92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kamilee ohh rahatlamıştır işin.Bunlar leyla yaa askerlik bi acayp yaptı bak çatıda hayaller kurmuş seninkide ne güzell

benimkide hic lafimi sozumu dinlemiyo beni cildirtiyo lafimi dinlemiyo derken mesela o hep dogruyu bilio hep onun soyledikleri mantikli hep kendi bildigini okuyo ikimiz adinada kararlari alip uygulatip uyguluyo hic soz hakki tanimiyo bu durum artik cok sinirimi bozmaya basladi

Kamilee ohh rahatlamıştır işin.Bunlar leyla yaa askerlik bi acayp yaptı bak çatıda hayaller kurmuş seninkide ne güzell

mervecimmmmm o hayal kurmuşda bende burda delirdim ama ayy valla çok rahatladım canım yaa insan konuşunca ferahlıyor resmen
gülşahcım sende konuşsan bak böyle yapma benimde düşüncelerşmş al faslan desen belki işe yarar :44:
kızlar bu arada nasılsınız yaa kendi derdime daldım sizi soramadım:26:

tesekkur ederim tatlim iyiyim konusuyorum canimda anlamio direk anlamamaya sartliyo kendini sabit fikirli fikrini degistirmek imkansiz sinirimden agliyorum bazen walla bak uzuntuden diil sinirden

tesekkur ederim tatlim iyiyim konusuyorum canimda anlamio direk anlamamaya sartliyo kendini sabit fikirli fikrini degistirmek imkansiz sinirimden agliyorum bazen walla bak uzuntuden diil sinirden

anladım canımmm ama böylede olmazki hani bir yere kadar . bi yerde insanın canına tak edebilir..bak bunca yıl anlaşmışsınız belki artık yumuşar tatlım askerlik kendine gelmesine neden olur..canım yaa ağlama bak derdini anlatman gerek yoksa hep üzülün sen olursun olur mu hiç öyle

Kizlaaar cok kotu bsy olduuu!hayatimda yasadigim en kotu dogum gunlerimden biriydi.sabah annemle tartistik ona cok uzuldum oncelikle.sonra annem ablam anneannem ben anneannemi doktora goturduk baska bi sehre.saat 12 gibi benim asker aradi dogum gunumu kutladi guzelce konustuk kapattik.sonra hastaneden ciktik sehir icine gittik dolastik falan eve donmemiz aksam 8 i buldu.yani anlicagniz hic dogum gunummus gbi degildi.gecede ailece pasta kestik yedik.evdeydim bdaha paso.ha bu arada onceki gece arkdsm israrla beni kahveye cagrdi meger pasta yapms bana gdnce ogrendm. bende gttm (saat 8 bucuk gbi askerle konustum ewdeym byere gtmicem dedim snra 9 bucuk gbi arkds israr edince arkdsa gttm) ee gunde 1 kez konusuyoruz ya cep telde yok onda haber veremiyorum haliyle.sonra bu aksam yne aradi benimki (yalan soylemek hic istemiyorum yada saklamak) sahi cnm unttm ben sana solemeyi aksam beni arkds cagrdi ona gttim pasta yapms we hediye alms bana ilk pastam ondan cok hosuma gtti gtmicektm ama iyiki gitmisim dedim.bugunde paso moralim bozuktu oda biliodu.ona ragmen bana bagrmaz mi benim nie haberm yok ndn gidiyorsun gtmiceksin sana ben demiomuyum beni evde bekliceksn hep diye.ben sok oldum.ben mutlu olmstm gderek ozur dilerim dedim.teli yuzume kapatti.ardindan ben aradm bugunumde ble beni kiriyorsun yazik ya ne diimki sana ben sana boyle mi yapiorm cok ayip dedim bagrmaya devam etti yne kapatirim yuzune dedi.bende kapatirsan brdaha icimden sana sicak konusmak gelmez sogutma ortami bari bugun yapma dedim.arindan bana demez mi "bekar kiz arkdsinib evine yalnz gidiyorsun gece (arabayla gttim yuruyerek degil)" bende dedim "bende bekarim bekar bekarin evine gitmesi suc mu" pat yine yuzume kapatti we bdaha aramadim!aramamda.ustelik kizlar cok uzun zamandir tartismiyorduk ble arkdaslarima gtsemde.bu gece bana cok kotu davrandi cok uzdu agladim ya resmen teli kapatinca paraladim kendimi.ben bunlari haketmiyorum kesinlikle ((
Birak suprizi hediyeyi cicegi vs. Tatli dil guler yuzu bile sakindi benden.vallahi konu tamamen bu anlattgm gbi aynen.ah ulan ben asker olcaktim yemin ederim kardesime yada arkdsma bi cicek yaptirir gondertirdim allahta bilio ya.dedim size kizlar benimki bsy yapmaz bana dogum gunumde diye..ben malimi bilmem mi..ama bu gozyaslarimin acisini allah askerde cikarmaz insallah.yoksa cok aci ceker yinede rabbim korusun her zaman.7 yildan beri sabir nereye kdr dayancam bilmiyorum.bde onumuz yaz.napim ben ya odaya mi kapatayim kendimi.yarin aksamda kuzenimin nişani var. moralim sifir.yarin beni aradiginda sizce nasil konusmaliyim?icimden sicak konusmak gelmiyor ama asker iste ustelik dogu askeri!!!
Allahim sabir ver banaaaa ((

