anladım cnm yoğunsun yani..ama özledik be gülşencim bir gün pazar falan gün yapalım toplanalım yahu topicte
sağol cnm bende daha çok beğendim bunu
Bende sizi özledim canım
Olur canım yapalım gün toplaşalım
Günaydınn kızlarrr.. :)
Cerencim aynen cnm ama ayın 19 unda 6 aylık oluoruz sanırım süls tarihinde yani 6 ay doluo vay be...
Bugün arkdşm gelio proje ödevimizi yapıcaz kızlar şimdi mutfağa giriyorum elmalı turta yapıcammm
öpüyprum szileri akşam girerimm
gunaydın kızlarr
Yeni bi ay Mayıs ayına girdik cok sükür içime huzur doldu birden 6 aylık asker oluyoruz eda&sinem
gunaydın kızlarr
Yeni bi ay Mayıs ayına girdik cok sükür içime huzur doldu birden 6 aylık asker oluyoruz eda&sinem
eveet 7. aydan gün alıyoruz way beegit bakalım ama geldiğinde elmalı turta tarifini banada vericeksin sözmüü
gunaydın kızlarr
Günaydınn kızlarrr.. :)
Cerencim aynen cnm ama ayın 19 unda 6 aylık oluoruz sanırım süls tarihinde yani 6 ay doluo vay be...
Bugün arkdşm gelio proje ödevimizi yapıcaz kızlar şimdi mutfağa giriyorum elmalı turta yapıcammm
öpüyprum szileri akşam girerimm
keyy kızçelerr.. ben geldim tatil sezonunu açtım sizlere.. denize girmem diyordum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım.
gece bilee girdim çok güzeldi.
nasılsınız ne var ne yok. keyifler yerindedir umarım
özledim sizi. cerenle de bi denk gelemedik ne zamandır..
bugun 1 mayıss 6. ayı doldurucaz 20 gün sonraa :)
ahh çok mutluyumm. ama çok özledim yaa..
ya kızlar benim şafak geçen günde 10 ay 2 gün yazıyordu hatta 2 gün yazısı bile beni mutlu ediyor 9aya düşcem diyordum neden hala aynı yazıyor :44:
allah allah zaman sadece bana geçmiyor demekki durdu sanırım yaşam:44:
keyy kızçelerr.. ben geldim tatil sezonunu açtım sizlere.. denize girmem diyordum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım.
ya kızlar benim şafak geçen günde 10 ay 2 gün yazıyordu hatta 2 gün yazısı bile beni mutlu ediyor 9aya düşcem diyordum neden hala aynı yazıyor :44:
allah allah zaman sadece bana geçmiyor demekki durdu sanırım yaşam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?