Gulsahim,edam,kamilem canlarim insallah duser ya bitsin bu hasret artk hersey kesinlessin caresizce beklemek kotu.ama gundemde olmasida ii bsy yani insallah duser
2013 sonunda duserse bize vurabilir biz 2014 subat sonu gbi teskere alcaz kismetse.
Napim ya icim sklyor kafa dagtmaya calisiyorum huzur istiyorum artik..kapatiorm ben kizlar kalkiyoruz hepnzi optum :*
Hoşgeldin üst devrem
nasılsın napıosn
yavrularım aranızda AVEA olan varmı hat almayı düşünüyorum turkcellde kontör yetiştremiyoruz hat alıcaz yeni..AVEAda 2000dk falan var onu yapıcam ama çekmio falan die okudum nette ya...
ev 5. katta yani çeker heralde:26:
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunum
Sen nasılsın cnm
ahh ahh ben hem yorgunum hem yoruluyorum canım proje bitirmeye çalışıorm bitirme projesi çarşmba son yarın basıma vericez eksikler bitmio
Ben avea kullanıyorum benim çekiyor.Ama muşta çekmedi rıza turkcell kullanmak zorunda kaldı
Okumak gibisi yok valla inanın. Ben bugün 10 dan 8 e kadar yemek yiyemedim çalışmaktan
artvinde çekiomuş cnm kullannlar varmışş karakoldan
Canım o zaman kesinlikle avea kullanın hem hesaplı hem birsürü kampanyası var
dk yetişmio cnm nöbetlerde falan 3 saat konuşuorz hemen hemen full...aveada bir numarayla 2000 dk 10 tl
turkcell çok kazım ayda en az 50-60 tl kontre gidio hem o alıo hem ben:26:
Benmde o kadar gidiyor ben 1000 dk alıyorum sms ve internette alıyorum.
yavrularım aranızda AVEA olan varmı hat almayı düşünüyorum turkcellde kontör yetiştremiyoruz hat alıcaz yeni..AVEAda 2000dk falan var onu yapıcam ama çekmio falan die okudum nette ya...
ev 5. katta yani çeker heralde:26:
canım bnımkının hattı turkceldi aveaya gecirdi hıc memnun kalmadi cekmıyo ve ses kalıtesi cok dusuk
daha snra tekrar turkcele gecti turkcel kazık ama naplm vodafone tarifelerine bi göz atın cnm gene aveadan daha iyi oldugunu dusunuyorum
bizde öyle yapcaz cnm 2000 dk alırız birimiz yetmezse birimiz daha alırız yani + sms internete gerek duymuyorum.telefonumu değişitircem android faan alınca internet olur whatsup falanda kullanmıyorum çnkü
Cnm telefondan girip çıkıyorm ya gecikmeli oldu baya . Bnde gülşen gibi. 1000 arti iste sms ve internet ypyorum cnku sms nesede internet sart :)oda cep tel. Kullansa aramizda paketni kullanrdik. Siz kesinlikle onu yapın :)
Ama bnce avea iyi pişman olucanzi sanmıyorum. Bol dk hemde ucuz fiyata ötesi yok :))
Sinemm bu arada gez ve kafanı dağıt şekerm
Döneym ben dersime hepinize iyi gecelr....
bilmiorm cnm ya bakcaz artık ... bende bir yandan yapıorum pcden bir yandan bakıorm buraya
jhadi kolay gelsinn sanada banadaa
tamam bebeğim yarın alıcam hat benimkide dişçiye gitcekmiş yarın oda alır tamamdır
turkcell 500 dk 20 tl aveada 2000dk 10 tl ya bizede yetmio 2000de yetmez ikimizde yaparız artık super olur
Gulsahim,edam,kamilem canlarim insallah duser ya bitsin bu hasret artk hersey kesinlessin caresizce beklemek kotu.ama gundemde olmasida ii bsy yani insallah duser
2013 sonunda duserse bize vurabilir biz 2014 subat sonu gbi teskere alcaz kismetse.
Napim ya icim sklyor kafa dagtmaya calisiyorum huzur istiyorum artik..kapatiorm ben kizlar kalkiyoruz hepnzi optum :*
sizede geçmiş olsunn canım
inş düşer sinemcm ya varmı bir haber aramadı mı yine seninki?
Aklı başına gelsin tez zamandaa !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?