92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet canım bırıktırdıgını anladm ztn ama böle nere kdr bırıkıcek ki icinde canım enınde sonunda patlıcaksın bıyerde ve patlarsan hersey daha kötu olur belkı ozaman anlar ama geç olur..
bıyere kdr insan sabreder ıyı nıet gösterir ama bıyerden snra dayanamaz o raddeye gelme bence cnm sımdıden mesafeli davran orda cunku sana cok ıhtycı var böle yaparak dusunmesını saglayabılırsın
ökuzluk ettigini anlasın istiyorum bulmuş senin gibisini basında tasıması lazım gercekten
aksamada fırst verme dedıgın gibi ama iyide konuşma kendı morelınıde bozma keyfıne bak o orda ztn bozulur hıc bısı olmamıs giibi konusmanı beklemıodur soncta.. beklıosa bıle beklemesın yani
deger bılsınler bıraz ya wallahi cok kızıyorum bız burda beklıyoruz ceremesını beraber cekıyoruz bide onlar cektırıyo

Akil yasta degil canim basta..harbiden dogru soz yani.
En azindan biz brbrmzi biliyoruz ne yasadigimizi.ay catisma oldu eylem oldu der annesine soylemez bana soyler.neden annesi uzulmesin ben uzuleyim..hep gerceklerin ustunu kapatiyorum kendi kendimede cnm dusunurken.buda cok aci veriyor bana..
O her zaman usttedir ztn onun dedigi olcak bu iliski onun yonetmesiyle olcak.aksamda dedim yuzume kapatirsan sana sicak davranmak icimden gelmez beni uzersin yapma bunu hep bizi sen yonlendiriyorsun senin istedgn gbi oluyor hersy.yapma bunu bu sefer dedim.oda dio sen buraya gelmesine sebep oldn.tmm ozur dilerim bdaha gtmem dedim vallahi ya.resmen s.cti agzima!
Yine aldirmadan hicbsyi yuzume kapatti.bu yuze kapatma olayi cok onun benimde nefret ettgm davranislardan biri.
O kendince su an o sekilde bana ceza verdigini hatta soguk konusmayi planliyor dusunuyor.herseye ragmen ynede sizede soruyorum iste saf ben nasil konusayim diye..o ne birine soruo fikir istio nede duzeltmek icn cabalar.oysa benden once kendi soguk konuscak bana hakli gibi..

Evet cnm aynen ole ani olaylari soyleyemiyorum ancak sonraki aradgnda soyluyorum oda unutmazsam baska carem yok..
Gecen hafta ailece istanbula gittik ya fuara ona bile bozuldu ndn haberi yokms oda gecesi kesinlesmisti gtcegmz bende uzun zmndr planlanan bsy degildi dedim.cok rahatsiz oldu gtmemden surat yaparak teli kapatmisti..
Bide komik olan gttgm arkadasim bekarmis ay ne komik dimi.evliye gtsem evlide ne isin var kocasi var dicek amaci eve baglamak iste.bde uzatir o cok!bende dedim farkndamsn bende bekarim bekarin bekara gtmesi gayet dogal degil mi dedim yuzume kapatti teli.
Lafra guveniyorum dio ama ailemle oldgmda ble izin vermio her yere.o bicim guven iste.insani yoldan cikarcak daha cok kiskirtcak farkinda degil..

iyi demişsin canım
ama bence o guven meselesi deil ben burda dag basındayım o orda gezıo bakıodur hanzolar ben yanında yokum ya laf atıolarsa ya rahatsız ederlerse durumu bence böle oluyo cunku erkekler
sankı bıtek bız kaldık bıze laf atıcaklar bıze yapısıcaklar hersey bızım basımıza gelıcek:d
bekar demeside tamamen bahane canım bence o orda kuruyo sonra kıskanclık krzıne girio yoksa 7 yıldır guven oluşmasa yurumezki ztn canım senın acından guvenı vardr ama onların deyımıyle söyluyorum cevreye guvenmıyoruz
durumu bence :))

