıyordum askerden gelsin bir diyordum ama bu gece aklıma geldi işte canım yaa
bi garip oldum bir garibim bu günlerde zaten içim bi hoş üzerine tüz biber oldu bu anlıycan

selam kızlarr ben geldiiim nasılsınız?
tugba nasılsın canım hatırladınmı beni askerimiz gitmeden önce konuşuyorduk bizim topiğin sahibi sensin sanırım:)

Kızlarr ben kaçıyorum hepinize iyi geceler yarın erkenden kalkıcam maalesef :44: Görüşürzzz.Öpüldünüzz

Cereeeeeeeennnnnn tertibim benim Hoşgeldin bak saate şafaklarımız attı

hatırlamas mıyıs torunlarım benim iim cnm şükür sen nasılsın, nasıl gidio şafak saymak?

hosbulduk tertibiim artmadı kıız düştü diycen düştü şafaklarımız bi gün daha cok sükür

vallahi tuğbacım, alıstık alısmasına hayatımız belli bi düzene girdi malum 26. gün bugün.. ama hasret özlem agır geliyor biraz vucudum beni tasıyamıycak kadar gücsüzlesti sanki, içime kapandım günleri sayıyorum :44:

kızlar haftasonu sizle ayrıca ilgilenicem ama şimdi kaçmam lasım

canımm günaydın şafak tablon çok güzel olmuş bişeyi merak ettim r:rıza g:gülşen ns ne oluo yanı ozel dıılse merak ettım

Canım biz bir erkek bir kız çocuk istiyoruz.Allah nasip ederse.
R rıza ve rüzgar G gülşen N nefes S de soyadı ş le başıyor aslında ama s yazıyoruz
Rüzgar oğlumuzun adı Nefeste kızımızın

Canım biz bir erkek bir kız çocuk istiyoruz.Allah nasip ederse.
R rıza ve rüzgar G gülşen N nefes S de soyadı ş le başıyor aslında ama s yazıyoruz
Rüzgar oğlumuzun adı Nefeste kızımızın

ayyy çok güzel yaaa inşalah Allahım kalbınıze gore verır canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…