92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlaaaaar ben geldiiiiiiiiimmm
nasılsınız canlarım?hemen benim durumu özet geçiyorum evden çıkcam şmdi yne yengeme gidioruz akşama burdayım
benimki akşam aradı özür diledi bugün aradı hatasını anladı ve akşam annelerinden önce beni aramş aramıcam onları bu akşam dedi oh oh yola geliyoooo
şimdilik iyi gidiyoruz maşallah bde çok cddi konuşmalar yaptı geleceğe dair hadi bakalım hayrlısı

şükür allahıma 300 lerdende düştüüüükkkk

bebeğimmmm çok sevindimmm yaaaa maşşallh dedim ben sana erkek milleti işte ohh

bebeğim kol sorununu şimdi okudum ya pardon bak nete kolu tüllü abiyeler yazdım senin için bu çok hoş bunun saks mavisi falan olsa super

bebeğim kol sorununu şimdi okudum ya pardon bak nete kolu tüllü abiyeler yazdım senin için bu çok hoş bunun saks mavisi falan olsa super
Eki Görüntüle 705112

önemli degil bebeğim buda idare eder ama benmkilerden şunlar arasında kararsızım arasından secip alıcam cenkte gelsinde bi onada sorcam bakk modelleri tekrar paylasıyım kesinlestirdiğim modeller
bu 1. model
Eki Görüntüle 705115 Eki Görüntüle 705116
bu 2. model
Eki Görüntüle 705118 Eki Görüntüle 705119
buda 3. model
Eki Görüntüle 705121
3ünden birini alıcam canmm ama cok kararsızım:26:

yo bebeğim oda güzel hiç değilse omuzu açık daha yazlık doğru içine o sindiyse onu al ama markafoniye falanda bak cnm tokatada getiriolardır

aynen canım yazın ortasında bari tek omzu açık bi elbise alıyım cok kapalı oluyo senin o begendiğin. Trendyola markafoniye devamlı bakıyorum ama böyle japon stil elbiseler olmuyo orda devamlı n11'de buldum bunlardan birsürü var fiyatlarda uygun cenk gelsin göstericem direk alıcam valla bulmusken kacıramam cok üzülürüm

Son düzenleme:

aynen cnm ama göstermeden alma açık falan dermi karışırmı kıyafetlerine?
benmki acaip karılıo dekolte olmıcak önce çok takıntılı o konuda

[video=youtube;UKBcV2r75ls]http://www.youtube.com/watch?v=UKBcV2r75ls[/video]

Türküye bakınn yaa...
Haber salma daha gelmem ARTVİNE ...

aynen cnm ama göstermeden alma açık falan dermi karışırmı kıyafetlerine?
benmki acaip karılıo dekolte olmıcak önce çok takıntılı o konuda

mini olmasına karısmaz bu gösterdiğim boylarda giyebilirim giydirir mini elbise ama gögüs dekoltesine karısır gögüste yokki anam karıscakk valla canm cok fazla secme sansım yokk kolumdan dolayı oda biliyo sectiğim elbiseye saygı duymak zorunda karıstırmam ben

anladım cnm bnmki karışır ya gögs olduğundan
zaten düğün ya giydirsin bnmkide abiyede çok açık olmamak kaydıyla karışmazda özel bir gün die günlükte fenaaa

anladım cnm bnmki karışır ya gögs olduğundan
zaten düğün ya giydirsin bnmkide abiyede çok açık olmamak kaydıyla karışmazda özel bir gün die günlükte fenaaa

benmkide günlük hayatta karısır canm ama özel günlerde karısmaz fazla abartmadıgım için puff bitsin su dügün stresi artık aylardırr ne alcam ne giycem sacımı napcam bıktım yaa

benim için üzülme (marsis sevduğum ağlama dayanam ).mp4 - YouTube

şunu dinleyin...hepimize gelsiiiinnn

Yazdığım yazuları
Sayfalara sığmadı
Bu karanlık gecede
Sensiz sabah olmadı

Gözlerin gözlerime bakmayalı çok oldu
Herşey yolunda idi ama bu ayrılık olmadı

Sevduğum dayanamam alsın beni bu duman
Ben olmasam da olur sende gittiğin zaman
Oy sevduğum gel yeter bu yağmurlar da geçer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…