Evet tatlim bende ondan korkuyorum birikim patlamasi yasarsam hicbsy artk eskisi gbi olmazi birak hcbsy olmaz o zmn bdaha!
Farkinda degil hicbsyin onsuz yapamam die dusunuo ve beni kaybetme korkusu hic yok kendiside dile getirdi zaten..
"benim seni kaybetme korkum yok, kaybettikten sonra kazanamama korkum var" diye.cumleye bakarmsn.icinde cok anlam yuklu.ben yaptiklarimdan pisman olmuyorum ama ne yaparsam yapim sen benim yanimda hep kal..budur acilimi ya ben bunu anliyorum yani.bencil!
Yok cnm icimden hic sicak konusmak gelmio yapmacikta olamam yapim degil..

en azından kaybederse kazanamıcagını bılıyo ama kaybtmeden önce yapması gereknlerı yapmalı!!
sureklı uzulen trf olmazsın yani hıc beklemez snden belkıde bianda ufacık bısıden yeter dersin ozmn olan 7 yılınıza olur
farkına varmalı bunların

Ya evet canim oyle aslinda.giyim gttgm yer ailemle olusum hepsi batio.ki ole acik sacik giyinen biri degilim.ay bu yaz napcaz bakalim..
Bide suna uyuz oluyorum annesi mini etek giyyo (fizigi nusait) benim kdr nerdeyse..
Onu gormuo bana laf soluo bende onu soluorum hem ben mini etekte giymiyorum yasadigim yer kaldirmaz zaten..oda dio ona babam karissin ben sana karisirim.sinir edio beni.
Ya kim ne laf atcak ki hem bizi burda herkes bilio yillardan beri 7 den 70 e.
Kimse asilmio ztn teklifte etmio.
Evet onuda hep dile getiriyor ztn sana guveniyorum karsi tarafa guvenmiyorum.e bu bizim icinde gecerli.smdi kizlar erkeklerden daha hareketli sevgilisi var mi yok mu evli mi nisanli mi die dusunmuolar hic.bende onlardan korkuyorum o zmn otursun oda evde!

ahh sinem ah...erkek işte..soğuk konuşur suçludur ama takma cnm sende tavrını koy bu sefer abartmamak şartıyla bizide haberdar et bebeğim

evet çok söyledim anlamak mı istemiyor inat gibi işine mi gelmiyor bilmiyorum..ama yeter artık yani yaka silktiriyor!
bide tavırlı konuştukça ben ne dicek bilio musun. ne o nişanda çok mu eğleniyorsun beni takmıyorsun! desin zamanla görcek nişanda bitcek 12 de bunun yarın öbür günüde var bişi değişmicek.illa barışırız tabi yine ben kırıldığımla üzüldüğümle kalırım ama farkına varmalııı

ahh sinem ah...erkek işte..soğuk konuşur suçludur ama takma cnm sende tavrını koy bu sefer abartmamak şartıyla bizide haberdar et bebeğim

ederim kuzum akşama giremem nişan dolayısıyla artık gece girebilirsem gelince girerim yada yarın sizde çok konuşup sayfaları doldurmayın yetişemiyorum

çok sağolun kızlar ah sizde olmasanız..çevremdeki insanlardan daha değerlisiniz valla burdaki arkadaşlarıma anlatmıyorum bile sorunum olduğunda.çnkü beni en iyi siz anlarsınız asker yarenleri olarak kader ortaklarım hepinizi kocaman muccukkladııımmm

