92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyi geceler kuzularr.Ahh ahh seneye bu günlerr bi gelsin hepimz önümzü görelm inşallah ağzınzndan bal damlıyo valla

edacımmm canımm biraz daha sabır bak bi atar yapmışsın hemen geri adım atmış arada yapmak gerekiyor sanırım ama ben eminim tatlım düzeliceksiniz ama işte biraz yıpratıyor beklemek..

merveeeee bayıldımmm kız çok güzel burunların sürtmesi gerekiyor arada canım snırım valla iyi dayanıyorsunuz o zman canım ömer sıkıntıdan çatladı resmen hayatta dayanamaz..hani 2 ay bekle desen deliri herhalde

bende cok özlediim nerden nereye be bebeğim daha dün ustaya göndermistik sen yemin törenine gidicektin ben sana fikir veriyodum şunu giy bunu tak diye ahhhh

ay evet ya saçlarımızı napsak maşa mı düzleştirsekmi ojelere varasıya düşünüyorduk..
ahh o yemin töreninden sonra aliyle karsılasıp sarıldık ya sanki dünya durdu kimseyi görmedim yaslar aktı ikimizdende. o ana dönmek istiyorum bi 10 dk sarılmıstık bahçenin ortasındaa..

Sevgilimsiz, askimsiz,canimsiz,askerimsiz bir dogum gunum
ama cok sukur bu son ayri oldugumuz ozel gunlerimiz :) bu yazin cabucak bitmesini istiyoruuuummm...

ama cok sukur bu son ayri oldugumuz ozel gunlerimiz :) bu yazin cabucak bitmesini istiyoruuuummm...

canimmm dogum gunun kutlu olsunn insallah bi dahaki sene sevdicginle sevdiklerinle kutlarsin dogum gununu nice mutlu yillara yaslaraa

Sinemciiiiim güzelim nice nice mutlu yıllara,doğum günün kutlu olsun topicteki çoğu kişi böyle bahar yaz çocuğu maşallah

Geziniyorum bi baktım üst devrelerimden birinin doğum günüymüş görmüşken kutlamamak olmaz
Bu son onsuz doğum günün olsun canım, rabbim bi daha hiç ayrı düşürmesin..
Nice senelere, doğum günün kutlu olsun

Canım bn fbooktan yazdım ama burdan da yazıveriyim

Nice mutlu huzurlu sevdiceğinli seneleree
Bu son canım bu son bir dahaki d.gününde yanında sonuçtaaa geçicek elbet..

Sinemim birde buradan yazymm.. Doğum günün kutlu olsun.. Diğer tüm yaşlarını sevdiğinle birlikte kutla ins tatlımm..

Canlarim bebeklerim kader ortaklarim herbiseyleriiiim sizi cooook seviyoruuum cok tesekkur ederim hepinize benim icin cok degerlisiniz gercekten ve hepinizle yuzyuze tanismakta cani gonulden istiyorum insallah bir gun kismet olur.. guzel dilekleriniz hepimiz icin gecerli insallah hepimizin bu son ayri gecirdigimiz ozel gunlerimiz olur Yuce Rabbim bir daha mezara kadar hic ayirmasin bizi askerlerimizden ve ailemizden.. sozlerine onem verdigim ilk kisilersiniz benim icin.kocaman opuyorum sizi ayri ayri hepiniz iyiki varsiniz

sinemcimmm tatlımmm doğum günün kutlu olsun
çok zor biliyorum güzelim ama bu yıl böyle ama şöyle düşn bundan sonraki tüm yıllarda sevdicrğin yanında olacak inşallh o yüzden bunu düşün ve suratını asma bakayım hep gül

kızlar yaaaa ömerden haber yok
sabah 9:00-9:30 gibi konuştuk ondan sonra hiç ses yok mesaj atıyorum arıyorum telefonunu açmıyor..dua edin nolur kötü bir şey olmuş olmasın..bu saate kadar bekledim arar diye karakolu aramadım ama eğer haber gelmezse ilk işim karakolu aramak olacak

Yavrum aramadı mı hala?

canimm noolmus nie acmamis bi sorun yok dimi tatlim

yok çok şükür canım yaaa..beyfendi teli yastığın altına koymuş orda kalmış çatıya çıkmış bizi düşündüm diyor kaç saat geçmiş farkında olmadan diyor..eee tüm gün niye bi şey yazmadın dedim çok yoğundu hayatım dedi ilk başda çok kızdım neler geçti aklımdan korkdum dedim sonra özür dilerim hayatım bi daha olmaz falan dedi ki daha öncede demişti uyuz yaaa neyse sonra gece gece aşka geldi çok güzel şeyler söyledi askerden sonra planlarını söyledi tabiii benim yelkenler suya düştü hemen şimdi yatıcak artık canım yeni kapattık teli

aslinda erkekler cok sansli iki guzel lafla heme yumusuyoruz dunyalar bizim oluyo :)

aslinda erkekler cok sansli iki guzel lafla heme yumusuyoruz dunyalar bizim oluyo :)

ayy evet canım yaaa aslında hiç ii bi huy değil ama işte şimdi birde asker ya kıyamıyorsun
telefonu ilk açtığımla kapatırken sesim o kadar farklıydı ki anlatamam bir de bi sorun olmadığını duyunca rahatladım tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…