TOZLU GYM - ARTIK DAHA FAZLA ÖDEMEYN
TOZLU GYM - ARTIK DAHA FAZLA ÖDEMEYN
detaylı bakmak lazm benm alsveris yaptgm bi siteye bakındımda simdi hic numaraları kalmams bunlar nasl sence
Yavrum açılmıo üye olmadığımdan:26:
aman zaten tırttı vizon rengi kalms bitek bosver tatlım detaylı bakıyım benn cenkte gelicek ya anneler gününde elini cebine atmasnı istemiyorum her yıl cebinden cıkarıp alıyo benm annemede kendi annesinede asker bide, internetten halletmeye calscam indirimden aldm ben falan derim artık
Ayy sorma zaten şu erkeklerin para mevzusu öldürüyor beni ya..Geçen benimki senin banka hesabına para göndercem dedi ya dedim saçmalama orda para biriktiriyor ailesinin gönderdiği paraları yazın geldiğinde rahat rahat gezelim diye
yavrum benm yaa
Cannm bence çık dolaş mağazadan görüp al sonuçta kayınvalidene alcan beğensin yani beğenmek zorunda da zatenn
aynen canm ya benmkide askere gidiceği ilk gün cebime para koymustu agladım al cabk sunu diye aldı zorla benm ona para vermem lazmken o durumda o bana veriyo yaa
canım hosgeldin hepimiz cok merak ettik seni noldu merve ne degisti neden böyle oldu birden hicbisey anlamadımhakkında herseyin hayırlısı olsun canım insallah düzelir aramızdan ayrılma lütfen gelsmeleri bizede yaz devamlı
Sana o kadar twitterdan yazdım bir cevap vermedin aşkolsun.çok merak ettik tabi ya..
off biliyordum bir terslik olduğunu cnm inat etme süründür değişimi görmessen bitir ama şim di bitirme bence cnm ya
Bak değişmişte fazla naz aşık usandırır seviyorsan devam et mervecimm
benm her şey aynı cnm tek fark 2 haftadır telefon kullanıyorz ve acaip rahatlık bu tek fark..birde şafağım baya azaldı o yani
bak dediğim gibi cnm çokta soğukuüu devam ettirme mehtap yapın bnce yakında cnm ya siz düzelir her şey bak annesi bile aramış yani
Selam canim..biz pek konusmadik senle brbrmzi cok tanimiyoruz ama tanir kaynasiriz bundan snra daha sk gir
Kac yillik iliskiniz var cnm?nisanli flnmsnz sevgili mi?ve neden bu duruma kadar geldiniz?uzuldum acikcasi..
Yavrum net paketim yoktu twitleri de mesaj olarak atıyodum twittere grmedim ,bugun blgisayardn grdim ama msjın yoktu?bide sen twitterni kapadın mı?ohh çok sevindm kullanabilene telefon çok buyuk nimet ama ,bızm ıcın daha büyük sorun olmuştu umarım sze bişi olmaz:) yok yavrum konuşuorz ama canım cicim bişi demiyorm,daha o aşamaya gelemedim ben kendi adıma.zaman göstercek bakalım.aynen nnesyle knuşmak çok zorladı
kızlaaar hepinizi çok özledim merak etmişiniz sorup etmişinz ama giremedim benim bu saçma telefonum malesef yorum yazmıyo.adapazarındaydım kaplıcalarda,bugun gelebldim hemen uğrayayım bi bizmkilere dedim.şu 15 günde başım gelmeyen şey kalmadı,biz ayrıldık ve bnu ben istedim.1hafta görüşmedik sonra aradı,pişmanım dedi özürler diledi.annesi dahi arayıp yapmayın böyle ded ama geri dönmedim.olmaz dedim.Yine aradı yine aradı,açmamazlık edemedim.Ben artık kılımı bile kıpırdatamam,ailem de isteıyo zaten dedim benim bunlarla uğraşca ne gücüm ne de isteğim kaldı dedim.Benim gücüm var,senne dersen de ben bıakmıcam dedi.