Nereden nerelere geldik allahın izniyle o günleride görücez
Rızaların orda düşecek diyorlarmış inşallah sizinkilerin orada var mı söylentiler?
özel bi kelime evet canım ama biz telefonu kapatırken söyleriz heponada banada çok iyi geliyor duymak ama işte son bir kaç güdür duymayınca kötü oldum ama şükür konuştuk bugün kesinlikle katılıyorum canım çok çok bunalmışlar sürekli hatırlatıyorum canım ben hep burdayım seninleyim diyorum ama işte bazen işe yaramıyor.. evet yaa mehtap yapsakda rahatlasak..siz izin kullanmıycakmısınız tatlım?
Nereden nerelere geldik allahın izniyle o günleride görücez
Rızaların orda düşecek diyorlarmış inşallah sizinkilerin orada var mı söylentiler?
Yavrum bz şimdilik onu konuşmadık dayanabldiğimz kadar dayanıcaz..
Kızlarr şuan şoklardayım benmki bana çiçek yollamış bide not yazdırmışş her şey eskisi gibi olsun diyeadam kapıya geldi annem açtı kadın şok oldu merve sana gelmiş dedi elim ayağım dolandı yaaa sonra telefon etti bana şarkı dinletti bisürü ağlıcaktım valla,bu çocuk adam olcak olcakk resmini koycam koyablirsemm
Kızlarr şuan şoklardayım benmki bana çiçek yollamış bide not yazdırmışş her şey eskisi gibi olsun diyeadam kapıya geldi annem açtı kadın şok oldu merve sana gelmiş dedi elim ayağım dolandı yaaa sonra telefon etti bana şarkı dinletti bisürü ağlıcaktım valla,bu çocuk adam olcak olcakk resmini koycam koyablirsemm
ayyy mervee maşş
çok güzel kuzum ya aynen adam oluo tütüütütü
ahhah aynen cnm ya annem içiodu babam içiodu hasta oldu bbm anlatmıştım hatırlarsan bıraktı..sevglimede bıraktırırsam tamamdır
aynen aaaşşşşkkkkk
Yok cnm aksine bana soruo garibim hep bende en son bu hafta çarşıda link attım al oku dedim
inş düşer cnm valla şöyle haber sitesine girdiğim an lönk die karşımda askerlik düştü die bir yazııı çıksaa offff
düşüncesi bile harika!
aynen biz ne şafaklar gördük
ya söylenti yok hani komutanlardan falan duyduğu bitşey yok..
ama bir arkadaşı var çocuk öyle gönülden inanıyor ki şafağından 90 düşmüş iznede gitmedi bizim tertip ama şafak 90 mı ne sayıyormuş..bir bildiğin mi var diye soranlara yoo ama eminim abi içime doğuyo diyomuş.. olmazsa çok fena hayal kırıklığına uğrıcak..gülsemmi bilemedim durumunada ya :44:
oyyy canımm benimm bak ne güzel düşünmüş ya yeterki düşünmek ve bizi mutlu etmek istesinler ya askerdede olsalar bunu yapabilirler..
merve hele annenlerinde bunu görmesi çok iyi olmuş..
olcak olcak inş adam olcak eskisi gibi olucaksınızzz
Aynen yavrum ya şoke oldum not geçiirıyordum yazamadım elim titriyoo görse
Sizn konuyuda okuyorum yeni yeni,çok bunalmştr canım psikopat mahkumların arasnda nolursa olsn alttan almak zorundayz bak ben alamadım neler oldu ,o yzden sabır çek bol bol.
Annemin yüz bi düştü zaten ama o da aferın falan dedi.Çok üzüldüm be gizem,ama değecek galiba.Dediğin gibi bizi mutlu etmek çok kolay bunlar da yavaş yavaş anlıcaklar,anlamaya başladılar.Sabrednce oluyormuş.Bozulmasn aman
cnm eski sayfada kalmış görmemişim.. evet evet hatrlıyorum anlatmıştın babanıda.. inş bizimkilerede bıraktrrız annem hiç sevmiyo sigarayı bırakmadan evlenemzsinz diyo ya
hadi ya o kadar mı nefret edio bırakır o zmn cnm
düşünsenize kızlar seneye bu zamanlar aileler tanışmaya geliyor veya sözümüz var dediğimii ayyayyyayy
Allah hepimize nasip etsin
ayayayyy inş tatlım ya.. sizin bu zamnalara o tarz birşeyler olma ihtmali yüksek
İnş cnm hakkımıda hayırlısı hepimizin
hepimiz tatlımm
kızlar ben çıkıyorumm hepinize iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?