Yok canım yok onun kafasına dank nasıl etcek biliorm ben ben alttan almasam koyversem o zaman edicek ama yapamıyorum işte..
yok cnm zaten gereken her şeyi mesajda yazıorum şuan çok sinirliyim ona hiç bir şey yapamam.
ki ben haksızım biliorm ama bu dönemde uzatmasına sebep yok bi taraflarımı yırtılıorum onun için oda bnm için yırtıodu hakkını yiyemem ama 1 haftadır değil işte.
bilirsiniz işte sözleriyle sarıyordu resmen beni içimi ısıtıyordu taa 1300 km öteden.hissediyordum biliyordum ama şimdi...
Yavrum bz şimdilik onu konuşmadık dayanabldiğimz kadar dayanıcaz..
Kızlarr şuan şoklardayım benmki bana çiçek yollamış bide not yazdırmışş her şey eskisi gibi olsun diyeadam kapıya geldi annem açtı kadın şok oldu merve sana gelmiş dedi elim ayağım dolandı yaaa sonra telefon etti bana şarkı dinletti bisürü ağlıcaktım valla,bu çocuk adam olcak olcakk resmini koycam koyablirsemm
bende cok özlediim nerden nereye be bebeğim daha dün ustaya göndermistik sen yemin törenine gidicektin ben sana fikir veriyodum şunu giy bunu tak diye ahhhh
Sevgilimsiz, askimsiz,canimsiz,askerimsiz bir dogum gunum
ama cok sukur bu son ayri oldugumuz ozel gunlerimiz :) bu yazin cabucak bitmesini istiyoruuuummm...
ama cok sukur bu son ayri oldugumuz ozel gunlerimiz :) bu yazin cabucak bitmesini istiyoruuuummm...
Canım bn fbooktan yazdım ama burdan da yazıveriyimSevgilimsiz, askimsiz,canimsiz,askerimsiz bir dogum gunum
kızlar yaaaa ömerden haber yok
sabah 9:00-9:30 gibi konuştuk ondan sonra hiç ses yok mesaj atıyorum arıyorum telefonunu açmıyor..dua edin nolur kötü bir şey olmuş olmasın..bu saate kadar bekledim arar diye karakolu aramadım ama eğer haber gelmezse ilk işim karakolu aramak olacak
Yavrum aramadı mı hala?
konuşuyoruz tatlım şimdiiiiyaklaşık 1 saattir
canimm noolmus nie acmamis bi sorun yok dimi tatlim
yok çok şükür canım yaaa..beyfendi teli yastığın altına koymuş orda kalmış çatıya çıkmış bizi düşündüm diyor kaç saat geçmiş farkında olmadan diyor..eee tüm gün niye bi şey yazmadın dedim çok yoğundu hayatım dedi ilk başda çok kızdım neler geçti aklımdan korkdum dedim sonra özür dilerim hayatım bi daha olmaz falan dedi ki daha öncede demişti uyuz yaaa neyse sonra gece gece aşka geldi çok güzel şeyler söyledi askerden sonra planlarını söyledi tabiii benim yelkenler suya düştü hemenşimdi yatıcak artık canım yeni kapattık teli
aslinda erkekler cok sansli iki guzel lafla heme yumusuyoruz dunyalar bizim oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?