92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

inş düşer sinemcm ya varmı bir haber aramadı mı yine seninki?
Aklı başına gelsin tez zamandaa !!!!

Ben avea kullanıyorum benim çekiyor.Ama muşta çekmedi rıza turkcell kullanmak zorunda kaldı

Canım o zaman kesinlikle avea kullanın hem hesaplı hem birsürü kampanyası var

dk yetişmio cnm nöbetlerde falan 3 saat konuşuorz hemen hemen full...aveada bir numarayla 2000 dk 10 tl
turkcell çok kazık ayda en az 50-60 tl kontre gidio hem o alıo hem ben:26:

Son düzenleme:
Benmde o kadar gidiyor ben 1000 dk alıyorum sms ve internette alıyorum.

bizde öyle yapcaz cnm 2000 dk alırız birimiz yetmezse birimiz daha alırız yani + sms internete gerek duymuyorum.telefonumu değişitircem android faan alınca internet olur whatsup falanda kullanmıyorum çnkü

Son düzenleme:

canım bnımkının hattı turkceldi aveaya gecirdi hıc memnun kalmadi cekmıyo ve ses kalıtesi cok dusuk
daha snra tekrar turkcele gecti turkcel kazık ama naplm vodafone tarifelerine bi göz atın cnm gene aveadan daha iyi oldugunu dusunuyorum

of işte birde bu var ya..bende nette okudum çok bunları cnm...ama turkcell aşırı kazık yetmiyor bize hiç bir şkilde vodafonedada bize uygun tarife çok yok aveada baya iyi vardı..bakalm inş çeker ..

siz naptınız cnm oldumu dağıtım tekrar

bizde öyle yapcaz cnm 2000 dk alırız birimiz yetmezse birimiz daha alırız yani + sms internete gerek duymuyorum.telefonumu değişitircem android faan alınca internet olur whatsup falanda kullanmıyorum çnkü

Cnm telefondan girip çıkıyorm ya gecikmeli oldu baya . Bnde gülşen gibi. 1000 arti iste sms ve internet ypyorum cnku sms nesede internet sart :)oda cep tel. Kullansa aramizda paketni kullanrdik. Siz kesinlikle onu yapın :)
Ama bnce avea iyi pişman olucanzi sanmıyorum. Bol dk hemde ucuz fiyata ötesi yok :))

Sinemm bu arada gez ve kafanı dağıt şekerm
Döneym ben dersime hepinize iyi gecelr....

bilmiorm cnm ya bakcaz artık ... bende bir yandan yapıorum pcden bir yandan bakıorm buraya
jhadi kolay gelsinn sanada banadaa

bilmiorm cnm ya bakcaz artık ... bende bir yandan yapıorum pcden bir yandan bakıorm buraya
jhadi kolay gelsinn sanada banadaa

bakın bakalım tatlım hat işi uygun dk bulma işi gerçekten sendrom oluyo bu dönemde

bende daldım derslere ya sendrom falan filan hay allahım ya ömrümü yediler

kolay gelir umarım tatlım ikimizedeeee

tamam bebeğim yarın alıcam hat benimkide dişçiye gitcekmiş yarın oda alır tamamdır
turkcell 500 dk 20 tl aveada 2000dk 10 tl ya bizede yetmio 2000de yetmez ikimizde yaparız artık super olur

sizede geçmiş olsunn canım

sinemcimmm ahh ahhh bir düşşse yıkılır buralar umut işte belki düşer diye bekliyoruz.
sağol edacımmm..
edacımmmmm gizemcimmmm kızlar ödevleriniz varmış sanırım kolay gelsin

inş düşer sinemcm ya varmı bir haber aramadı mı yine seninki?
Aklı başına gelsin tez zamandaa !!!!

İnsallah bebegiimm!!!
Bugun daha hic aramadi aksam en son gece 12 de aradi iste cnm anlatmistim ya.bakalm arar belki bu aksam..
Gezmemden sikayetciydi smdide t.dagdaym yne ailemle hatta bu sefer daha kalabaligiz yengemler teyzem cocuklar fln.laf yapmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…