Beynim sulandı kızlar ama projemizin %95 i bitti şükürrr...
Teşekkürler turtama yaptıüınız yorum için daha güzellerinide yapıorum aslındaaa hahahah
Elmalı turta
Malzemeler kızlarrr
1 paket margarin (biraz ocakta eritin öyle yoğurun)
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt
1 su bard. şeker
1 kabartma tozu
aldığı kadar un
içi için
4-5 elma
yarım su bard şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
iç cevizi
bu elmaları soyup rendeleyin şekeri tarçını ekliyosunuz pişiriyosunuz biraz sulanıo falan
üstteki malzemeleride yoğuruosunuz kıvama gelince 1 parça hamur ayırın
kalan hamuru merdaneyle açın sonra borcama yayın
üstüne elmalı harcı koyun
ayırdığınız hamuruda kafes şeklince ince ince rulo yapın fotodaki gibi
175 derecede 40 dk falan pişirin kızlarr bu şekilde
mis missss kokusu taa buralara geldi
alla alla neden ki tatlım değişmesi gerekirdi eminsin dimi sen birkaç gündür aynı olduğuna:26:
tatlımm hg..
denize girilmez mi ya yanıyor ortalık iyikide girmişsin gidicem bende ilk fırsatta..
keyifler yerinde yani herşey aynı işte ne kadar yerinde olabilirse.. şiddetli şekilde özlüyoruz işte
a aa benim kızancıklarım yine yok ortalıktaaa
neler yapıosunuz bakim..
kızlar ya benimki bugün eyleme gitmemiş çoooook şüküüür allahııımmm sanaaaaa!!
çok mutluyum bu yüzden
bide alt devremizde geldi bugün ktm den
umarım herşey yolunda gider bundan sonra hobaaa
bide şu geri çekilme hayırlısıyla olsun tamamdır.
ben geldimmmm canımmm
ben tüm gün evdeydim ömerle uğraşıyorumçok sıkılıyor bugünlerde bittim ben tükendim deyip duruyor canımı sıkıyor..
birde bugün babasını aradım öylesine ömerle konuşmuşlar ömerlerin karakolun taşınma olayı olabilirmiş ömeride merkeze santrale gönderebilrlermiş ama ömer bey bnları bana söylemedi babsından duydum ona sinir oldum biraz..
sen napıyosun tatlım?
ben geldimmmm canımmm
ben tüm gün evdeydim ömerle uğraşıyorumçok sıkılıyor bugünlerde bittim ben tükendim deyip duruyor canımı sıkıyor..
birde bugün babasını aradım öylesine ömerle konuşmuşlar ömerlerin karakolun taşınma olayı olabilirmiş ömeride merkeze santrale gönderebilrlermiş ama ömer bey bnları bana söylemedi babsından duydum ona sinir oldum biraz..
sen napıyosun tatlım?
kızlar sonunda çeyizlerimin bir kısmını toparlayıp topici açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...617700-bunlarda-ceyizlerimm.html#post30155192
Hayirli olsun bebegiiiimmm
kızlar sonunda çeyizlerimin bir kısmını toparlayıp topici açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...617700-bunlarda-ceyizlerimm.html#post30155192
Hosgeldin canim benim
Canim geri cekilmede guzergahtaki 120 karakol bosaltilacakti o yuzden mi tasincak acaba omerlerde..
Sinir olma guzelim uzulme aklin kalmasin korkmayasin diye soylememistir yoksa neden olsun..
Sen yine caktirma ona babasindan duydugunu belli etme soyler belki sana sonra kizmasin babasinada..
Sen sadece ona herseyi bilmek istiyorum kotude olsa paylas benimle de..
Hem merkezde hele santralde daha rahat olur bence ya..
Ben iyiyim tatlim yengeme geldik bohca gormeye bu c.tesi gecesi kuzenimin nisani var..
