92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Uyun canlarim uyuyun bende gecerken bi ugramistim smdi yatiyorum opuldunuz ii gecelerrr

gunaydın kızlarr
Yeni bi ay Mayıs ayına girdik cok sükür içime huzur doldu birden 6 aylık asker oluyoruz eda&sinem

Günaydınn kızlarrr.. :)
Cerencim aynen cnm ama ayın 19 unda 6 aylık oluoruz sanırım süls tarihinde yani 6 ay doluo vay be...

Bugün arkdşm gelio proje ödevimizi yapıcaz kızlar şimdi mutfağa giriyorum elmalı turta yapıcammm
öpüyprum szileri akşam girerimm

eveet 7. aydan gün alıyoruz way bee git bakalım ama geldiğinde elmalı turta tarifini banada vericeksin sözmüü

gunaydın kızlarr
Yeni bi ay Mayıs ayına girdik cok sükür içime huzur doldu birden 6 aylık asker oluyoruz eda&sinem

Gunaydin canimmm
Evet bebegim ya cok sukur bugunleride gorduk ceyregi bitti
hava guzel kuslar cicekler bocekler oohh misss
Keyfimde guzel aslinda ama tel gelince benimki gidiyorum yine eyleme dicek ve benim butun keyif kus olup uccak
ama gderse haber versin ztn haberim olsn herseyden..
Nasilsin sen canim?keyfin ii gordm col sevndm

gunaydın kızlarr

Gunaydin kusumm
bizede ver tariiiif
Ne guzel ya 6 aylik olduuuk

ya kızlar benim şafak geçen günde 10 ay 2 gün yazıyordu hatta 2 gün yazısı bile beni mutlu ediyor 9aya düşcem diyordum neden hala aynı yazıyor :44:
allah allah zaman sadece bana geçmiyor demekki durdu sanırım yaşam :44:

keyy kızçelerr.. ben geldim tatil sezonunu açtım sizlere.. denize girmem diyordum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım.
gece bilee girdim çok güzeldi.
nasılsınız ne var ne yok. keyifler yerindedir umarım
özledim sizi. cerenle de bi denk gelemedik ne zamandır..
bugun 1 mayıss 6. ayı doldurucaz 20 gün sonraa :)
ahh çok mutluyumm. ama çok özledim yaa..

Hosgeldin canim..
Evet ya cok sicak trakyada :/
Bende durumlar iyi simdilik insallah askeriminde iyidir..
Bende cok ozledim ya hic dile getirmezdim ona karsi ama artik dayanamiyorum anlamadan dilimden cikiyor ozlemim
sen nasilsin hersey yolunda mi?

Fırından yeni çıktıııı
Elmalı turtammm

Eki Görüntüle 699951

mis missss kokusu taa buralara geldi

alla alla neden ki tatlım değişmesi gerekirdi eminsin dimi sen birkaç gündür aynı olduğuna:26:

tatlımm hg..
denize girilmez mi ya yanıyor ortalık iyikide girmişsin gidicem bende ilk fırsatta..
keyifler yerinde yani herşey aynı işte ne kadar yerinde olabilirse.. şiddetli şekilde özlüyoruz işte

Fırından yeni çıktıııı
Elmalı turtammm

Eki Görüntüle 699951

hamarat edaaaaaaa ohh çok güzel görünüyor canımmmmm
sinemcimmm anlamadım yahu nasıl iş o :44:
nesliiii hoşgeldin canımmm tekrardan ohh ne güzel bak tatil yapmışsın bizde her şey normal ama mehtap yaklaştıkca sabırıslık artıyor pek bi ümitsiz bu günlerde ömer

canımm evet bi türlü denk gelemedik sen yaz buraya ben okurum denizede girmissin ne güzell yerinde olmak vardı simdi nasılsın bi sorun yok dimi tatlımm
eda turtan süpperrr olmus tarifini yaz lütfen bende istiyorummm bugün bende meyveli muhallebi yaptım enfess oldu simdi dolabtan cıkarıp yicemm catla

Beynim sulandı kızlar ama projemizin %95 i bitti şükürrr...
Teşekkürler turtama yaptıüınız yorum için daha güzellerinide yapıorum aslındaaa hahahah

Elmalı turta
Malzemeler kızlarrr
1 paket margarin (biraz ocakta eritin öyle yoğurun )
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt
1 su bard. şeker
1 kabartma tozu
aldığı kadar un

içi için
4-5 elma
yarım su bard şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
iç cevizi

bu elmaları soyup rendeleyin şekeri tarçını ekliyosunuz pişiriyosunuz biraz sulanıo falan

üstteki malzemeleride yoğuruosunuz kıvama gelince 1 parça hamur ayırın
kalan hamuru merdaneyle açın sonra borcama yayın
üstüne elmalı harcı koyun
ayırdığınız hamuruda kafes şeklince ince ince rulo yapın fotodaki gibi

175 derecede 40 dk falan pişirin kızlarr bu şekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…