tatlim ya cok uzuldumm ama oda senin gununu mahvetmek icin yapmamistir kiskanmistir sonucta yaninda olamiyo bide erkekler cok bencil biz askere gitsek eminim onlar gununu gu. ederdi simdi o askerlerimizi aradiginda hala kendini hakli goruyo olabilir onun konusmalarina bakarsin aradiginda tatlim ona gore konusursun sakince anlat derdini ne kirildigini

Bence aradığında normal konuşmandan soğuk ol.Neticede bu yaptığını kendine hak bilmemeli.Askerdeyken kendilerini ne sanıyorlar anlam veremiyorum.15 ay nasıl evde durcakmışsın.İnsan kafayı yer.Bana erkek arkadaşım gitmeden önce dur demişti.Bende ona sen askersn ben değilim demiştimİlk başlarda bozuk atsada şuan çok alıştı arada kıskançlık yapıyor kızıp uyarıyorum.Fıldır fıldır dolanıyorum valla.Esir hayatımı yaşıycaz askerdeler diye zaten hergün yoklukları üzüyor insan arkadaşlarıyla konuşmak istiyr gezmek istiyor daha sonra bunu bir şekilde saknce anlatablrsn cnm

Gunaydin canim..
Ah be yavrum biz gitseydik askere neler neler yasardim o askerde allahta biliyor ya.burda sivildeyken aramz iyiyken ii ama kotuyken cok geziyordu arkadaslariyla hic aklina gelmiyordum gezmek iyi geliyordu ne istanbulu ne edirnesi bi yer kalmiodu.kiz son izne gelisinde de beni cok kirdi bi kez yanindayken eve geldim agladim cok tmm bitti dayanamiyorum ben hep bole aglicam mi askerken ble aglatti beni cok.ayrilcam artk btti sogudum ne hali warsa gorsun dedm.ertesi gun ben derdime yaniyorken pasa edirneye gitmis arkadaslariyla gezmeye!!bu davranislari harbiden beni sogutuyor.bende aramiz iyiyken demistim telde smdi sivil degilsin gezemiosun ben evdeyken zamaninda sen gezmedik yer birakmadin haberim yokken simdi ben gezeyim mi dedim senin elin kolun bagliyken.sakib gebertirim seni dio!sanirim omur boyu ben cok cekcem bundan yada ii yonde degisir bilemiyorum.hic boyle insan gormedim ben.iyiyken super bir ciftiz ama kotude cok cabuk olabiliyoruz malesef.kizlar ben onu dusunuyorum hep bize zarar gelmesin die bu aksamda nisanda 2 elbisem arasnda kararsizdim ikiside miniydi hele bitanesi kisacik giymim dedim yeni aldim dun dizimin 2 parmak ustunde onu giycektim.ustelik kendi kararim onun demesi flnda degil ah ulan asil smdi en minisini giymek lazim kasiniyor resmen!!bi insan degismez aslinda ya oldugu gbi kabul etcen yada etmicen.doguda olmasaydi keske ya ben ona neler yapardim o zaman
yumusak kalpliyim cabuk affediciyim ve uzatmiyorum kavgalari bilio o yuzden yapio ztn kendiside tam tersi.affeder bsy olsa ama hep karsina cikarir!