Bde benimki bugun gtmedi eyleme fln cok mutluyum o yuzden
gülşahhh hemen bakıcammm
sinemcim bilmiyorum yaa bi garip bu aralar zaten doğru düzgün konuşamıyoruz..
yok yok söylemem canım ama ben ne olursa ona söylerken onun böyle bir şeyi söylememsi üzdü beni..canı sıkkın diye belli bile etmedim üzüldüğümü..
ohh ne güzel canım Allah devamını erdirir inşallah
ayy çok sevindim canım biraz olsun rahatlamışsındır
tatlım taşınma durumumu var askerinin görmemiştim yazdıgını canım kusura bakma
belkide net bişey yoktur o yuzden soylememıstır bıtanem sıkma canını enınde sonunda anlatır senden buyuk destekcısı yokkı herseyı sensın tabıkı
Pc yine açmıyor ınterneti deliricem telefondan girdim yine
Anca okuyup çıkıyorum yazışma rahat olmuyo telefonda
gülşahcım ömer daha önce söylemişti ama işte kesin değil demişti bende üzerinde çok durmamıştım açıkcası olmaz diye..ama işte bugün ögrendim ki taşıncaklarmış
birde şu aralar çok soğuk canım yaa tamm sıkıldı anlıyorum ama hiç doğru düzgün konuşmuyoruz sadece ben gün içinde neler yaptığımı nereye gittiğimi mesaj atıyorum o da tamm aşkım falan diyor bu durum çok sinirime dokunmaya başladı susuyorum ama bakalım nereye kadar böyle gidicek patlamazsam bi yerde ii..
şu mehtabı sağ salim bi yapsak yaaa
gizemmm canım sıkma canını en kısa zamada pc ne kavuşman dileğiyle
Hosgeldin canim..
Evet ya cok sicak trakyada :/
Bende durumlar iyi simdilik insallah askeriminde iyidir..
Bende cok ozledim ya hic dile getirmezdim ona karsi ama artik dayanamiyorum anlamadan dilimden cikiyor ozlemim
sen nasilsin hersey yolunda mi?
gülşahhh hemen bakıcammm
sinemcim bilmiyorum yaa bi garip bu aralar zaten doğru düzgün konuşamıyoruz..
yok yok söylemem canım ama ben ne olursa ona söylerken onun böyle bir şeyi söylememsi üzdü beni..canı sıkkın diye belli bile etmedim üzüldüğümü..
ohh ne güzel canım Allah devamını erdirir inşallah
ayy çok sevindim canım biraz olsun rahatlamışsındır
canımm evet bi türlü denk gelemedik sen yaz buraya ben okurum denizede girmissin ne güzell yerinde olmak vardı simdinasılsın bi sorun yok dimi tatlımm
eda turtan süpperrr olmus tarifini yaz lütfen bende istiyorummm bugün bende meyveli muhallebi yaptım enfess oldu simdi dolabtan cıkarıp yicemm catla
Kizlarr arkadasim dukkan acti hediye olarak bunu aldim nasil sizce
Eki Görüntüle 700306
bende söylüyorum her telefonda oda öyle. kıyamam her geçen gün ses tonu daha bi duygusal daha bir ağır geliyor ağlamaklı konusuyor. aslında tam bir başak erkeğidir. katıdır öyle acayip duygusal diyemem ama yaşı ilerledikçe her sene daha bir farklı oldu ve bu askerlik döneminde dibe vurdu sanki..
bende herşey yolunda şekerim. gezdim geldim.
ali aradı kısa kollu, şort ,ayakkabı falan istedi. onları ayarladık annesi ile. yarında kayınvalidemle alışverişe çıkcaz. parfüm iç çamaşırı falan bişeyler istedi. napçaksa dağın başında parfümü :) öyle yani keyfi yerinde bizimkinin.
sen nasılsın her sey yolundamı?
canım bu arada sen nereliydin yaşın kaç ve askerinin adı neydi sordummu bilmiyorum aklımdan çıktı yada hiç sormadım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?