Şimdi konuşuyoruz öyle.Değiştiğini görmem gerek.Aıyor adresımızı ıstıyo sürprzler flan,ailenin de gözüne giricem diyo.Baklım bekleyip görücez.Hala çok seviyorm,kşke bazı şeyleri anlamak için bunlar olmasaydı ama gerekiyormuş demekki.1 Kere ayrılnca geri dönüşü olmaz diyordum,ama sevince oluyor.Büyük konuşmamak gerekyomş.Şuan beklemedeyim.Öyle çok değiştiki şu 2 hafta da ..Umarım hep böyle kalır.Bu arada sz neler yaptınz neler old neler bitti o kadar çok sayfa birikmişki okuyamadım hepsni
Ayy sorma zaten şu erkeklerin para mevzusu öldürüyor beni ya..Geçen benimki senin banka hesabına para göndercem dedi ya dedim saçmalama orda para biriktiriyor ailesinin gönderdiği paraları yazın geldiğinde rahat rahat gezelim diye
yavrum benm yaa
Cannm bence çık dolaş mağazadan görüp al sonuçta kayınvalidene alcan beğensin yani beğenmek zorunda da zatenn
kızlar anneler günü yaklasıyo ne alıcaksınız annenize kayınvalidenize
Evet mervecim kapadım twitterımı ama sana baya bir yazmıştım gülşah çok merak etti onu falan yazmıştım..
Aynen cnm teleofn güzel bizede pek yaramadı aslında tartışmalar başladı çok..Nöbetler açısından iyi oldu biliosn çok fazla nöbeti var baya konuşuyoruz..
Cnm içinden gelmiosa deme zaten hayatm falan filan diye ama seviyorsan ki seviyorsun yumuşycaksın ama zamanı var tabi sürtsün biraz burnu..
tatiln nasıl geçti peki cnm biraz zehir olmştur ama
özledik valla senii ya
Gülşahcm sana da burdan seslniyorum canım eda bana msj atmış ama ben görmemişimm.evet canım szin nöbet olayı çok fazlaydı o yuzden hem onun da canı sıkılmaz geçer gide zaman su gibi.Tatilm çok güzeldi canım,kendime dert etmemeye çalıştım ailemle birlkteydim gezdim tozdum kafa dağıttım,aklımın bi köşesnde yine vardı tabi ama olabldiğince güçlü durup kmseye bişey belli etmemeye çalıştm ve başardım daben de sizi özledim o dönemlerde insan kendini anlayan brileryle paylaşmya cdden ihtiyaç duyuyo amaolsn şükür atlattım geçti.daha da iyi olacak inşallah.
Gizemcm öncelkle resminz ne tatlı öyleaynen güzelm her ne olursa olsun 2. şansı verek gerek bazen ben de onu yapacağım sanırım.O değil de şunca ay bekledim sonunda hüsran olması insanı çok üzüyo.Ben o kavuşma anını hayal ederken ble olması sıkmıştı canımı ma şu an iyiyim .O da düzeliyor,düzelecek.Sizin şafaklar uçtu gitti yaa aa takipteyi geliyorum arkanızdan
Ben anneme mutfak masası alıcam.
Sevdiceğimin annesine tost makinesi ve bir parfüm alıcam.
Gülşahcm sana da burdan seslniyorum canım eda bana msj atmış ama ben görmemişimm.evet canım szin nöbet olayı çok fazlaydı o yuzden hem onun da canı sıkılmaz geçer gide zaman su gibi.Tatilm çok güzeldi canım,kendime dert etmemeye çalıştım ailemle birlkteydim gezdim tozdum kafa dağıttım,aklımın bi köşesnde yine vardı tabi ama olabldiğince güçlü durup kmseye bişey belli etmemeye çalıştm ve başardım daben de sizi özledim o dönemlerde insan kendini anlayan brileryle paylaşmya cdden ihtiyaç duyuyo amaolsn şükür atlattım geçti.daha da iyi olacak inşallah.
