92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

of of offf maşallah sana hamarat kızzz
zaten bu mevsim kısır mevsimi bizde çok yaparız zaten bizimde her gün 5 çayımız var yaz kış ve yanında mutlaka yicek bişiler..kilo alıyorum zaten benimkine söylüyorum al verme ben gelene kadar göreyim diyor
öpüyorum canım görüşürüz akşama kolay gelsin sana

Cenkle mi atıştınız cnm ?
bende yapmıyorum hazırlık cnm daha zaten kızlara fikir veriorum 1 sene var bnm hazırlıklara

yok bebeğim görüsemiyoruz yalnızca ona kırılıyorum

Eki Görüntüle 699350
al canm

kızlaaar hepinizi çok özledim merak etmişiniz sorup etmişinz ama giremedim benim bu saçma telefonum malesef yorum yazmıyo.adapazarındaydım kaplıcalarda,bugun gelebldim hemen uğrayayım bi bizmkilere dedim.şu 15 günde başım gelmeyen şey kalmadı,biz ayrıldık ve bnu ben istedim.1hafta görüşmedik sonra aradı,pişmanım dedi özürler diledi.annesi dahi arayıp yapmayın böyle ded ama geri dönmedim.olmaz dedim.Yine aradı yine aradı,açmamazlık edemedim.Ben artık kılımı bile kıpırdatamam,ailem de isteıyo zaten dedim benim bunlarla uğraşca ne gücüm ne de isteğim kaldı dedim.Benim gücüm var,senne dersen de ben bıakmıcam dedi.Şimdi konuşuyoruz öyle.Değiştiğini görmem gerek.Aıyor adresımızı ıstıyo sürprzler flan,ailenin de gözüne giricem diyo.Baklım bekleyip görücez.Hala çok seviyorm,kşke bazı şeyleri anlamak için bunlar olmasaydı ama gerekiyormuş demekki.1 Kere ayrılnca geri dönüşü olmaz diyordum,ama sevince oluyor.Büyük konuşmamak gerekyomş.Şuan beklemedeyim.Öyle çok değiştiki şu 2 hafta da ..Umarım hep böyle kalır.Bu arada sz neler yaptınz neler old neler bitti o kadar çok sayfa birikmişki okuyamadım hepsni

canım hosgeldin hepimiz cok merak ettik seni noldu merve ne degisti neden böyle oldu birden hicbisey anlamadım hakkında herseyin hayırlısı olsun canım insallah düzelir aramızdan ayrılma lütfen gelsmeleri bizede yaz devamlı

Son düzenleme:

Sana o kadar twitterdan yazdım bir cevap vermedin aşkolsun.çok merak ettik tabi ya..
off biliyordum bir terslik olduğunu cnm inat etme süründür değişimi görmessen bitir ama şim di bitirme bence cnm ya
Bak değişmişte fazla naz aşık usandırır seviyorsan devam et mervecimm
benm her şey aynı cnm tek fark 2 haftadır telefon kullanıyorz ve acaip rahatlık bu tek fark..birde şafağım baya azaldı o yani
bak dediğim gibi cnm çokta soğukuüu devam ettirme mehtap yapın bnce yakında cnm ya siz düzelir her şey bak annesi bile aramış yani

Son düzenleme:

Selam canim..biz pek konusmadik senle brbrmzi cok tanimiyoruz ama tanir kaynasiriz bundan snra daha sk gir
Kac yillik iliskiniz var cnm?nisanli flnmsnz sevgili mi?ve neden bu duruma kadar geldiniz?uzuldum acikcasi..

kızlar anneler günü yaklasıyo ne alıcaksınız annenize kayınvalidenize

Canım annem hediye istemez benden hiçç öperim yeter ona
kayınvalideme gelincede evlerimizi uzak anadolu yakasında oturuyorlar onlar biz avrupadayız.Benimki beni eve tek yollamaz hep bırakır ben söyledim annene hediye alıp gidiym diye dönüşte tek mi gidiceksin dedi gitme boşver dedi aramakla yetinicem anlıycağın aslında cemle kendi adıma bir hediye alıp gitmek isterdm ama napalım...
sen ne alıcaksın cnm mecbur alcan sen
porselen çaydanlık falan alırdım ben çok güzel modeller var yada güzel bir eşarp falan alırdım gitseydm

Son düzenleme:

valla mecbur alcam ben kuzum haftaya cıkıcam vitrinlere bakıcam iki anne içinde, benm kayınvalide tam bi kokana süs hastası kendi annemde öyle kıyafet giyim ayakkabı canta bayılıyolarr ikisinede giyim üzerine alıcam öyle mutfak esyası falan kesmez onları n

Benimkide süslüdür cnm ben gittiğimde oturmaya giyinir kuşanır Allahım ya
çanta veya ayakkabı al cnm bence

Benimkide süslüdür cnm ben gittiğimde oturmaya giyinir kuşanır Allahım ya
çanta veya ayakkabı al cnm bence

kayınvalideme
şık günlük dolgu topuk bi ayakkabı düsündüm acıkcası annemede altlı üstlü kombin yapıcaz kardesimle pantolon şık bi bluz babam adınada canta alıcaz umarım begenirler kayınvalidemin begenmemesinden cok korkuyorum

Bencede en mantıklısını düşünmüşsün cnm dolgu topuk ideal yani ay beğenicek öyle yada böyle beğenmedim demez ya..
Öpsün başına koysun

Bencede en mantıklısını düşünmüşsün cnm dolgu topuk ideal yani ay beğenicek öyle yada böyle beğenmedim demez ya..
Öpsün başına koysun

öz anneme alırken o kadar kasılmam
fişinide veririm begenmezse gider degistirir ama kyınvalide olunca durumlar degisiyo biraz internetten bakınıyorum suan güzel bisey bulursam sana atıyımda fikrini söyle bebegm yaa olurmu

Haklısın cnm ya 2 kere düşünmek lazım işte..
Tabi cnm fikir veririm at sen buralardayım zaten

Kızlarr markafonide şuan indirimde ay çeyiz yapsam anında alırım ya super
50 Tl üstelik yaa
Eiffel Towers benm için tutkuuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…