Ne demek canım, her zaman fazla fikir işe yarar kendimden biliyorum
Oo iyi bari canım
Konu diş olunca herşey vahiim benim için çok çektim o doktorlrdan ah ah
Mehtapp kaaaçç canım ??
kızlaaaaar ben geldiiiiiiiiimmm
nasılsınız canlarım?hemen benim durumu özet geçiyorum evden çıkcam şmdi yne yengeme gidioruz akşama burdayım
benimki akşam aradı özür diledi bugün aradı hatasını anladı ve akşam annelerinden önce beni aramş aramıcam onları bu akşam dedi oh oh yola geliyoooo
şimdilik iyi gidiyoruz maşallah bde çok cddi konuşmalar yaptı geleceğe dair hadi bakalım hayrlısı
bebeğimmmm çok sevindimmm yaaaa maşşallh dedim ben sana erkek milleti işte ohhkızlaaaaar ben geldiiiiiiiiimmm
nasılsınız canlarım?hemen benim durumu özet geçiyorum evden çıkcam şmdi yne yengeme gidioruz akşama burdayım
benimki akşam aradı özür diledi bugün aradı hatasını anladı ve akşam annelerinden önce beni aramş aramıcam onları bu akşam dedi oh oh yola geliyoooo
şimdilik iyi gidiyoruz maşallah bde çok cddi konuşmalar yaptı geleceğe dair hadi bakalım hayrlısı
şükür allahıma 300 lerdende düştüüüükkkk
bebeğim kol sorununu şimdi okudum ya pardon bak nete kolu tüllü abiyeler yazdım senin için bu çok hoş bunun saks mavisi falan olsa super
Eki Görüntüle 705112
önemli degil bebeğim buda idare eder ama benmkilerden şunlar arasında kararsızım arasından secip alıcam cenkte gelsinde bi onada sorcam bakk modelleri tekrar paylasıyım kesinlestirdiğim modeller
bu 1. model
Eki Görüntüle 705115 Eki Görüntüle 705116
bu 2. model
Eki Görüntüle 705118 Eki Görüntüle 705119
buda 3. model
Eki Görüntüle 705121
3ünden birini alıcam canmm ama cok kararsızım:26:
En iyisi sonuncusu cnm
kardesimde illede onu al diyo benm 2.si daha cok hosuma gitti eda yaa tek omuzlu olan o nasıl hicmi begenmedin onu almak istiyorum
yo bebeğim oda güzel hiç değilse omuzu açık daha yazlık doğru içine o sindiyse onu al ama markafoniye falanda bak cnm tokatada getiriolardır
aynen canım yazın ortasında bari tek omzu açık bi elbise alıyım cok kapalı oluyo senin o begendiğin. Trendyola markafoniye devamlı bakıyorum ama böyle japon stil elbiseler olmuyo orda devamlı n11'de buldum bunlardan birsürü var fiyatlarda uygun cenk gelsin göstericem direk alıcam valla bulmusken kacıramam cok üzülürüm
aynen cnm ama göstermeden alma açık falan dermi karışırmı kıyafetlerine?
benmki acaip karılıo dekolte olmıcak önce çok takıntılı o konuda
mini olmasına karısmaz bu gösterdiğim boylarda giyebilirim giydirir mini elbise ama gögüs dekoltesine karısır gögüste yokki anam karıscakkvalla canm cok fazla secme sansım yokk kolumdan dolayı oda biliyo sectiğim elbiseye saygı duymak zorunda karıstırmam ben
anladım cnm bnmki karışır ya gögs olduğundan
zaten düğün ya giydirsin bnmkide abiyede çok açık olmamak kaydıyla karışmazda özel bir gün die günlükte fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?