Canim gunaydin..
Ben ona anlattim zaten bugunmde bari yapma zaten kotu bigun gecirmisim moralim sifir senden bsy beklemiorum sadece guler yuz tatli dil bekliyorum.ben sana boyle mi yapiyorum en iyi sekilde gecmesi icin pervane oluyorum elimden geldiginin fazlasini yapiyorum her zaman..dedim.
Benim elimden bsy gelmio askerim dio.defol git ordan dicektm demedim.cnm niyeti olan insan her turlu supriz yapardi ya en basitinden burda kardesini yda arkadasini arardi sineme cicek yaptirip gotursene kapiya derdi..careler asla tukenmez niyet ve istek onemli olan!!
Beklemiodum ztn yine sasirtmadi beni.bu sevgililee gununde yanimdaydi,izindeydi.yemege gittik o kdr sonra bi cafeye gttik kahve ictik ortak bi arkdsmzda geldi erkek (ztn nereye gtsek yanimizda) geldi derken bizle gelmedi kendi arabasyla cafeye geldi sadce aradi bzi geln die.ve bana o cocuk ben evden cikmadan ne derse begenirsin ertug sana cok guzel bi hediye aldi hazirlikli ol.bende bsy almamistim normalde ben cok alirdim o gecen dogum gunumde de almamisti o yuzden bende bi an almayi dusundum snra vazgectim.iyikide vazgecmisim!
Gttik yemekteyz o arkdsi aradi bsy dedi daha snra ilerleyen saatlerde dedi benimkide.bende dedm herhalde hediyeyi diolar.caktrmadim.sormadimda.zamangecti kalkcaz artk hicbsy yok.kalktik cafeye gittik orda da yok.o hesap odemeye gitti arkdasi dedi nsl begendn mi hediyeyi.bende dedm dalga mi geciosun ne hediyesi hicbsy yok sasirtmaz benimki beni! dedim.cocuk cok sasirdi hadi be ama aldim dedi bana dedi.bende dedim bi cicek ble yok.bde asker bu adam bana muhtac orda dmi bi gonul alma ble yok.cok kalbim kirik kizlar bu yuzden.ve bu adam benim 7 yillik sevgilim!!!!!
Siz anlatiyorsunuz ya kendinizi iliskinizi gercekten imreniyorum size masallah allah nazarlardan saklasin hepinizi..
Hic hediye yda cicek muhabbetide yapmadim benimkine ne dicem icinden gelmediyse ben zorla aldiramam ki.bde yuzuk yok die sasirdiniz bende.ben kuru bi cicege raziyim yuzukte varsin olmasin..

ah be sinem ya neden böyle yapıyo ki of...en mutlu gününde neden üzüyor seni..keşke demeseydin gittim diye bazı şeyleri dememek gerekiyor demek ki onu hakediyor cnm yani k.bkma..kullandığı kelimelerde çok ağır olmş..
Belki anlar hatasını arar falan beklemek zor biliyorum ama bekle cnm aradığında mesafeli konuş hatasını anlasın aşkm hayatm deme yine aynı şeyi yapar yoksa ders alması lazım.sanki kötü bir yere gitti yaaa....çok üzüldüm cnm :26:

