92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

detay anlatmamis tatlim ama kizmis saygi cok onemli taniyamamisim seni insan birini seviyosa onada yakinlarinada saygi duymak zorunda demis

anladm canımm annesi kızdıysa aklı başına gelmiştr sıkma canını

biliyorum cnm budk lar ama baya idare eder

bende konuşurum tatlım ya öyle utangaç bir yapım yoktur benimde konuşurum

hadi hoş sohbetler

geldim tekrar ya nöbete gelmiş hava daha kararmadıya komutan ağzıma bakıo falan dedi inş arama yapmaz ya ...ay daha ilk günden deliririm :26:
sıkıntılı komutanmış birde komutan dediğime bakmayın 91liymiş bideeeee kendini bişwy sanıomuş

aman tatlım ya dikkat çekmesin öyle sıkıntılı komutanlar olunca az konuşnda sonra dert açılmasın başına ..
gerçi bişey olmuyo yakalansan bile ama işte insan geriliyo ister istemez..

aman tatlım ya dikkat çekmesin öyle sıkıntılı komutanlar olunca az konuşnda sonra dert açılmasın başına ..
gerçi bişey olmuyo yakalansan bile ama işte insan geriliyo ister istemez..

bencede çekmesin ama d,inliomu ki !! normalde gece 9-12ydi nöbeti arkadşı sevkteymiş onun yerine gelmiş yer değiştrmiş e havada kararmadı inş bişey olmaz komutan aramaz üstünü valla yakalanırsa kriz geçiririm ve oda geçirir

yok tatlm bu koutan demiş yakalarsam ceza alırsınıız die

Son düzenleme:

uf valla o zmn komutan dediyse ceza verirceğni özellkle tatlım çok daha dikkatli olması lazım :26: yada iyi saklasın telefonu

kızlarr napıyosunuzz..
fikir lazım bana yardımcı olun :) bizim 2.5 yıllık bi ilişkimiz var.
ailelerimiz biliyor gelip gidiyoruz.ali annem babam bizde sabahlayıp film bile izlediğimiz oldu o derece yakınız yani. işte askere gitmeden nişan yapçaktık hadi askere gitsin öyle yapalım dedik. iki aile konustuk. ama annesiyle gezmeklere gidiyoruz falan gelinim diye tanıtıyor beni. isteme gibi bişeyde oldu. yüzük takılcak sadece. geçici olarak taktık ama söz olmadı.
şimdi konustuk ağustosta yapalım diyorlar. tamam dedik bizde. abisinin de düğünü var ondan önce sizin söz olsun rahat olun düğünde dans edin faln dediler.
1 ağustosta gelcek abisinin düğün 15 agustos. o tarihler arasında olucak. kıyafet ayarlmam lazım yüzük ayarlamam lazım ama karar veremiyorum
bide gelince büyük nişan yapılcak. bence cok gereksiz ama ali istediği için sesimi çıkarmadım.
neyse o yüzden kıyafeti abartmasam daha iyi olur dımı dizde bi elbise alsam.? nasıl olur.
terasımız var geniş orda yapçaz. aileler gelicek sadece. bana fikir verinn :) havalar çok sıcak olmadan alışverişlere baslamam gerek çünkü.

ben iyiyim tatlım sen nasılsın?
oh oh çok sevindim hadi hayırlısı inşallah
madem büyük nişan olacak kısa elbise giyebilirsin tatlım dizde..uzunda olablr tabi kabarık olmayan..renk konusunda ne düşünüyorsun?
araştırabilirim netten istersen senin için.ama bide şöyle bişi var nette ne kadar araştırırsan araştır gittiğin yerlerde daha farklı şeyler beğenirsin eminim giyince daha güzel durur çünkü o tür elbiseler karşıdan bakmak gibi olmuyor..
yüzük sonradan değişecek mi peki yoksa kalıcı yüzük mü olacak ve ne renk düşünüyorsun sarı mı beyaz mı?onuda araştırabilirim seve seve yardımcı olurum tatlım

nesilcim ;
canım bence kıyafetin dediğin gibi kısa dizlerde bir elbise uygun olur ama böyle açık renlerde olsun yazın olucak çnkü ..
büyük nişana bencede gerek yokta işte sevdiceğin istiyosa yappcak bişey yok çnkü bu ikinizin nişanı her iki tarafında isteklerine uyması lazım..

örnek olarak resim koyayım bak gözüme çarpan bi kaç
bunu çok sevdim
bunda ortadaki maviyi beğendim uygun olabilir..
bundada yeşil olan bence çok hoş ..

Son düzenleme:

bence taşli lacivert cok guzelll

iyiyim hayatım senden naber?
haberlere bakıorum netten askerlikle ilgili canım..:26:
buldunmu cnm farklı bişey.. ya cihada hiç ümitli değildi ama gazeteye vs çıktı ya tüm askeriyede konuşuluyomuş ama işte netlik yokki ve bence olmayacak olsada bize rastlamıcak 1 kaç seneye anca olur
bence taşli lacivert cok guzelll

en üstteki mi kuzum mor o sanki.. ama bende bayıldım modeline..

canm iyiyim sen nasılsıınn
bebeğim valla bilemedim bende cenkede bi sorcam o ne diycek bakalım hangisini begencekk

iyiyim hayatım senden naber?
haberlere bakıorum netten askerlikle ilgili canım..:26:

kızlar hic bakmayın haberlere ben bugün bizzat kendi gözlerimle gördüm denk geldim star tv de bülent arınç askerliğin kısalması simdi söz konusu degil dedi ilerleyen zamanlarda nolur bilinmezmis cocuk oyalıyolar.. bosverin kızlar yok öyle birsey anneler gününü yada yaz sonunu beklemeyin bosuna bizzat duydum ben.

umut fakirin ekmeği canım napalım
inşallah düşer allahım ya..
terörden dolayı bu kdr uzundu askerlik şimdi gerçi çekilmede başarılı bir şekilde gerçekleşirse kısalır bence canım..ama yaz sonunu bulur kısalması kanımca..

sor bakalım tatlım bi göster yada şu kolundaki çok fazla takma kafana ya nolucak ki fondotenle faln kapanmaz mı?? şu yukarıda paylaştığım yeşil ve mor olan elbiselerde çok hoşş ..

bende sabah duydum yani annem dinlemiş.. şuan için kısalma yok demişler..

sinem yazılarımız karışmış ondan böyle yazıyorum o dediğin haberi bende okumuştum.. gündemde olması hem iyi , hemde kötü olmayack bişey varsa da boşa ümitlendryolar çnkü

of canım ya bilmiyorum Rabbim hakkımızda en hayırlısını verir inşallah..
sen neler yapıosun bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…