92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yavrum açılmıo üye olmadığımdan:26:

aman zaten tırttı vizon rengi kalms bitek bosver tatlım detaylı bakıyım benn cenkte gelicek ya anneler gününde elini cebine atmasnı istemiyorum her yıl cebinden cıkarıp alıyo benm annemede kendi annesinede asker bide, internetten halletmeye calscam indirimden aldm ben falan derim artık

Ayy sorma zaten şu erkeklerin para mevzusu öldürüyor beni ya..Geçen benimki senin banka hesabına para göndercem dedi ya dedim saçmalama orda para biriktiriyor ailesinin gönderdiği paraları yazın geldiğinde rahat rahat gezelim diye
yavrum benm yaa

Cannm bence çık dolaş mağazadan görüp al sonuçta kayınvalidene alcan beğensin yani beğenmek zorunda da zatenn

Son düzenleme:

aynen canm ya benmkide askere gidiceği ilk gün cebime para koymustu agladım al cabk sunu diye aldı zorla benm ona para vermem lazmken o durumda o bana veriyo yaa

aynen canm ya benmkide askere gidiceği ilk gün cebime para koymustu agladım al cabk sunu diye aldı zorla benm ona para vermem lazmken o durumda o bana veriyo yaa

Banada göndermeye çalışıo tövbe yarabbim ya
aynen cnm ya bende vericektim verdrtmedi halbuki en yakınlarıyız biz onların ya...ama erkek işte

Canım değişen şey enes,2hafta önce ayrlmştık.1hafta hiç arayp sormadık sonra maraşa gitmiş atış için ordan aradı napıyosn naslsn ben pişmanım merve seviyrm sen naparsan yap uğraşıcam,seni kazanıcam dedi.bugüne kadar beni çok üzdü o yzden ben de kendimi beklmeye aldım.Kendni affettrmesini bekliyorum,değiştiğine düzeldiğine inanmam gerek.şmdilk aryor soruyor,evin adresnı istedi bi şeyflan gönderme dedim herkese ispatlıcam dedi,ailemi kastediyor.istemiyorlar çnkü.şimdilk bz bu drumdayz ama yıne de bekleeye devamm tabiki:)siz de 200lere düştünz hayrlı uğrlu olsun

Yavrum net paketim yoktu twitleri de mesaj olarak atıyodum twittere grmedim ,bugun blgisayardn grdim ama msjın yoktu?bide sen twitterni kapadın mı?ohh çok sevindm kullanabilene telefon çok buyuk nimet ama ,bızm ıcın daha büyük sorun olmuştu umarım sze bişi olmaz:) yok yavrum konuşuorz ama canım cicim bişi demiyorm,daha o aşamaya gelemedim ben kendi adıma.zaman göstercek bakalım.aynen nnesyle knuşmak çok zorladı

Selam canim..biz pek konusmadik senle brbrmzi cok tanimiyoruz ama tanir kaynasiriz bundan snra daha sk gir
Kac yillik iliskiniz var cnm?nisanli flnmsnz sevgili mi?ve neden bu duruma kadar geldiniz?uzuldum acikcasi..

evet güzelm pek tanışamadk ama buralardym artık.2seneyi geçti canım öyle nişan falan bişi yok sevgli aşamasındayz.askerlk psikolojisi,anlaşamamalar,kavga gürültü ben dyanamadım dha fazla o yzde byle oldu ama zmana bıraktım şimdilk

Evet mervecim kapadım twitterımı ama sana baya bir yazmıştım gülşah çok merak etti onu falan yazmıştım..
Aynen cnm teleofn güzel bizede pek yaramadı aslında tartışmalar başladı çok..Nöbetler açısından iyi oldu biliosn çok fazla nöbeti var baya konuşuyoruz..
Cnm içinden gelmiosa deme zaten hayatm falan filan diye ama seviyorsan ki seviyorsun yumuşycaksın ama zamanı var tabi sürtsün biraz burnu..
tatiln nasıl geçti peki cnm biraz zehir olmştur ama
özledik valla senii ya

Son düzenleme:

merve tatlım benim.. yeniden hoşgeldin özlettin.. canım bence tekrar konuşmala doğru karar almışsın çnkü bir daha tekrarlanırsa bir şans daha verdiğin için keşkelerin olmayacak ya yeniden deneseymiydik diye soru işareti olmayacak.. zamana bırakmak en iyisi ama yüz vermeden o nasıl çabalıyor istediğin gibi olabilecek mi bunu gör tatlım ..

bende şafak dışında her bişey aynı

eda naber tatlımmm..

ya para mı biriktiriyorsunuz.. bizde biriktrmiştik çok işinize yarayacak benmkininde huyudur babasından almayı sevmez tabi yine aldık ama olabildiince az.. ve paraya gerçekten çok ihtiyaç oluyor izinde söylemiştim biz çok harcadık hele sizin 20 gün olcak. baya lazım..

ben hediye almıcam ya annem zaten istemez valığın yeter olayları falan kayın valideme de anneme bile almıyorum ona seneye cihanla alırız

bu arada aynı model yüzük beğenmişiz yüzüklerimiz aynı olucak sanırım.. bu yüzüğün modası geçmez nasılsa

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 699653 hah bak bide buna bayılıyorum bu yada senin gösterdiğin varya o sade olsun ve beyaz olsun
yanında tektaşla tam olur.. hem hastanede de rahat kullanım açısından böyle birşey almam lazım benim..

