92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

of canım ya bilmiyorum Rabbim hakkımızda en hayırlısını verir inşallah..
sen neler yapıosun bakim?

napıyım tatlm işte staj günümdü ona gittim bugün yoruldum yani.. ama zaman hızlı geçiyo ..
gece olsun diye beklemekle geçiyo günler hep cihanla akşam konuşuyruz ya 6 dan sonra

Canım biz 16 sında alıcakmışız tezkereyi öyle diyor rıza ondan düşürdüm

canım evet cihanda hep 18 i diyo ama bende değiştrmiyorm başından beri fazla olsunda eksik olmasın diye

Son düzenleme:
selam canım naber nasıl gidiyor

İyiyim canım sen nasılsın?
Gizemcim şimdi biz 20 gün izin kullanıcz 3 gün kalıo oradan 3 günde sanırım doğuda olanlara yol veya erken terhismi en var 16 sında çıkıyoruz allahın izniyle

canım şöyle gösteriyim midenizi bulandırıcam ama kusura bakmayın inanın olmaz nisanlımın bütün akrabaları orda olucakk cok dikkat cekiyo rahatsız olurum bebeğim ya bu hic bi türlü kapanmaz

yok canm yaa bizi bulmaz bizden sonrakileri bulur kısalma ümitlenme bosuna oyalaya oyalaya askerliği yarılattılar bize nerdeyse..

Gizemcim şimdi biz 20 gün izin kullanıcz 3 gün kalıo oradan 3 günde sanırım doğuda olanlara yol veya erken terhismi en var 16 sında çıkıyoruz allahın izniyle

iyiyim bende tatlım çok şükür geldim evime yorgunluk var üzerimde :/

o nasıl söz öyle canım
çok kötü görünmüyor bence sen bilip kafana taktığın için öyle..hem kötü bişi değilki bu sağlık problemi olmuş neticede senin elinde olan b işi yok.ama ynede kendini nasıl iyi hissediyorsun öyle elbise bak canım senin rahat olman önemli olan
hayrdr cnm ndn ameliyat oldun ki?küçük müydün?

kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra girebilirsem tekrar girerim öpüyorum sizi facetende rahatça yazabilirsiniz geldim artık

hımm anladım tatlım.. normal yol iznini izne gelirkende kullanıcak oda var ..yani o izni uzun yapmanızı sağlıcak tabi

tatlımm bende iyiyim saol. zaten kabarık istemem asla :)
renk siyah giydim mavi lacivert gibi bi renk kuzenimin düğünde giydim değişik bişey olsun istiyorum aklım yeşilde :)
yüzük konusunda da sarı kalın bombeyli klasik alyans hosuma gidiyor. ama çok ciziliyor diyorlar. değiştirme taraftarı değilim alayım ömür boyu kalsınn :)

ayy hepsi çok hoş en üsttedki taşlılar çok şık. yeşil renkte güzel :)
çünkü aklımdan yeşil geçiyor canımm..
çok teşekkür ederim fikir için :)

kızlar bide vucuduma göre kollarım tombiş benim ya
o yüzden iyice kalın göstermicek bişeyler istiyorum ama tabi aklımda birşey yok..kapalı olsunda istemiyorum çok sonucta ağustos sıcağı olucak.

ayy hepsi çok hoş en üsttedki taşlılar çok şık. yeşil renkte güzel :)
çünkü aklımdan yeşil geçiyor canımm..
çok teşekkür ederim fikir için :)

Rica ederim cnm bnde en üsttekine özellikle bayildm :) yeşilinde içinden geçtiğini bilmeden bunu secip koydum tesadüfe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…