92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kıskançlık aynı bizimkininde öyle sayılır biraz daha az sadece :)
hepimiz karıştırıyoruz. benim direk bildiğim sanırım bir ceren var :) merve ve eda yı az çok tanıyorum bide :)
ben 20 yaşındayım canım. nesliii adında biriyle de beni karıstırıyor kızlar arada:) ben nesil olanım :) elif nesil tam olarak yani.. iki adım var.manisalıyım. gecen sene üni. okuyordum aydında ama bu sene dondurdum tekrar sınava girdim. sevgilim daha doğrusu sözlüyüz biz gelince nişan yapıcaz. oda liseden arkadasım lise sonra sevgili olduk ve üni ye birlikte gittik sonra o askere gidicem dedi bıraktı okulu. bende ona uydum :)ama açık öğretim yazmayı düşünüyorum bu yıl bilmiyorum çokta kararsızım. bütün yıl bos oturmak istemediğim için ahşap boyama kursuna gidiyorum o yüzden gündüzleri giremiyorum. sabah 9 dan akşam üzeri 7 ye kadar falan eve gelmiyorum :)
hafta sonu kardeşim geliyor yatılı okuduğu için onunla vakit geçiriyorum yine pek giremiyorum. arada görünüp çıkıyorum işte geceleri :) ay kendimi tanıtayım derken hayat hikayemi yazmısım farkında değilim :)

daha güzeli olamaz çok güzelmiş canım.. bana böyle bi hediye gelse bunu basş köseye koyardım :) nazar boncuklarına ayrı bir merakım ve ilgim var zaten :) bayıldımm :)

çok hoş ve anlamlı bence canım sevineceğini düşünüyorum..

ayy kizlarr begenmenize cok sewindimm insallah arkadasimda begenir

bide diyorum beni kıskanıyor musun? hayır diyor ve hemen konuyu değiştiriyor
bende zorla kıskançlığını dile getirtmeye çalışıyorum (çok fenayım )
çok hoşuma gidiyor onu böyle köşeye sıkıştırmak
yok yok iyi olmuş yazman yavrum şimdi seni daha iyi tanıyorum
bizde teskeresini alıp gelsin kısmetse yapcaz nişan canım..e yapalım artık zaten 8 yılda anca
bende paso evdeym cnm arada arkadaşlara ve akrabalarıma gitmek dışında..
sen neden bıraktın okulu cnm seninki mi bırak dedi?:44:

oo 8 yıl vay bee :) ne güzel.
valla canım bana kalsa ben birinci dönem bırakıyordum o ısrar etti 1. sınıf bitsin diye. ailemde olmaz devam dedi. sonra yaz tatilinde konustum ikna ettim annemleri. ali de askere gidicem diyordu. hadi gidelim yarın alalım kaydımızı dedim tamam dedi.adlık babamdan arabayı gittik bi anda oldu yani ani bir kararla. o demedi yani :) ben bölümümden memnun deildim.

öyle canım ya maşallah bize
derslerin nasıldı peki cnm ve hangi üni bölüm neydi? hayırlısı olsun tatlım olan olmuş artık..

bitanem benimki kibrista seninkide kibrista okumusya ordan hatirliyabilirsin

öyle canım ya maşallah bize
derslerin nasıldı peki cnm ve hangi üni bölüm neydi? hayırlısı olsun tatlım olan olmuş artık..

derslerim iyidi ingilizce dısında ama takıntım yoktu canım kopya ile halletmiştim onuda :)
Ben diyetisyen olmak istiyodum aslında.
puanım yetmediği için hocalar gıda oku geçiş yaparsın dediler.
tm puanımla sayısaldan tercih yaptım gittim gıda teknolojisine. adnan menderes üni.
öyle yani baktım bana göre değil. açıktan okurum edebiyat diyorum şimdide :)
ama sırf diploma için. çalışmak niyetinde değilim çünkü.gerekmedikçe çalışmayı düşünmüyorum
ama güzellik uzmanlığı ve estetisyenlik kursuna gidip diplomamı alıp boş duran bi dükkanımız var orayı güzellik merkezi gibi bi yer yapalım diyor babam belki öyle yaparım kendi işim olur. her hangi bi yere bağlı olmak belli saatlerde çalışmak bana göre değil. hobi amaçlı yani :)

ay ama varyaa sende iyi dayanmissin kiz benimki kibrista universite okusa ben kiskancliktan hastanelik olmustum kesin

aynen bende öyle olurdum hereldee.:) aydındayken bile bölümlerimiz farklı diye onlarla ortak derse girenlerden kıskanıyordum orda olsa çıldırırdım :)

kız sen benim ruh ikizim misin ne
bende diyetisyenlik düşünmüştüm bi ara..
artıııı en başta babam en büyük destekçim olmak üzere güzellik uzmanlığı kursuna gitcektim istanbula.sonra kendi güzellik salonumuzu açacaktık..güzellikle ilgili akla ne gelirse ama sadece kuaför kapsamlı değil..istanbulda mc akademi die bi özel kurs vardı yeni açılmıştı o zmn (5 yıl oluyordur) tv ye falanda çıkmıştı bende çok merak ediyordum ama gidip görmek geçen yaz kısmet oldu..gittim ve tam bir rezalet hiç hoşuma gitmedi yaptıkları reklam kadar değil artı sadece kurs parası falanda vermiyorsun çoook masraf çıkıyor sana hem yüksek katlı bina en üst bikaç kat onlara ait ve asansör kullanılmıyor en basitinden buda bana saçma geldi..herşeyini sen alıosun manken,malzeme vs herşey yani bde kursa milyarlar verceksin..
kurs işletmeni için %90 karlı bi iş geri kalan %10 da çalışanlara verdiği maaş olsun..
hem çok lüks biyer bekledim mekan çok basit.benim bulunduğum yerde bile çok lüks kuaförler var..gereksiz gördüm ve ben buraya hayatta gitmem dedim iyikide gidip görmüşüm aklımda kalmıştı artık aklımın köşesinde bile değil..tabi her yer öyle değildir..

