gizemmm bi turlu uyku tutmuo yaaa yakinda uyku ilacina baslicam sinir oluom hergun bolee
Hayrdr canim neden uyuyamiyorsun
bilmiyorumki canim bi sorunda yok ama her gece boyle uyuyamiyorum yada surekli dönüp uyaniyorum bi turlu sabah olmuyo zamanin gecmemesiylede alakasi yok cunku zaman geciyo gibi geliyo bana gece uyuyamama ragmen sabah yedide uyaniyorum deliksiz uyumayi ozledim walla
Cnm cok zor o zmn ya.uyku getirici bitkisel seyler icsen.kafeinli seylerden uzak dur belki faydasi olur..ve bsy dusunmemeye calis gozlerini yum bekle gelmesini bsy dusunmeden ne kdr basarili olursan artk oda brz zor cnku:)
Ben uyuyayim canlarim.yarin sabah erkenden kalcam cok islerim var bir o kdrda onemli :/ ii geceler opyrm sizi :*
o nasıl söz öyle canım
çok kötü görünmüyor bence sen bilip kafana taktığın için öyle..hem kötü bişi değilki bu sağlık problemi olmuş neticede senin elinde olan b işi yok.ama ynede kendini nasıl iyi hissediyorsun öyle elbise bak canım senin rahat olman önemli olan
hayrdr cnm ndn ameliyat oldun ki?küçük müydün?
canım şöyle gösteriyim midenizi bulandırıcam ama kusura bakmayın inanın olmaz nisanlımın bütün akrabaları orda olucakk cok dikkat cekiyo rahatsız olurum bebeğim ya bu hic bi türlü kapanmaz
canım ne mide bulandırması saçmalama.. ben neler görüyorum milletin ne yaraları var . inan bu takacağın gibi bişey değil ben seni görsem mesela kızın koluna bak bile demezdim kesnlikle demezdm öyle düşünme sende.. ama şu varki işte izler abiyede daha çok göze batıyo.. ama rahatsız olmaman en önemlisi kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giy cnm..
Canlarımm nabersiniz?
Gözümüz aydın çekilme başlamış askerim doğuda olmasada tabiki çokama çok sitiyorum terörün bitmesini ve aynı zamanda düşmesini askerlik süreç sonunda düşeceğe benzio...inş bizede yansır...
bu arada ben kötüyüm projemize ve tm sınıfın hocalar bir şeyler buldular eksikler falan düzenliycez kurtuldum sanmıştım...
ama bu moral bozukluğuyla kendimi alışverişe vurdumm çanta gömlek vee vazgeçilmezlerim babettt aldımmm
iyidir canım senden naber? anlattığım durum dışında rahatsız oldğm bişi yok çok şükür..
inşallah önce terör olayı biter kesin olarak sonra askerlik düşer inşallah allahım
oh oh güle güle kullan canımtüh üzüldüm proje içinde cnm
Şimdi okudum cnm haberci olmş seninki ama daha çatışma ortamı olmıcak İnş üzülme tatlım.
aranız düzeldiyse sorun yok
teşekkrler cnm sinirim geçti alışverişş yapınca
Yavrularrr nasılsınız vınnın faturasını yatırmayı unutunca mağdur oldum giremedimmnetim az kalmış şimdi de o yzden bikaç gğn dha uğrayamayacağm.Ne çok konuşmuşunuz maşallah hepsini okuyamadım,ama askerlik falan düşmez ben size söyliym boşuna hayal kurmayalım anca 2013 sonuna diyolarr ahh ahh..Bu arada gülşencim senin şafak daa bi aalmış geldi bana yoksa ben mi yanlış gördüm bana bunu açıklaa kaçıyorm şimdi hberleri izlicem çekilme başladı bugün hadi hayırlısı.Bu arada sinemcim senin konunun başını okudum aramış iyi geceler deyp kapamışş,sonrasnı bulamadm inş iyi olmuştur aranız ,çözmüşsünzdürr .Şimdilik öptümmmmm
kızlarrr nasılsınız bakalım
son günlerde giremiyorum pek bi tane dersden final ödevim var onu yetiştirmeye çalışıyorumbugünde arkadaşlarla pinkige gittik çok eglendim açıkcası çok i geldi bana paten sahası falan vardı orda paten kaydık tabi ilk deneyim olduğu için sürekli düştüm hatta kolum biraz çizildi bile
gülşencimmmmm şafak düşmüş çok sevindim canımayy inş bizdede böyle bi şey olur..
edacımmm projeni kabul etmemişler sanırım üzüldüm ttalım yaa o kadar uğraştın ama neyse artık düzeltirsin sende
sinemcimmm seninkiknin görevi değişmiş hayırlı olsun belki öyle daha rahat olur üzülme canım..
cerencimmm geçmiş olsun canım okudum yaşadıklarını dert etme tatlım yaaabu arada şu tantelli elbiselere bayılıyorum bennnnn
nesliiii söz kıyafetleri bakılıyormuş ooo ne güzel canım
gülşahcım uyuyamıyorum demişsin yaa kafana bi şeye mi takıyorsun canım :44: hayırdır?
gizemmm bi turlu uyku tutmuo yaaa yakinda uyku ilacina baslicam sinir oluom hergun bolee
Gizem gulsah neden uyumadiniz bakim? Sanki ben uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?