Son düzenleme:

canım benım ya öncelikle dogum gununu kutlamak ıstıyorum her nekdr gecmiş olsada :) mutlu yıllar canım yenı yasın sana dıledıklerını getirsin inş :))
sinemcim cok uzuldum okuyunca cok ayıp etmiş askerin fazla ustune gelmiş özellıkle dgum gununde yapmaması gerekırdı bence oda pişman olmuştur sonra sonucta herhangı bı gun deil bu.. bence aranız duzelınce hatasını anladını söyler canım
ayrıca bişi bekleme ztn askerdeyken canım orda telefonu falan yok cocugun elının altında bısı gönderemez yapabılcek olsa yapardı bence bunada bıraz sıkılmış canın heralde
cok fazla takma kafana duzelicek gelince acısını cıkartırsn gerci gelene kdr unuturz biz bende olsam unuturm yani :)
sakınleşince o seni arar gönlunu almak ister bıde saat gec oldu die istememiş olablr ve asker davranıslari sıvıldekı halınden 2 kati kıskanc alıngan anlayıssız oluyolar canım benım..

Gunaydin canim..
Canim ben bikez annemlerle bi cafeye gtmstm unutmsm ona solemeyi snra izne geldgnde fotolarda bi gordu cok kizdi hep onu karsima cikardi benim bin pisman ettiriyor yani.ustelik annemlerleydim..
Hem bsyi saklamak istemiyorum ben ya bi ortam mekan fln degil ya ev ici ustelik abartiyor artik dayanamicagm noktaya getiriyor beni!!
O orda askerlik yapiyor banada esir hayati surdurmeye calisiyor.
Bende cok uzuldum canim hakettigimin zit karsiligini veriyor hep buna beni yipratiyor
o aramazsada kendi bilir ben aramicam onu.aramasinida beklemicem cnku illa aricak biliyorum.mesefeli konusmam daha dogru benim icnde hatasini anlamasi icin.yinede bi sizede sormak istedim..

Ahh cnm ne kıskançmış birde yaşıda büyük yani...olgun olmalı
haketmediğin davranışlar bunlar biz burda onları bekliyoruz yani ortalıktaki kızları görüyoruz kim yapıoki bunu ya aldatıolar ya bişey sevgililerini askerdeyken biz burdaedebimizle beklioruz daha ne istiolar..
ve seni tanıdığm kadarıyla hep sabretmişsin senelerdir bunu haketmiosun bu davranışını mesafeyi koy cnm anlamasını sağla yoksa tepene çıkar erkek değilmi tepeye çıkmaya zaman arıyorlar cnm

Gunaydin canim.cok tesekkur ederim sagol senam eksik olma kocaman opuyorum seni insallah bu yil getirir..
Hayir iste benimkinde bide boyle bi sorun var hatasini anlasada dile getirmez soylemez.o cok buyuk bi hata yapmayinca bana benden ozur dilemez.cok yuz verdim cok hepsi benim hatam!
Benimki cok farkli tatlim ya bak az once gulsenle gulsahada yazdim yani svsaskim ve grgr adinda..oku onlarida anlarsin tatlim birikimlerimi.ondan bsy bekleyen yok ztn ama umudumuda yitirmiyorum hibi zaman.umudumu yitirdigimde hersey biter benim icin uzulerek soyluyorum ki..
Tatli dili bile sakindi benden ya sozun bittigi yerdeyim..

Ay bide aksama gec ararmis nisan oldgnu bildigi halde bende duymazmisim yada oynuo fln olursam.gorun siz o zmn kavgayi.ay insallah duyarim elimden birakmicam teli hic o arayana kadar eline hic firsat vermek istemiyorum..

Sinemcim öncelikle telefon kullanmiyosunz o yüzden ona heran haber verme şansın yok sadece planli olan şeyleri söyleyebilirsn ama her zmn herşey tek duze gitmiyo ki böyle ani seyler olabiliyo o bunu neden kabul etmiyo öncelikle bunu tekrar tekrar üstüne basa basa söyle..ki gittiğin yer ev ya bi disko bar değilki bu kadar büyük tepki vrip seni üzmesine gerek yoktu.. Ayrıca 7 sene dile kolay muhtemelen kime gittiğinide biliyo onca sene üzerine sana bi güveni olması gerekmiyor mu cnm aradığında bncede hemn yelkenleri suya indirme seni nasıl kırdıgini anlasın :/ yoksa hep üzecek seni boyle..
Herşeyi geçtim o eski tartışmanizda da ailenle gittigi yerlere karışma hakki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…