Sinem canım okudum yazdklarını üzüldüm bitanem yaa konustunuzmu dün yüzüne kapatııktan sonra ne konustunuz bizide haberdar et. Maleseff bu erkeklerin hepsi böyle hicbirini bizim kadar ince düsünemiyo beyinleri tek bi noktaya odaklı. Bnecede keske bi cicek gönderseydi ama adamın huyu degil demekkii öncedende böyleymis bak bi insan neyse o düzelmiyo degismiyo. Sanada cok sert konusmus sonuna kadarr haklısın haklılıgının arkasında dur özür dileyip yumusak davrandıkca alttan aldıkca tepene cıkıyo baksana hatasını anlasın biraz bırak dogum gününü burnundan getirmis baksana, yazık oysa sende hep onu düsünüyosun yazın kendini eve kitlemeyi düsünüyosun sırf kıskanclık krizlerine girmesin diye. Bizmi cok fedakarız acaba bilmiyorumki..
Eda balım sen naptın aranız düzeldimi

Güzelim,öncelikle böyle tartışmaların yaşanması hepimizi üzüyo.Bi doğum günü fiyaskosu da ben yaşamıştım yaklaşık bi 20 gün önce.Benimki hatırlamamıştı bile yaa,o kadar beklemiştim gece aramıştı ama kutlamamıştı unutmuştu.Cidden çok kırılmıştım.Seninkide sağolsun zehir etmiş sana bu en mutlun olman gereken günü. Bunlar maalesef böyleler güzelim,er ya da geç psikolojileri saçma sapan bi hale giriyor.Aynı senin dediğn gibi ben debi çiçek gönderemez mydi,bi kaç güzel söz bari söyleseydi diye çok üzülmüştüm.Sonra da bi ayrılık süreci yaşamıştık.Burnu sürtünce şimdi kuzu gbi oldu allah bozmasın Yani diyeceğim o ki..Bunların burnu sürtmeden akıllanmıyorlar.Senin suratına telefonu ne hakla kapatıyor ya en sinir oldun şeylerden biriymiş bide.Nolursa olsun konuşmak çözmek gerek.Zaten mesafeler aşırı derecede yoruyor,bide bu tavırlar çok yıpratıyor insanı.Canım çarşısı varsa netten konuşun,yoksa aradığında müsait oldğun zman ara senle konuşmam gerekn şeyler var de uzunca konuşun.İlk aradığnda bu konuyu açarsan,konuşmamak için bahane bulur gtmem lazm çöyle böyle diye.Burdaki herkes zaman zaman sorunlar yaşadı,hiçbirimzn ilişkisi 4 4lük gitmiyokı,her tartışmada üzülüp hep barışmada topluca mutlu oluyorz.Sz de çözceksinz inş en kısa zamanda.Uzun ilişkileri yürütmek daha zordur diye bi laf etmişti bi büyüğüm.Siz sanırım şimdi o evredesinz bide üzerine askerlik eklendi tabi.

merve nasılsın canım askerinle aran nasıll

İyiyim güzelim,çiçekler şarkı dinletmeler abovv bi görsen bi değişti ki maşallah bozulmasın hep böyle kalsın istiyorum şimdilik iyiyz her gün arıyo,telefonu yok ama demekki isteyince bi şekilde aranabiliyormuş.Nasıl tahammül etmişim şimdi kendime hayret ediyorum.Bide devir teslim olmuş,üst devreler flan gidince rahatlamışlar az da olsa o yüzden morali de iyi.Bunları arada böyle akıllandrmak gerekiyr sanırım.İnş değişmezz..Sen nasılsn geliyor mu eve cenk

Ohh masallah canm her şerde bi hayır vardır bakk dogum günün kötüydü ama sonrası cok güzel oldu insallah hep böyle kalırda el üstünde tutar seni canım yaa.Kaybetme korkusunu yasattın ya bak nasıl kedi gibi sırnasmaya basladı böyle yapıcan annem erkeklere onlara mustahak cok yüz verince tepene cıkıyolar.
Ya varya bu hat kırma olayı olmustu yaa cenkin 1bucuk 2 ay önce o günden sonra hic sıkıntımız olmadı Allaha cok sükür cok iyiyiz kuzum benm yaaa kendine geldi cok sükür alıstı oraya devamlı el üstünde tutuyo beni cok anlayıslı oldu masallahh kıskanclık krizlerine girmiyo artık carsıya bile cıkmıyo 2 haftadır merve yaa ben kıskanclık krizine giriyorum diye. Az önce kapattık telefonu gececi ya o sabah yatıyo normalde bugünn 3 4 saat knstuk telde uykusundanda oldu benm için yeni yattı kıyamam cuma gelicekk bekliyorum

