92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hayrdr canim neden uyuyamiyorsun

bilmiyorumki canim bi sorunda yok ama her gece boyle uyuyamiyorum yada surekli dönüp uyaniyorum bi turlu sabah olmuyo zamanin gecmemesiylede alakasi yok cunku zaman geciyo gibi geliyo bana gece uyuyamama ragmen sabah yedide uyaniyorum deliksiz uyumayi ozledim walla

Cnm cok zor o zmn ya.uyku getirici bitkisel seyler icsen.kafeinli seylerden uzak dur belki faydasi olur..ve bsy dusunmemeye calis gozlerini yum bekle gelmesini bsy dusunmeden ne kdr basarili olursan artk oda brz zor cnku:)

Ben uyuyayim canlarim.yarin sabah erkenden kalcam cok islerim var bir o kdrda onemli :/ ii geceler opyrm sizi :*

Cnm cok zor o zmn ya.uyku getirici bitkisel seyler icsen.kafeinli seylerden uzak dur belki faydasi olur..ve bsy dusunmemeye calis gozlerini yum bekle gelmesini bsy dusunmeden ne kdr basarili olursan artk oda brz zor cnku:)

bebegim bi halimi gorsen gece olunca resmen iskence basliyo bi o tarafa bi bu tarafa dön sabahi ediyorum gun icindede hic uyumuyorum uc dort saatlik uykuyla hayatimi devam ettiriyorum bazen sasiriom kendime

bende önemsemiyorum normal zamanda benm akrabamın yada yakınımın olsa gidiceğim düğün gayette kolsuz bi elbise giyerim normaldede giyiyorum günlük hayatta umursamıyorum zaten ama canm cenkin tarafı olunca dikkat etmek istiyorum göze batmasın istiyorum
Cenkle 2 yıl önce trafik kazası gecirdik bebeğim kolum kırıldı catlak ve kırık bi arada ameliyat oldum kalıcı platin takıldı cıkmıycak ömür boyu izde kırmızı kırmızı kaldı öyle krem vardı countrabex miydi neydi kullanmadım izleri hafifletiyodu önemsemiyorum acıkcası bitek böyle özel günlerde sıkıntı bana

evet bebeğim elbisede göze carpıyo bu görüntüler ister istemez yapcak bisey yokk uzun kolla daha mutlu olucam o gece daha rahat olucam kısa giyersem hep huzursuz gecer gecem bunu biliyorum

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız?

öncelikle nesilcim elbise sana bakcam tatlım ama önce kendini biraz anlat bana fiziki olarak öyle tavsiye vereyim renk konusunda da

gülşahcım yavrum dediğim gibi senin kendini rahat hissetmen önemli olan. kolu tüllü modellerde çok modern bence benimde öyle kıyafetlerim var yani seve sevede çok giydim..

kızlar ya benimki bugün haberci olmuş bölük komutanı yapmş ondan başkasınıda yapmak istemiyormş senin olmanı istiyorum demiş.idari işlerdeydi benimki yazıcıydı (asıl askerdeki mesleği şoför onu kesin yapıyor diğeri yedek olarak) yazıcı komutanıda izindeymiş o gelince büyük ihtimal alır beni habercilikten diyor..haberci olmak istemiyor bi iyi yanı kimse haberciye bişi diyemio rütbeli adam çnkü bölük komutanı hemde nöbetleri hiç olmuyor.
kötü yanlarıda, hep onun peşinde ayak işlerini yapıor yemeğini ble ayağına getiriyor dışarıda masası oluyor habercinin hep orda oturuyor tek başına, gece 12 ye kdr duruyormuş komutan oda mecburen o gitmeden yatamıyor devamlı peşinde oluyor..ztn günde 1 kez konuşuyorduk istisna dışı 2 kez konuşuyorduk artk sadece 1 kez oda gece 12 gibi olablr kısa süreli.yani daha sıkı olcak işi hatta dağa bile çatışmaya falan gitme riski daha yüksek komutanla beraber
inşallah olmaz ya yada en hayırlısı neyse onu olur inşallah..biraz canımız sıkıldı bu yüzden

ve kızlar bugün geri çekilme başlıyor..hangilerinizin karakolları boşaltıldı? bilgi verir misiniz bana?

