sinemcimmm ahh ahhh bir düşşse yıkılır buralarumut işte belki düşer diye bekliyoruz.
sağol edacımmm..
edacımmmmm gizemcimmmm kızlar ödevleriniz varmış sanırım kolay gelsin
İnsallah bebegiimm!!!
Bugun daha hic aramadi aksam en son gece 12 de aradi iste cnm anlatmistim ya.bakalm arar belki bu aksam..
Gezmemden sikayetciydi smdide t.dagdaym yne ailemle hatta bu sefer daha kalabaligiz yengemler teyzem cocuklar fln.laf yapmaz herhalde
bakın bakalım tatlım hat işi uygun dk bulma işi gerçekten sendrom oluyo bu dönemde
bende daldım derslere ya sendrom falan filan hay allahım ya ömrümü yediler
kolay gelir umarım tatlım ikimizedeeee
sinemcimmm ahh ahhh bir düşşse yıkılır buralarumut işte belki düşer diye bekliyoruz.
sağol edacımmm..
edacımmmmm gizemcimmmm kızlar ödevleriniz varmış sanırım kolay gelsin
İnsallah bebegiimm!!!
Bugun daha hic aramadi aksam en son gece 12 de aradi iste cnm anlatmistim ya.bakalm arar belki bu aksam..
Gezmemden sikayetciydi smdide t.dagdaym yne ailemle hatta bu sefer daha kalabaligiz yengemler teyzem cocuklar fln.laf yapmaz herhalde
aynen kafayı yicez senelerdir turkcellin sömürüsü içerisinde harap olduk
hahah yne sendrom falan ii gizem buraya gelip nasılsın dediğimizde stabil işte demiyorsun hahaaa
Yine beeeniyiki paketim yokmus ha yne burdayim :111: yne ayni yere geldik sekerler oturuoruz cocuklari biraktik evde babannelerine (daha cok kucukler durmuyorlar 1 yasindalar). bizde rahat rahat dolasiyoruz lunaparka gtcez birazdanda
cnm pazartesi gecesi benim kabusum zatenpazaretsi salı staj ya hani .. pzt bi hasta seçiyoruz salıda inciğini cıncığını hocaya sunuyoruz bu gece çalışmayla geçiyo yarın rezil rüsva olmamak için amaaa haftaya staj son şükür
ayrıca girdim çıkamıyorum çıkasım kaçtı
hoca öyle bi hocaki zaten ne kadar ben çalışsamda bilmediğim yere kadar iniyo
gizemmm bağımlılık yapıyor kızinsan çıkamıyor
aayy öyle gıcık hocalar var yaa sanki öğrenciyi rezil etmek için yaratılmışlar
sağol canım benimm hemde de ödev
o sana muhtaç olcak bekle sen bırak keyfne bak o seni böyle sıkmasaydı sen daha az gezerdin eminim canım kendi kaşınıo bak bnmki çık dolaş dio benim cnm istemio düşün
aynen aynen bi başladın mı bırakmak zor ahaha
ya bide çok farklı hani rencide etmiyo aslında ama o kadar bilgili ki ağzım açık seyrediyorum ve kendimi çok ezik hissediyorum.. şimdi kızıyorum ama yarın bi sürü bana bilgi yüklicek o yine sonra vay be yine neler öğrendim diyorum hani işinin hakkını veriyo diyorum garip valla
of işte birde bu var ya..bende nette okudum çok bunları cnm...ama turkcell aşırı kazık yetmiyor bize hiç bir şkilde vodafonedada bize uygun tarife çok yok aveada baya iyi vardı..bakalm inş çeker ..
siz naptınız cnm oldumu dağıtım tekrar
Cnm o ktmde carsiya ciktiginda ve acemiliginde hep diodm ona istersen nete girme cik dolas hava al.hic kiskanclik yapmiodm.oda nete giriodu.ama ben soylerken cok ciddiydim.bakalm cnm ya hayrlisi insallah.evet orda benim sevgime muhtac bende boyle aramiz kotuyken cok huzursuz oluyorum
bir an once duzelir insallah..yinede hayirlisi of..
Yine beeeniyiki paketim yokmus ha yne burdayim :111: yne ayni yere geldik sekerler oturuoruz cocuklari biraktik evde babannelerine (daha cok kucukler durmuyorlar 1 yasindalar). bizde rahat rahat dolasiyoruz lunaparka gtcez birazdanda
eee kaç yıllık hocalar canım bizimde öğrenecek çok şeyimiz varayy valla bazen öyle bi şey söylüyorlar tamam onlar rencide etmek için söylemiyorlar ama işte insan kötü oluyor bazen
yok canım merkezde kalıcak buyuk ıhtımalle ve haberci olcakmiş gerci olduda son söz ıcın albayı beklıyorlar henuz kesn deil ama inş öle olur canım yaa kesınleşse bi dier komutanları onaylamiş ama bakalım :26:
anladım cnm hayırlısı olsun haberci napıomuş ki:26:
sureklı komutanın yanında duran kısıler canım herhangı bısı ıstedıgnde yapıyo telefonlarını takıp etmk yedıgını ıctıgını falan daha vardı saydıda benım aklımda bunlar kaldı 5 taneyms ztn 2i aşşada duruyomuş 3 u yanında sanırım göreve basladi ama bakalım canım :26:
heee bizim bilidğimz Posta yaniposta deniyordu ona canım sanırım
hayırlısı cnm ya karakolda olmasından iidir nöbet falan tutmaz belki iyi yani
bılmıomkı canım postamı oda aynı seymı olablr ama
evet nöbet yokms sanırım cok dısıplın gerektırıoms ama
aman rahat olsn ıyı olsnda baska bısı ıstemıom walla
Canım askerlikte en berbat şey nöbet..benim askerim günde 6 saat tutuyo hatta bazen 8 3+3 şeklinde çok zor..en çok nöbetten yakınıo ordan biliyorum boşboş dikilio düşünsene ... zor yani
İnş seninkide rahat eder cnm hayırlı olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?