evet tatlım ya zor tabi kac saat dıkılıyolar yorgunluk uykusuzluk
allah yardım etsn askerlerimize
inş hayırlısı olur canım
kızlar gunaydın, bi haber duydum dün show tw de erdogan konusma yapmıs terörün durumuna göre cekilmesine göre askerlik düscez demis yazın belli olcakms 10-12 ay arası ama sartlar warms hem terörün durumuna göre belli olucakms hemde, silah altında olanları etkilemiyomus biz göremiycez yani düserse ne acı yaaaduyan bilen varmı o konusmayı arıyorum arıyorum yokk internette bulamıyorum off bu askerlik bizi mahfetti yaa
günaydın yavrum dün benm askerimde bunu dedi arkadaşları duymuş ama bende aradım taradım yok nette sanmıyorum bir açıklama yapmadı erdoğan..
Cerencim 10.fotodaki güzel ama siyah alma yaz geldi cıvılcıvıl tülden falan alabilirsin ama güzel yani beğendim bunlarıdaa ama çok mini
ha kızlar birde sonunda şu telf olayını hallettik avea taraftarcell aldık o FB ve GS tabikiaylık 2000dk hediye verio falan toplamda 5000dkmız falan oldu + sms internet falan baya iyi ya
sonunda hallettikkk
Edacım bende avea' hat aldım. Ama o taraftarcell nasıl oluyor ? Ve sms internet ne kadarlık ?
tatlım alırken taraftar hat alıyorsun normal avea değil geçiş varmı bilmiyorum 20 tl yükleynce taraftar hatta 2000dk gelio 20 tl yede 500dk heryone 5000sms heryone ve 1gb internet oluyo 20 tl ye 2500 dkkan oluo karşındanınınde varsa 5000 toplam değme keyfine
biz baya abartıyoruzda konuşmayı nöbtlerde fln anca yeticek işte
Ovv bu çok avantajlı ah bilseydim böyle birşey olduğunu direk alırdım ama telefoncu söylemedi pislik alalı bi hafta bile olmadı daha
bizdew normal alıcaktık bugn sevgilim hastaheney gitti ordan da gitti hat almaya avea bayiine demiş sevgilimle en avantajlı paketi istiyoruz adamda bunu demiş Allah razı olsun bende çıkıp aldım şimdi öyle yanii
peki çekim sorunu yaşıyormusun cnm ? kullanıyrmuşsun ya
nasılsın birde
valla ilk günden tel soktunuz dimi çok şanslısınızzz
Adama bak bee helal hemen söylemiş vay be bizim burda yok böyleleriHayırdır canım askerinin birşeyi mi var ?
Çekim sorununda hiç bi sıkıntı yok canım, o giderken annesinin hattı avea onu götürmüştü benimde turkcell di hat aldım bende..
Çok şükür iyiyim canım çok iyiyimEvet o konuda çok şanslıyız bide şimdi yemekhaneci oldu daha rahatız Önceden 1 kez arardı telefonuda geceleri kullanırdı şimdi öğlen açıyo telefonu arıyo konuşuyoruz kapatıyo falan öyle işte canım.
Peki sen nasılsınn balım ?
Dişçiye gitti canım
Zaten normaldede gün çinde çıkabilio adliyeye hastahaneye mahkum götürüo bugün kendi için gitti hastaahneye
Ohh cnm iyiysen problem yok
rahatsanızda yok
Bende iyiyim canım mehtabı bekliyorummmm
Eki Görüntüle 704905 Eki Görüntüle 704921 Eki Görüntüle 704909
Selaam kızlar, alt devreniz olarak bi ziyarete geldim de
Cerencim bu modelleri çok hoşuma gitti. Bence gayet güzel
canım o mankenlerin boyu 1.75 1.80 benm boy 1.64 bana öyle mini durmaz onlar, hangi tülden bahsettin anlamadımki bebeğim yaaCerencim 10.fotodaki güzel ama siyah alma yaz geldi cıvılcıvıl tülden falan alabilirsin ama güzel yani beğendim bunlarıdaa ama çok mini
ha kızlar birde sonunda şu telf olayını hallettik avea taraftarcell aldık o FB ve GS tabikiaylık 2000dk hediye verio falan toplamda 5000dkmız falan oldu + sms internet falan baya iyi ya
sonunda hallettikkk
hosgeldinn canm sagol fikrini söylediğin içiin yaa kızların hepsi gelince görürde fikir verir umarım cok ihtiyacm var baksanıza 10 model arasında kaldım
canım o mankenlerin boyu 1.75 1.80 benm boy 1.64 bana öyle mini durmaz onlar, hangi tülden bahsettin anlamadımki bebeğim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?