92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar gunaydın, bi haber duydum dün show tw de erdogan konusma yapmıs terörün durumuna göre cekilmesine göre askerlik düscez demis yazın belli olcakms 10-12 ay arası ama sartlar warms hem terörün durumuna göre belli olucakms hemde, silah altında olanları etkilemiyomus biz göremiycez yani düserse ne acı yaaa duyan bilen varmı o konusmayı arıyorum arıyorum yokk internette bulamıyorum off bu askerlik bizi mahfetti yaa

Gizemm,Gülşahh,Gülşenn,Kamilee
Hepinize 100ler hayırlı olsun canlarımm.Umarım su gibi geçer ve çift hanelere düşersiniz
Sırada bizim gibi 200lerde olan garibanlara gelirrr

günaydın yavrum dün benm askerimde bunu dedi arkadaşları duymuş ama bende aradım taradım yok nette sanmıyorum bir açıklama yapmadı erdoğan..

kızlar size bikac elbise koyucam 1 aya cenkin kuzeninin düğünü var elbise için fikir almam lazım yakın zamanda alıcam elbisemi insallah lütfen hepinizz fikrinizi söyleyin cok ihtiyacım var(uzun kol sectim genel olarak sağ kolumda 20 25 cm lik dikis izim var cok belirgin henüz 1 yıl gectiği için aradan ameliyat izim kırmızı belirgin oldugu için rahatsız oluyorum o yüzden) biraz fazla oldu kusura bakmayın haydee sec begen all yetisen alıyoorrr

Cerencim 10.fotodaki güzel ama siyah alma yaz geldi cıvılcıvıl tülden falan alabilirsin ama güzel yani beğendim bunlarıdaa ama çok mini

ha kızlar birde sonunda şu telf olayını hallettik avea taraftarcell aldık o FB ve GS tabiki aylık 2000dk hediye verio falan toplamda 5000dkmız falan oldu + sms internet falan baya iyi ya

sonunda hallettikkk

Edacım bende avea' hat aldım. Ama o taraftarcell nasıl oluyor ? Ve sms internet ne kadarlık ?

Edacım bende avea' hat aldım. Ama o taraftarcell nasıl oluyor ? Ve sms internet ne kadarlık ?

tatlım alırken taraftar hat alıyorsun normal avea değil geçiş varmı bilmiyorum 20 tl yükleynce taraftar hatta 2000dk gelio 20 tl yede 500dk heryone 5000sms heryone ve 1gb internet oluyo 20 tl ye 2500 dkkan oluo karşındanınınde varsa 5000 toplam değme keyfine
biz baya abartıyoruzda konuşmayı nöbtlerde fln anca yeticek işte

Ovv bu çok avantajlı ah bilseydim böyle birşey olduğunu direk alırdım ama telefoncu söylemedi pislik alalı bi hafta bile olmadı daha

Ovv bu çok avantajlı ah bilseydim böyle birşey olduğunu direk alırdım ama telefoncu söylemedi pislik alalı bi hafta bile olmadı daha

bizdew normal alıcaktık bugn sevgilim hastaheney gitti ordan da gitti hat almaya avea bayiine demiş sevgilimle en avantajlı paketi istiyoruz adamda bunu demiş Allah razı olsun bende çıkıp aldım şimdi öyle yanii
peki çekim sorunu yaşıyormusun cnm ? kullanıyrmuşsun ya

nasılsın birde
valla ilk günden tel soktunuz dimi çok şanslısınızzz

Adama bak bee helal hemen söylemiş vay be bizim burda yok böyleleri Hayırdır canım askerinin birşeyi mi var ?
Çekim sorununda hiç bi sıkıntı yok canım, o giderken annesinin hattı avea onu götürmüştü benimde turkcell di hat aldım bende..
Çok şükür iyiyim canım çok iyiyim Evet o konuda çok şanslıyız bide şimdi yemekhaneci oldu daha rahatız Önceden 1 kez arardı telefonuda geceleri kullanırdı şimdi öğlen açıyo telefonu arıyo konuşuyoruz kapatıyo falan öyle işte canım.
Peki sen nasılsınn balım ?

Dişçiye gitti canım
Zaten normaldede gün çinde çıkabilio adliyeye hastahaneye mahkum götürüo bugün kendi için gitti hastaahneye
Ohh cnm iyiysen problem yok
rahatsanızda yok
Bende iyiyim canım mehtabı bekliyorummmm

Son düzenleme:

Oo iyi bari canım
Konu diş olunca herşey vahiim benim için çok çektim o doktorlrdan ah ah
Mehtapp kaaaçç canım ??

Eki Görüntüle 704905 Eki Görüntüle 704921 Eki Görüntüle 704909

Selaam kızlar, alt devreniz olarak bi ziyarete geldim de
Cerencim bu modelleri çok hoşuma gitti. Bence gayet güzel

hosgeldinn canm sagol fikrini söylediğin içiin yaa kızların hepsi gelince görürde fikir verir umarım cok ihtiyacm var baksanıza 10 model arasında kaldım
canım o mankenlerin boyu 1.75 1.80 benm boy 1.64 bana öyle mini durmaz onlar, hangi tülden bahsettin anlamadımki bebeğim yaa

Ne demek canım, her zaman fazla fikir işe yarar kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…