Gizemcm öncelkle resminz ne tatlı öyleaynen güzelm her ne olursa olsun 2. şansı verek gerek bazen ben de onu yapacağım sanırım.O değil de şunca ay bekledim sonunda hüsran olması insanı çok üzüyo.Ben o kavuşma anını hayal ederken ble olması sıkmıştı canımı ma şu an iyiyim .O da düzeliyor,düzelecek.Sizin şafaklar uçtu gitti yaa aa takipteyi geliyorum arkanızdan
sevinirler cnm e tabiii insna çalışınca alabiliyor rahat rahat biz öğrenci milletiyiz
şaka maka hayret sen buralara uğrarmıydın
Canım eve gelip yürüyüşe çıkıyorum. Mümkün oldukça gelmeye çalışıyorum. Akşam ve gece bakıyorum ama genelde olmuyorsunuz. Yeni şafak çizelgen hayırlı olsun edacım bence bu daha güzel olmuş
kızlaaar hepinizi çok özledim merak etmişiniz sorup etmişinz ama giremedim benim bu saçma telefonum malesef yorum yazmıyo.adapazarındaydım kaplıcalarda,bugun gelebldim hemen uğrayayım bi bizmkilere dedim.şu 15 günde başım gelmeyen şey kalmadı,biz ayrıldık ve bnu ben istedim.1hafta görüşmedik sonra aradı,pişmanım dedi özürler diledi.annesi dahi arayıp yapmayın böyle ded ama geri dönmedim.olmaz dedim.Yine aradı yine aradı,açmamazlık edemedim.Ben artık kılımı bile kıpırdatamam,ailem de isteıyo zaten dedim benim bunlarla uğraşca ne gücüm ne de isteğim kaldı dedim.Benim gücüm var,senne dersen de ben bıakmıcam dedi.Şimdi konuşuyoruz öyle.Değiştiğini görmem gerek.Aıyor adresımızı ıstıyo sürprzler flan,ailenin de gözüne giricem diyo.Baklım bekleyip görücez.Hala çok seviyorm,kşke bazı şeyleri anlamak için bunlar olmasaydı ama gerekiyormuş demekki.1 Kere ayrılnca geri dönüşü olmaz diyordum,ama sevince oluyor.Büyük konuşmamak gerekyomş.Şuan beklemedeyim.Öyle çok değiştiki şu 2 hafta da ..Umarım hep böyle kalır.Bu arada sz neler yaptınz neler old neler bitti o kadar çok sayfa birikmişki okuyamadım hepsni
kızlar anneler günü yaklasıyo ne alıcaksınız annenize kayınvalidenize
Canım değişen şey enes,2hafta önce ayrlmştık.1hafta hiç arayp sormadık sonra maraşa gitmiş atış için ordan aradı napıyosn naslsn ben pişmanım merve seviyrm sen naparsan yap uğraşıcam,seni kazanıcam dedi.bugüne kadar beni çok üzdü o yzden ben de kendimi beklmeye aldım.Kendni affettrmesini bekliyorum,değiştiğine düzeldiğine inanmam gerek.şmdilk aryor soruyor,evin adresnı istedi bi şeyflan gönderme dedim herkese ispatlıcam dedi,ailemi kastediyor.istemiyorlar çnkü.şimdilk bz bu drumdayz ama yıne de bekleeye devamm tabiki:)siz de 200lere düştünz hayrlı uğrlu olsun
Yavrum net paketim yoktu twitleri de mesaj olarak atıyodum twittere grmedim ,bugun blgisayardn grdim ama msjın yoktu?bide sen twitterni kapadın mı?ohh çok sevindm kullanabilene telefon çok buyuk nimet ama ,bızm ıcın daha büyük sorun olmuştu umarım sze bişi olmaz:) yok yavrum konuşuorz ama canım cicim bişi demiyorm,daha o aşamaya gelemedim ben kendi adıma.zaman göstercek bakalım.aynen nnesyle knuşmak çok zorladı
evet güzelm pek tanışamadk ama buralardym artık.2seneyi geçti canım öyle nişan falan bişi yok sevgli aşamasındayz.askerlk psikolojisi,anlaşamamalar,kavga gürültü ben dyanamadım dha fazla o yzde byle oldu ama zmana bıraktım şimdilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?