92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selam edaacımm Turta süper gözüküyo bu bir, askerim çok severdi görür görmez o aklıma geldi sürekli isterdi benden ahh ahh
Sanırım bugün ikimizinde marifetli günü, bende pasta yaptım

ne bilim vala cnm bende şaşırdım nasıl şey bu böyle..şafak günü doğru gösteriyor ama ay olarak geçen günde 2 gün vardı..ilginç :44:

a aa benim kızancıklarım yine yok ortalıktaaa
neler yapıosunuz bakim..
kızlar ya benimki bugün eyleme gitmemiş çoooook şüküüür allahııımmm sanaaaaa!!
çok mutluyum bu yüzden
bide alt devremizde geldi bugün ktm den
umarım herşey yolunda gider bundan sonra hobaaa
bide şu geri çekilme hayırlısıyla olsun tamamdır.

ben geldimmmm canımmm
ben tüm gün evdeydim ömerle uğraşıyorum çok sıkılıyor bugünlerde bittim ben tükendim deyip duruyor canımı sıkıyor..
birde bugün babasını aradım öylesine ömerle konuşmuşlar ömerlerin karakolun taşınma olayı olabilirmiş ömeride merkeze santrale gönderebilrlermiş ama ömer bey bnları bana söylemedi babsından duydum ona sinir oldum biraz..
sen napıyosun tatlım?

Hosgeldin canim benim
Canim geri cekilmede guzergahtaki 120 karakol bosaltilacakti o yuzden mi tasincak acaba omerlerde..
Sinir olma guzelim uzulme aklin kalmasin korkmayasin diye soylememistir yoksa neden olsun..
Sen yine caktirma ona babasindan duydugunu belli etme soyler belki sana sonra kizmasin babasinada..
Sen sadece ona herseyi bilmek istiyorum kotude olsa paylas benimle de..
Hem merkezde hele santralde daha rahat olur bence ya..
Ben iyiyim tatlim yengeme geldik bohca gormeye bu c.tesi gecesi kuzenimin nisani var..
Bde benimki bugun gtmedi eyleme fln cok mutluyum o yuzden

kızlar sonunda çeyizlerimin bir kısmını toparlayıp topici açtım

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...617700-bunlarda-ceyizlerimm.html#post30155192

Hayirli olsun bebegiiiimmm

kızlar sonunda çeyizlerimin bir kısmını toparlayıp topici açtım

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...617700-bunlarda-ceyizlerimm.html#post30155192

gülşahhh hemen bakıcammm
sinemcim bilmiyorum yaa bi garip bu aralar zaten doğru düzgün konuşamıyoruz..
yok yok söylemem canım ama ben ne olursa ona söylerken onun böyle bir şeyi söylememsi üzdü beni..canı sıkkın diye belli bile etmedim üzüldüğümü..
ohh ne güzel canım Allah devamını erdirir inşallah
ayy çok sevindim canım biraz olsun rahatlamışsındır

tatlım taşınma durumumu var askerinin görmemiştim yazdıgını canım kusura bakma

belkide net bişey yoktur o yuzden soylememıstır bıtanem sıkma canını enınde sonunda anlatır senden buyuk destekcısı yokkı herseyı sensın tabıkı

Pc yine açmıyor ınterneti deliricem telefondan girdim yine
Anca okuyup çıkıyorum yazışma rahat olmuyo telefonda

Pc yine açmıyor ınterneti deliricem telefondan girdim yine
Anca okuyup çıkıyorum yazışma rahat olmuyo telefonda

gülşahcım ömer daha önce söylemişti ama işte kesin değil demişti bende üzerinde çok durmamıştım açıkcası olmaz diye..ama işte bugün ögrendim ki taşıncaklarmış
birde şu aralar çok soğuk canım yaa tamm sıkıldı anlıyorum ama hiç doğru düzgün konuşmuyoruz sadece ben gün içinde neler yaptığımı nereye gittiğimi mesaj atıyorum o da tamm aşkım falan diyor bu durum çok sinirime dokunmaya başladı susuyorum ama bakalım nereye kadar böyle gidicek patlamazsam bi yerde ii..
şu mehtabı sağ salim bi yapsak yaaa
gizemmm canım sıkma canını en kısa zamada pc ne kavuşman dileğiyle

canim yogunluktan dolayi fazla mesaj atamiodur cok mesajlasmayincada insan sogukmus gibi hissediyo bende oyle oluyorum bazen bozma moralini tatlim

bende söylüyorum her telefonda oda öyle. kıyamam her geçen gün ses tonu daha bi duygusal daha bir ağır geliyor ağlamaklı konusuyor. aslında tam bir başak erkeğidir. katıdır öyle acayip duygusal diyemem ama yaşı ilerledikçe her sene daha bir farklı oldu ve bu askerlik döneminde dibe vurdu sanki..
bende herşey yolunda şekerim. gezdim geldim.
ali aradı kısa kollu, şort ,ayakkabı falan istedi. onları ayarladık annesi ile. yarında kayınvalidemle alışverişe çıkcaz. parfüm iç çamaşırı falan bişeyler istedi. napçaksa dağın başında parfümü :) öyle yani keyfi yerinde bizimkinin.
sen nasılsın her sey yolundamı?
canım bu arada sen nereliydin yaşın kaç ve askerinin adı neydi sordummu bilmiyorum aklımdan çıktı yada hiç sormadım kusura bakma

sen hiçbi zaman belli etme cnm ona üzüldüğünü ve eminim o da sen merak etme, aklın kalmasın diye söylememiştir..
sağol tatlımmm bende çok sevindim ya anlatamam :81:

cerennn kızım özledim ya :)
her şey yolunda allaha sükür tatlımm..
özlem dışında çok özledim onuu

aynı şekilde canım benimkide dile getiriyor ve iç çekiyor sonra hemen özlem konusunu uzatmadan değiştiriyorum en acilinden başka konularla güldürüyorum..
benimkide çok duygusal değil cnm aslında duygusal ama belli etmiyor böyle desem daha doğru
e buda beni uyuz ediyor azcık hissettirsin
aa öyle deme cnm bizimkininde herşeyi tam bakım konusunda çarşısıda yok üstelik dağ başında benimkide..olsun kendi kendine ble temiz koksa mutlu olur
ben iyiyim tatlım çok şükür..sen nasılsın?
ben tekirdağlıyım, 23 yaşındayım, adım Sinem, askerim Tunceli-Ovacık ta jandarma unimog şoförü+yazıcı
yok canım ne kusuru benimde senin hakkında pek bilgim yok ve bazen karışıyor benimde kafam
gülşahla gülşeni çok karıştırıyordum mesela ama öğrendim artık
ama askerlerinin nerde olduklarını bende unutuyorum arada ya kusura bakmayın kızlar çok üzülerek ve utanarak söylüyorum ama :26:
(not almak lazım aslında )
sende durumlar ne cnm?
ha bide benimki askere gidince çok kıskanç oldu ya normalde de kıskançtı ama kendisi burdayken daha rahattım bişi olsa koşcak ya yanıma
evde oturcan dio bana hep bende ciddiye almamaya çalışıyorum ama dün onun kuzeniyle kuaföre gittim ve onların dükkana gittim yürüyerek bugün söyledim kızdı bana yürüyerek neden çıkmışım arabayla çıkmamışım sence hangisi daha dikkat çekiyor diyorum yürümen diyor..yürümek bi yolda daha uzun zaman alıyor ya araba vınn die geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…