detay anlatmamis tatlim ama kizmis saygi cok onemli taniyamamisim seni insan birini seviyosa onada yakinlarinada saygi duymak zorunda demis
biliyorum cnm budk lar ama baya idare eder
bende konuşurum tatlım ya öyle utangaç bir yapım yoktur benimde konuşurum
hadi hoş sohbetler
anladm canımm annesi kızdıysa aklı başına gelmiştr sıkma canını
geldim tekrar ya nöbete gelmiş hava daha kararmadıya komutan ağzıma bakıo falan dedi inş arama yapmaz ya ...ay daha ilk günden deliririm :26:
sıkıntılı komutanmış birde komutan dediğime bakmayın 91liymiş bideeeee kendini bişwy sanıomuş
aman tatlım ya dikkat çekmesin öyle sıkıntılı komutanlar olunca az konuşnda sonra dert açılmasın başına ..
gerçi bişey olmuyo yakalansan bile ama işte insan geriliyo ister istemez..
bencede çekmesin ama d,inliomu ki !! normalde gece 9-12ydi nöbeti arkadşı sevkteymiş onun yerine gelmiş yer değiştrmiş e havada kararmadı inş bişey olmaz komutan aramaz üstünü valla yakalanırsa kriz geçiririm ve oda geçirir
yok tatlm bu koutan demiş yakalarsam ceza alırsınıız die
uf valla o zmn komutan dediyse ceza verirceğni özellkle tatlım çok daha dikkatli olması lazım :26: yada iyi saklasın telefonu
mal işte bile bile arıo...töbe ya..inş bşey olmaz!!
inş. cnm sen üstüne basa basa söylede böyle gereksiz riskler almasın bi daha
aynen tatlm ben kaçıorm bu kez gerçekten yemek yicem hadi mckkk
kızlarr napıyosunuzz..
fikir lazım bana yardımcı olun :) bizim 2.5 yıllık bi ilişkimiz var.
ailelerimiz biliyor gelip gidiyoruz.ali annem babam bizde sabahlayıp film bile izlediğimiz oldu o derece yakınız yani. işte askere gitmeden nişan yapçaktık hadi askere gitsin öyle yapalım dedik. iki aile konustuk. ama annesiyle gezmeklere gidiyoruz falan gelinim diye tanıtıyor beni. isteme gibi bişeyde oldu. yüzük takılcak sadece. geçici olarak taktık ama söz olmadı.
şimdi konustuk ağustosta yapalım diyorlar. tamam dedik bizde. abisinin de düğünü var ondan önce sizin söz olsun rahat olun düğünde dans edin faln dediler.
1 ağustosta gelcek abisinin düğün 15 agustos. o tarihler arasında olucak. kıyafet ayarlmam lazım yüzük ayarlamam lazım ama karar veremiyorum
bide gelince büyük nişan yapılcak. bence cok gereksiz ama ali istediği için sesimi çıkarmadım.
neyse o yüzden kıyafeti abartmasam daha iyi olur dımı dizde bi elbise alsam.? nasıl olur.
terasımız var geniş orda yapçaz. aileler gelicek sadece. bana fikir verinn :) havalar çok sıcak olmadan alışverişlere baslamam gerek çünkü.
sineeemmmm !naber tatlım
nesilcim ;
canım bence kıyafetin dediğin gibi kısa dizlerde bir elbise uygun olur ama böyle açık renlerde olsun yazın olucak çnkü ..
büyük nişana bencede gerek yokta işte sevdiceğin istiyosa yappcak bişey yok çnkü bu ikinizin nişanı her iki tarafında isteklerine uyması lazım..
örnek olarak resim koyayım bak gözüme çarpan bi kaç
Eki Görüntüle 705263 Eki Görüntüle 705263 bunu çok sevdim
Eki Görüntüle 705266 bunda ortadaki maviyi beğendim uygun olabilir..
Eki Görüntüle 705273 bundada yeşil olan bence çok hoş ..
buldunmu cnm farklı bişey.. ya cihada hiç ümitli değildi ama gazeteye vs çıktı ya tüm askeriyede konuşuluyomuş ama işte netlik yokki ve bence olmayacakiyiyim hayatım senden naber?
haberlere bakıorum netten askerlikle ilgili canım..:26:
bence taşli lacivert cok guzelll
kızlar teşekkürlerama bende pek bişey hissetmedim 99 çok büyük geliyo
sinemim sanada hayırlı olsun cnm düşmüşsün 200lere. ayrıca sevgilinle aranızda olumlu gelişmeere çok sevindimm
nasılsınız bakalaım eda cerenn??
ceren elbiselerden o hem taşlı dantelli olanda hem taş hem dantel olması fazla geldi banada edanın dediği bencede güzel ama oda uzun kollu ::26:yaz için sıkıntı kapri olsaydı kolu tam olurdu.. siyahmı olmak zorunda bide?
iyiyim hayatım senden naber?
haberlere bakıorum netten askerlikle ilgili canım..:26:
buldunmu cnm farklı bişey.. ya cihada hiç ümitli değildi ama gazeteye vs çıktı ya tüm askeriyede konuşuluyomuş ama işte netlik yokki ve bence olmayacakolsada bize rastlamıcak 1 kaç seneye anca olur
10-12 ay kısalabilir deniyor uzun dönemlerin.
kısa dönemlerinde 4 aya düşebilir canım. ay hayırlısıyla gelsinlerde uzun kısa katlancaz napalım ama inşallah düşer ya o ortamı yaşayan onlar biz sadece hasret çekiyoruz :26:
kız bana sanki düşçek gibi geliodu bu aralar öyle hissetmeye başladım..inşallah tabi!
kesin tarih söylemiyorlar ama çalışmaları başlamış gündemde olmasıda çok iyi bişi.şu geri çekilmede hayırlısıyla bir olsa...
yarın başlancaktı sözde 8 mayısta...
canm iyiyim sen nasılsıınn
bebeğim valla bilemedim bende cenkede bi sorcam o ne diycek bakalım hangisini begencekk
kızlar hic bakmayın haberlere ben bugün bizzat kendi gözlerimle gördüm denk geldim star tv de bülent arınç askerliğin kısalması simdi söz konusu degil dedi ilerleyen zamanlarda nolur bilinmezmis cocuk oyalıyolar.. bosverin kızlar yok öyle birsey anneler gününü yada yaz sonunu beklemeyin bosuna bizzat duydum ben.
canm iyiyim sen nasılsıınn
bebeğim valla bilemedim bende cenkede bi sorcam o ne diycek bakalım hangisini begencekk
kızlar hic bakmayın haberlere ben bugün bizzat kendi gözlerimle gördüm denk geldim star tv de bülent arınç askerliğin kısalması simdi söz konusu degil dedi ilerleyen zamanlarda nolur bilinmezmis cocuk oyalıyolar.. bosverin kızlar yok öyle birsey anneler gününü yada yaz sonunu beklemeyin bosuna bizzat duydum ben.
sor bakalım tatlım bi göster yada şu kolundaki çok fazla takma kafana ya nolucak ki fondotenle faln kapanmaz mı?? şu yukarıda paylaştığım yeşil ve mor olan elbiselerde çok hoşş ..
bende sabah duydum yani annem dinlemiş.. şuan için kısalma yok demişler..
sinem yazılarımız karışmış ondan böyle yazıyorum o dediğin haberi bende okumuştum.. gündemde olması hem iyi , hemde kötü olmayack bişey varsa da boşa ümitlendryolar çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?