92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Nereden nerelere geldik allahın izniyle o günleride görücez
Rızaların orda düşecek diyorlarmış inşallah sizinkilerin orada var mı söylentiler?

Yok cnm aksine bana soruo garibim hep bende en son bu hafta çarşıda link attım al oku dedim
inş düşer cnm valla şöyle haber sitesine girdiğim an lönk die karşımda askerlik düştü die bir yazııı çıksaa offff
düşüncesi bile harika!

Yavrum bz şimdilik onu konuşmadık dayanabldiğimz kadar dayanıcaz..

Kızlarr şuan şoklardayım benmki bana çiçek yollamış bide not yazdırmışş her şey eskisi gibi olsun diye adam kapıya geldi annem açtı kadın şok oldu merve sana gelmiş dedi elim ayağım dolandı yaaa sonra telefon etti bana şarkı dinletti bisürü ağlıcaktım valla,bu çocuk adam olcak olcakk resmini koycam koyablirsemm

Eklentiler

• $DSCN7934.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 33
Nereden nerelere geldik allahın izniyle o günleride görücez
Rızaların orda düşecek diyorlarmış inşallah sizinkilerin orada var mı söylentiler?

aynen biz ne şafaklar gördük
ya söylenti yok hani komutanlardan falan duyduğu bitşey yok..
ama bir arkadaşı var çocuk öyle gönülden inanıyor ki şafağından 90 düşmüş iznede gitmedi bizim tertip ama şafak 90 mı ne sayıyormuş..bir bildiğin mi var diye soranlara yoo ama eminim abi içime doğuyo diyomuş.. olmazsa çok fena hayal kırıklığına uğrıcak..gülsemmi bilemedim durumunada ya :44:

ayyy mervee maşş
çok güzel kuzum ya aynen adam oluo tütüütütü

oyyy canımm benimm bak ne güzel düşünmüş ya yeterki düşünmek ve bizi mutlu etmek istesinler ya askerdede olsalar bunu yapabilirler..
merve hele annenlerinde bunu görmesi çok iyi olmuş..
olcak olcak inş adam olcak eskisi gibi olucaksınızzz

ayyy mervee maşş
çok güzel kuzum ya aynen adam oluo tütüütütü

Aynen yavrum ya şoke oldum not geçiirıyordum yazamadım elim titriyoo görse
Sizn konuyuda okuyorum yeni yeni,çok bunalmştr canım psikopat mahkumların arasnda nolursa olsn alttan almak zorundayz bak ben alamadım neler oldu ,o yzden sabır çek bol bol.

ahhah aynen cnm ya annem içiodu babam içiodu hasta oldu bbm anlatmıştım hatırlarsan bıraktı..sevglimede bıraktırırsam tamamdır
aynen aaaşşşşkkkkk

cnm eski sayfada kalmış görmemişim.. evet evet hatrlıyorum anlatmıştın babanıda.. inş bizimkilerede bıraktrrız annem hiç sevmiyo sigarayı bırakmadan evlenemzsinz diyo ya

İnşallah düşer kızlarr:26:

Annemin yüz bi düştü zaten ama o da aferın falan dedi.Çok üzüldüm be gizem,ama değecek galiba.Dediğin gibi bizi mutlu etmek çok kolay bunlar da yavaş yavaş anlıcaklar,anlamaya başladılar.Sabrednce oluyormuş.Bozulmasn aman

yazyaz sakin ol titremesin elin
aynen cnm bunaldı bunaldık valla..hayırlısıyla bitsede hepimizinki..
aynen sabır..sabır işte

çok üzüldün tabi umarım değecek tatlım hepsine anlıyorlarda işte genç dank ediyor bunlara ..sabır tatlım ya bi 7 ay daha sabır sadece ben sonunda herşeye değiceğine eminim.. hepimiz iyiki sabrettik ve bekledik diycezz..

Çok güzel canım

düşünsenize kızlar seneye bu zamanlar aileler tanışmaya geliyor veya sözümüz var dediğimii ayyayyyayy
Allah hepimize nasip etsin

Bende kaçıorum yavrular uyumam lazımm gece 3-6 nöbetimiz var bende kalkıcamm yanlız bırakmamak için telde konuşurz 1-2 saat

Öpüyorum hepiniziiiii
İyi gecelerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…