Canlarımm nabersiniz?
Gözümüz aydın çekilme başlamış askerim doğuda olmasada tabiki çokama çok sitiyorum terörün bitmesini ve aynı zamanda düşmesini askerlik süreç sonunda düşeceğe benzio...inş bizede yansır...

bu arada ben kötüyüm projemize ve tm sınıfın hocalar bir şeyler buldular eksikler falan düzenliycez kurtuldum sanmıştım...
ama bu moral bozukluğuyla kendimi alışverişe vurdumm çanta gömlek vee vazgeçilmezlerim babettt aldımmm

iyidir canım senden naber? anlattığım durum dışında rahatsız oldğm bişi yok çok şükür..
inşallah önce terör olayı biter kesin olarak sonra askerlik düşer inşallah allahım

oh oh güle güle kullan canım tüh üzüldüm proje içinde cnm

Şimdi okudum cnm haberci olmş seninki ama daha çatışma ortamı olmıcak İnş üzülme tatlım.
aranız düzeldiyse sorun yok
teşekkrler cnm sinirim geçti alışverişş yapınca

Şimdi okudum cnm haberci olmş seninki ama daha çatışma ortamı olmıcak İnş üzülme tatlım.
aranız düzeldiyse sorun yok
teşekkrler cnm sinirim geçti alışverişş yapınca

bide üstüne kuaföre gitseydin tam olcakmış canım moralini kimse bozamazdı o zaman
inşallah sorun olmaz canım ya.nöbet tutayımda habercisi olmayayım sürekli yanında gezmek ve tüm ihtiyaçlarını karşılamam kötü sıkılıyorum hem boş boş beklemekten tek, idari işlerde en azından komutanla sohbet ediyorduk başka askerde olablrdi yeni gelen orası daha iyiydi diyor. komutanı izinden dönünce belki yne yazıcı olur yada haberciliğe alışır belki çok sever.bilemiyorum yani hayırlısı olsun :44:

Yavrularrr nasılsınız vınnın faturasını yatırmayı unutunca mağdur oldum giremedimm netim az kalmış şimdi de o yzden bikaç gğn dha uğrayamayacağm.Ne çok konuşmuşunuz maşallah hepsini okuyamadım,ama askerlik falan düşmez ben size söyliym boşuna hayal kurmayalım anca 2013 sonuna diyolarr ahh ahh..Bu arada gülşencim senin şafak daa bi aalmış geldi bana yoksa ben mi yanlış gördüm bana bunu açıklaa kaçıyorm şimdi hberleri izlicem çekilme başladı bugün hadi hayırlısı.Bu arada sinemcim senin konunun başını okudum aramış iyi geceler deyp kapamışş,sonrasnı bulamadm inş iyi olmuştur aranız ,çözmüşsünzdürr .Şimdilik öptümmmmm

kızlarrr nasılsınız bakalım
son günlerde giremiyorum pek bi tane dersden final ödevim var onu yetiştirmeye çalışıyorum bugünde arkadaşlarla pinkige gittik çok eglendim açıkcası çok i geldi bana paten sahası falan vardı orda paten kaydık tabi ilk deneyim olduğu için sürekli düştüm hatta kolum biraz çizildi bile

gülşencimmmmm şafak düşmüş çok sevindim canım ayy inş bizdede böyle bi şey olur..
edacımmm projeni kabul etmemişler sanırım üzüldüm ttalım yaa o kadar uğraştın ama neyse artık düzeltirsin sende
sinemcimmm seninkiknin görevi değişmiş hayırlı olsun belki öyle daha rahat olur üzülme canım..
cerencimmm geçmiş olsun canım okudum yaşadıklarını dert etme tatlım yaaa bu arada şu tantelli elbiselere bayılıyorum bennnnn
nesliiii söz kıyafetleri bakılıyormuş ooo ne güzel canım
gülşahcım uyuyamıyorum demişsin yaa kafana bi şeye mi takıyorsun canım :44: hayırdır?

Baristik canim cok sukur farkina vardi hatalarinin
sen nasilsin?
Ya deme kiz oyle duser insallah yinede umudum var benim

İnsallah tatlim hayirli olur..
Sen nasilsin nasil gidiyor harbiden ugramaz oldun buralara haaa!!

gizemmm bi turlu uyku tutmuo yaaa yakinda uyku ilacina baslicam sinir oluom hergun bolee

Gizem gulsah neden uyumadiniz bakim? Sanki ben uyuyorum

Kızlar gece öyle bi telefondan girmiştm gormedim yazdıklarınizi.. Ben genelde 1 - 2 de uyuyorum zaten Ama asıl sebep cihanda gecede ya o yuzden...
Gülşahcm ama uyku ilaçlarina hiic alıştırma bünyeni .. Sakinlesmni sağlıcak bitki çaylari iç.. Papatya melisa faln .. Bide yatağa yine uyku tutmcak diye girme :)) kitap okumak da iyi olur aslında.. Yada tv karşısında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…