ay ama varyaa sende iyi dayanmissin kiz benimki kibrista universite okusa ben kiskancliktan hastanelik olmustum kesin

yaaa gör işte ne kadar sabırlı bir arkadaşın var
herkes öyle diyor canım ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum 7 yıl önce

aynen bende öyle olurdum hereldee.:) aydındayken bile bölümlerimiz farklı diye onlarla ortak derse girenlerden kıskanıyordum orda olsa çıldırırdım :)

göz görmeyince gönül katlanıyormuş kızlar sevince malesef..:26:
bide beni onların okula çağırıyorlardı bende "hayır gelmem beraber olursak çok tartışırız böylesi daha iyi" dedim
ve gerçekten öyle..birlikte olsaydık herşeyi görcektim ve görcekti büyük sorunlarımız çıkardı ve mutlaka bi rezillik çıkardı mahkemelik bile olurduk
benim asker çok serttir kıskanırsa beni karşıdakini vurur

vay canınaa :) düşünceler hep aynı.
bebeğim ben çok süsüne düşkün bir kız olduğumdan sadece öyle bişey olur benden :)
mesela hava harp okulunu kazandım gitçektim babam seneye bırakçam dersin 90 milyar tazminat ödetirsin bana gitme bosuna sen yapamazsın askeriyede dedi :)
sonradan bu kursu arastırdık.
6 ay sanırım 3 milyar kurs ücreti. meb onaylı ama özel bi kurs.
tabi masraflar bize ait. ister kendi dükkanını aç. ister onların yanında çalış yükselip orda öretmen ol istersende hastanelerde estetisyen gibi bişey oluyorsun cildiyecilerin yanında çalışıyorsun falan.
ben kimsenin emri altına giremem dedim olursa kendi dükkanımı açarım olmazsada otururum evimde çalışmak bana göre değil :)
ali de biliyor bu düşüncelerimi :) tamam aşkım işime gelir ben karıma bakamıcaksam erkek değilim zaten diyor maço sevgilim benim :)

kız vallahi siz bizim kopyamızsınıııızzz
bende emir altında çalışamam o yüzden bu yıl yada seneye kendi iş yerimi aççam allah nasip kısmet ederseeee güzellik üzerine değil ama
benimkide evlenince kararı bana bırakır (kendi iş yerim olursa tabi)
benim bahsettiğim kursta meb onaylı cnm.senin dediğin kursun adı ne?
baban haklı tatlım bi yandan sende benim gibi maymun iştahlıysan
burcun ne senin yavrum yoksa aynı gün mü doğduk biz ne ve seninkinin burcu?

lise 2 den beri ben polis olucam dedim lise sonda diyetisyenlik istedim sonra askeriye sınavlarına grdim kazandım gıda ya gittim açıktan edebiyat okucam diyorum ama istediğim sey tamamen farklı sence de biraz maymun iştahlı değilmiyim kesinlikle öyleyim :) annem hep dersi korkuyorum bu huyuncan ilerde kaç koca değiştircen diye ama şükür aliye aşk ile bağlıyım asla iştahım kaçmaz :)
benim dediğim kurs izmir de esse sanırım ismi.
yay burcuyum kasım ayında doğfum ali başak burcu eylül 20 doğumlu o 21 yaşında benden 1 yas büyük

hahahaha bide ben çok kararsız insanım aslında bu kdr değildim ama son 2 yıldır falan çok kararsızım genel olarak herşeyde
benimkide normalde kararlıdır ama benim yanıma gelince oda çok kararsızlıklar yaşıyor sen yapıyorsun beni böyle diyor
bende diyorum iyi bari sende karar verdim hahahahyyy oda ters ters bakıo bana
bende bu şekli alıyorum
ha bu arada benimkide maymun iştahlıdır ve benimkide yaydır bende boğayım..
askerimle biçok huyumuz benzer hatta herşeyimiz benzer ya nerdeyse
benimkide 25 yaşında cnm benden 2 yaş büyük..

allah ayırmasın bebeğim :)
çok mutlu olun inşallah. ahh şu askerlik bitivereydi de huzura kavuşaydık :)

bebeğim ben uyuyorum arayı fazla açmayalım tanıştığımada çok çok memnun oldum yarın görüşelim yine
iyi geceler allah rahatlık versin rüyamızda sevdiceklerimizi görelim inşallah..bu arada ben askerimi hiç rüyamda görmedim ya askerdeyken :26:
o beni görüyormuş ama hatta bikez acemiliğindeyken kalkmış gece yarısı hava almış koridora çıkmış kendisini açmaya çalışmış..kıyamam
öpüyorum çok seni canım kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…