bugün aramadı daha hiç canım haftasonu bazen gündüzde arıyordu ama arıcağnı sanmıyorum bugün akşama ancak arar..
ya tatlım aslında çok hassastı özel günlere çok önem verirdi ama son 3 yıldır hiç önem vermiyor formaliteden bi yemek yioruz oda bşy yapmadık desin die o kdr..ee yemeği biz normalde de dışarda yioruz hep onunla onunda pek önemi kalmıo yani.çok eziliriz kızlar bu kadar tölerans gösterip fedakar oldukça malesef
suçlu olmasına rağmen bide o uzatcak çok iyi biliyorum hep öyle yapıyor haklıyken nasıl oluyor ben haksız duruma düşüyorum anlamıyorum :26:

Kızllarrrr benimki,nin oraya yeni bir mahkum gelmiş adam ünivde öğretim görevlisi not karşılığnda kızlarla yatıomş hapse girmiş şaka gbi ya adam ünivde hoca birde tövbe yarabbim...

askerlik psk.si değil cnm bu sivildeykende böyleydi yaklaşık son 3 yıldır böyle duyarsız,düşüncesiz..
haklı olmadığı halde bide beni suçlu çıkarır o aksine alttan almak yerine uzatacak biliyorum..
ben yüzüme kapatmadan önce uyardım onu kapatırsan böyle böyle olur dedim ona rağmen kapattı herşeyi göze aldı.asker ya hep pışpışlansın istiyor.yeter be bende ana baba evladıyım!
benim ona başka sölicek bşym kalmadı soğuk konuşcam mecburen akşam söliceğimi söledim çok kırıldım.oda soğuk konuşacak şimdi biliyorum.o benim bu şekilde burnumun sürtçeğni düşünüo arkadaşıma gittim diye uzatcak hiç gitmemem için.o yüzden sonuna kadar uzatacak..
bizim tek engelimiz şu an askerlikti canım onuda bitirince evlencez diyordu bakalım gelince özgürlüğüne kavuşunca bu düşüncesi olacak mı hala..korkutuyor beni boşa yıllarımı geçirmiyorumdur inşallah.. :26:
tatlım çarşımız ve cep telimiz yok..bugün aricağnı sanmıorm gece ararsa arar.haftasonu bazen gündüzde arıyordu ama bugün arıcağnı sanmıyorum..

Kızllarrrr benimki,nin oraya yeni bir mahkum gelmiş adam ünivde öğretim görevlisi not karşılığnda kızlarla yatıomş hapse girmiş şaka gbi ya adam ünivde hoca birde tövbe yarabbim...

yuhhhh pislik heriffff!! Allah bildiği gibi yapsın onu
ne insanlar var yarabbim sen ıslah et hepsini..

yani sende elinde olsa önceden söylersin <zaten kötü bi niyetin olsa sinem olmuş bitmiş bişeyi hiç söylemezsin gizli gizli halledersin haberi bile olmaz ama anlamıyolar işte.. açıksizlü oluncada suç olmyıncada

ya varya suç bizlerde alıştırmamak lazım şuan askerlik falan üstlerine gitmeyelim hadi neysede döndüklerinde bence daha farklı davranmalıyız hani şu alttan alma konularında falan. gerçi hakkını yemeyeyim yersiz kıskançlıkları yoktur cihanımın ama olsun

allah ıslah etsin böylelerini ya sanki bu işi yapacak başka yer yokta . töbe töbe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…