Son düzenleme:

Gülşahcm sana da burdan seslniyorum canım eda bana msj atmış ama ben görmemişimm.evet canım szin nöbet olayı çok fazlaydı o yuzden hem onun da canı sıkılmaz geçer gide zaman su gibi.Tatilm çok güzeldi canım,kendime dert etmemeye çalıştım ailemle birlkteydim gezdim tozdum kafa dağıttım,aklımın bi köşesnde yine vardı tabi ama olabldiğince güçlü durup kmseye bişey belli etmemeye çalıştm ve başardım da ben de sizi özledim o dönemlerde insan kendini anlayan brileryle paylaşmya cdden ihtiyaç duyuyo amaolsn şükür atlattım geçti.daha da iyi olacak inşallah.

Gizemcm öncelkle resminz ne tatlı öyle aynen güzelm her ne olursa olsun 2. şansı verek gerek bazen ben de onu yapacağım sanırım.O değil de şunca ay bekledim sonunda hüsran olması insanı çok üzüyo.Ben o kavuşma anını hayal ederken ble olması sıkmıştı canımı ma şu an iyiyim .O da düzeliyor,düzelecek.Sizin şafaklar uçtu gitti yaa aa takipteyi geliyorum arkanızdan

aynen cnm iyi yapmışsın belli etmeyerek en kısa zamanda düzelir her şey inş cnm
bizimde taşınma işimiz vrdı 1 hafta netim yoktu valla çok özlemiştim kızları dediğin gibi insan paylaşmak istiyorr

Cokk Teşekkür ederim tatlım :))
Ya evet insan onca ayın sonunda mutlu son olsun beklediğime degsin her şey güzel olsun istiyor . Ama tatlim bak bunları senin yaşamayacağın anlamına gelmiyo her ilişkide iniş çıkış oluyo ve şu süreçte çözmek sizin için zor oldu . Sen eskiden görmedigin gözüne batmayan şeyler batar oldu onunda ilgisiz davranmasi üzerine ama iste bi yerde onlarında eli kolu bağlı oluyo
Cnm en önemlisi onun hatalarni farkedip telafi etme çabasında olması.senin değerinin farkına varmış olmasi.. Bu çaba cok onemli mervem . Ins çabası yerinde olur ve kafanda ki soru işaretlerini siler,ailenin de gözüne girer tekrar..
Şafak uçtu sorma amaa ne var tatlım aramızda peşimizdesin...;D

Son düzenleme:
sevinirler cnm e tabiii insna çalışınca alabiliyor rahat rahat biz öğrenci milletiyiz
şaka maka hayret sen buralara uğrarmıydın

Canım eve gelip yürüyüşe çıkıyorum. Mümkün oldukça gelmeye çalışıyorum. Akşam ve gece bakıyorum ama genelde olmuyorsunuz. Yeni şafak çizelgen hayırlı olsun edacım bence bu daha güzel olmuş

anladım cnm yoğunsun yani..ama özledik be gülşencim bir gün pazar falan gün yapalım toplanalım yahu topicte
sağol cnm bende daha çok beğendim bunu

Son düzenleme:
Mervecim senden haber alabildigimize cok sevindim bitanem cunku cok fazla merak etmistim. Tatilinin iyi gecmesine sevindim tatlim sevdiceginle tatsiz keske olmasaymis dedigimiz zamanlar gecirmissin ama o da hatasini anlamis duzeldigi konusunda seni tatmin edici davranislari olursa sende tabiki bi sans daha ver canim daha sonra keske bi sans verseydim demeni istemem insallah hakkinizda hayirlisi olur cok mutlu olursunuz ..bide kenan isiga cikicaktin o nooldu ?

kizlarr bugun sirf sizin icin babanneme gittim ordaki ceyizlerimin resimlerini cektim eve geldim evdeki kolilerden cikarabildiklerimi cektim walla belim koptu sandik ceyizi olayina hic giremedim bile walla yarin tamamen toparlayip topic acmaya calisicam ama baya zor ismis kizlar bence simdiden aldiklarinizin resmini cekip saklayin topluca cekmek fena oluyo canlarim
sizi cokk sewiyorumm

kızlar anneler günü yaklasıyo ne alıcaksınız annenize kayınvalidenize

mervecimmmm hoşgeldin aramıza tekrardan
canım bazen hiç istemediğimiz olaylar oluyor malesef keşke olmasa ama oluyor..askerlik sizi yıpratan sanırım ama bak geçiyor güzelim..bazen kötü tecrübelerde yaşayıp elimizdekilerin değerini bilmemize neden oluyor dimi ama canım..bak sende hala çok seviyorum diyorsun bence her şey yoluna girecek ben inanıyorum Aşklar hep kazansın
sende üzme kendini tatlım olur mu veee daha sık gel artık aramıza

cerencim ben zaten uzaktayım biliyorsun alsam bile veremem zaten ögrenciyiz annemi burdan kocaman öpücük göndericem eve gidincede sımsıkı sarılcam ama ömerin annesine aramayı bile çekiniyorum bunun için canım yaa tanıştığımızdan beri ilk anneler günü arasam mı bilmiyorum arasam nasıl diycem anneler gününüz kutlu olsun diye arada hiç bir resmiyet yok bende bilmiyorum yaaa napıcağımı

Anladim canim..ay benimki tel kullanmiyor gunde 1 kez ankesorluden gorusuyoruz ods yatarken iyi bsy mi acaba bu carsida yok bzde.kizlar ben daha mi sansliyim ne :111:
yok ya bizim en buyuk talihsizligimiz tuncelide olusumuz
keske tel kullansada batida olsa..
Cerene benziorum galiba yavas yavas kiz bende duygusala bagliyorum cereeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…