92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sen karadeniz türkülerini cok seviyosun anladıgım kadaryla kız

sen karadeniz türkülerini cok seviyosun anladıgım kadaryla kız

evet bebeğim horon falanda çok severim karadenizli olmadığım halde annem kastamonulu ama oradada horon yok sevgilimde karadenizli değil ama seviyorum
kazım koyuncu falan birde artvinde ya şimdi türküler keşfediyorum çok güzeller

Son düzenleme:
Gizemm,Gülşahh,Gülşenn,Kamilee
Hepinize 100ler hayırlı olsun canlarımm.Umarım su gibi geçer ve çift hanelere düşersiniz
Sırada bizim gibi 200lerde olan garibanlara gelirrr

canm herkes aynı seyi diyosa demistir biseyler yaa
kızlar 100ler hayırlı olsun gülseninki bi anda 193 e düsmüs bende farkettim

kızlar teşekkürler ama bende pek bişey hissetmedim 99 çok büyük geliyo

sinemim sanada hayırlı olsun cnm düşmüşsün 200lere. ayrıca sevgilinle aranızda olumlu gelişmeere çok sevindimm

nasılsınız bakalaım eda cerenn??

ceren elbiselerden o hem taşlı dantelli olanda hem taş hem dantel olması fazla geldi banada edanın dediği bencede güzel ama oda uzun kollu ::26:yaz için sıkıntı kapri olsaydı kolu tam olurdu.. siyahmı olmak zorunda bide?

Son düzenleme:

valla 100lere düşsem 99 batmaz bana bebeğim ya
iyiyim ben cnm aveaya geçtim taraftar hemde ben gs hat aldm bnmkide fb
açıldı bile 1 saat içinde kullanmaya başladık valla şuan 5000 dk mız sms imiz ve internet paketimiz var
bu sorunda çözüldü yaniii
birde projemin baskısını yaptık bugün yarında sunumunu yapıcazzz

sen nasılsın nasılsı staj cnm

Son düzenleme:

görcem ben seni düşünce bak bu sayfayı bu yazdığını hatrlatırım

çok iyi olmuş cnm vodafoneda neden o kadar uzun bekleme süresi varki anlamadım hani :26: neyse hem bunda sms vs de var.. ama sms ler ve dk her yöne mi? sadece taraftar içi mi..

projedende kurtuldun sayılır sunum nasıl rahat yapabiliyor musun severmsn kalabalık önünde konuşmayı bende bugun dünkü ödevden kurtuldum rahatım haftayada var bi tane ve bitiyo .. puan beklicez bakalım..:26:

hahah doğru yaşamayınca anlamayız sanırım şafak 5 te olsa bitmeden bitiyor diyemicez...

20 tl yüklüosn cnm taraftar içi 2000dk verio havadan kalan 20 tlylede heyone 500 dk 5000sms ve 1 gb internet yapıosn internet lazım değildide paket öyle die yaptık işte.yani toplamda 5000dkmız var baya iyi oldu

evet cnm ya öldürdü bitirdi beni 2 kişi yaptık işte.50 sayfa sunum hazırladım bugnnde matbaadan spiral falan baskı yaptık.bitti şükür.Yok cnm ya çok kalabalık değil bzm sınıf 15 kişi falanız sorun olmıuyor

sende kurtulmuşsun ohh
birde bnm haftaya yapmama gereken sosyal sorumluluk projem var ona daha başlamadık sıra onda....ama bu daha kapsamlı ve zordu o önemli değil

hıı anladım cnm çok iyiymiş. cihan telefon kullnırsa yapacağım ilk paket bu olacak son aylarda risk alırım belki diyorda bakalım..

oo 15 kişi çok iyimiş cnm ya ..sevmyorum böyle proje hazırlamaları falan ya..

asıl benim ayın 20sinde seminer sunumum var ama grubuz hazırlamada değil sadece sunması benim amma ve lakin malum bizim sınıf 150 kişi

bizim nöbetlerde konuştuğumzdan çok gidio dk cnm ya.
evet cnm az sınıf 2nci öğretimler var bide onlar akşam giriolar ayrı sınıf..bende sevmiorum sıkıldımm ya

oyyoy seninki felaketmiş cnm ya ama ben mesleğimden dolayı onuda yapabilirim öyle utanmıyorum topluluk önnde sende yaparsın canımm bence nefes alma teknikleri avr onlara bak netten çok işe yarıyormuş cnm

bn kaçıom bnmkii arıoo

biliyorum cnm budk lar ama baya idare eder

bende konuşurum tatlım ya öyle utangaç bir yapım yoktur benimde konuşurum

hadi hoş sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…