92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ayrıca an itibariyle tekrar bilgisayarimi servise verdim umarim düzelmiş şekilde ulaşr elime.. Yine telefondan girdim suan..

İnsallah tatlim hayirli olur..
Sen nasilsin nasil gidiyor harbiden ugramaz oldun buralara haaa!!

canımmm napayım yaaa geliyorum okuyorum çıkıyorum ama
iyiym canım nolsun işte bugün gittik eglendim şu an moral doluyum resmen
sen nasılsın tatlım askerin nasıl?

canımmm napayım yaaa geliyorum okuyorum çıkıyorum ama
iyiym canım nolsun işte bugün gittik eglendim şu an moral doluyum resmen
sen nasılsın tatlım askerin nasıl?

ne güzel zaman geçiriyorsun yinede okul var..
insan motive oluyor öyle coşunca bende geçen gün lunaparka gittim çocuklar gibi eğlendim
ben iyiyim canım askerimin görevini yine değiştirmişler haberci yapmış bölük komutanı.oda istemiyor yazıcılıktan memnundu.bakalım gidişat neyi göstercek..
geri çekilmede başladı hadi bakalım hayırlısı..umarım biter artık bu terör sağ salim gelir askerlerimiz...

Kuzum rıza 16 sında tezkere alıyormuşBende düşürdüm mutlu oldum

Canım rızalarda tüm dönemler 16 sında tezkere alıyormuş sor bir bakalım ömere ömerlerdede muhtemelen aynıdırD.Doğuda izn zorlu ya sor ne dyck

İnşallah düşer kızlar ya düşerse bizde eylülde alırız teskere ... hiç sanmıyorum 10 aya düşeceğine düşsede yani düşürmezler ki..süreç sonunda deniyor...bize vurmayacak eminim...!

kızlar kesin tarihini nerden biliyorlar?ordan sorunca söylüyorlar mı? ben benimkinin tam dönüş tarihini bilmiyorum

safaksöyleden hesapyabailirsin cnm silüs tarihinden iznide tam gir 30 die sanırım doğudakilere 3 gün erken terhs var ayrıca 3 gnde mazeret izni var askerlerin öyle bakabilirsinnn
yada beceremessen ben söle bakım

kızlar yaa şimdi bir sürü araba bizim kapı önünden geçti asker konvoyu
çok içim burkuldu üzüldüm ya tüylerim diken diken oldu
hayırlı teskereler versin allahım hepsi sağ salim gidip gelsinler inşallah..

Bende çok üzülüyorum cnm ama kısa dönemlere değil uzun dönemlere...
Bende hep mal mal bakmıştım 93/1ler giderken...
aminn Allah tüm askerleri korusunn...

safaksöyleden hesapyabailirsin cnm silüs tarihinden iznide tam gir 30 die sanırım doğudakilere 3 gün erken terhs var ayrıca 3 gnde mazeret izni var askerlerin öyle bakabilirsinnn
yada beceremessen ben söle bakım

anladım canımda bizim durumlar biraz karışık
izin kullandı kaç gün tam bilmiyorum çnkü raporda aldı izindeyken ve yne kullancak o zmnda rapor alablr yne ameliyat olablr çok karışık yani tam bilmiyorum hesaplayamıyorum o yüzden :44:
yol izni kaç gün veriyorlar bilmiyorum artı erken terhiside tam bilmiyorum onlar ktm ye katılıyor bide 1 hafta 10 gün önce falan.karmakarışık yani

Doğru tatlım doğru haklısın onu birlikten öğrenir

Bende çok üzülüyorum cnm ama kısa dönemlere değil uzun dönemlere...
Bende hep mal mal bakmıştım 93/1ler giderken...
aminn Allah tüm askerleri korusunn...

bende uzun dönemlere üzülüyorum tabi canım..
kısa dönemler zaten tehlikeli bölgelere yada doğuya gönderilmiyor.
korusun tabi canım amin..
şimdide 93/2 ler gidiyor hadi onlarda bir an önce gitsin acemiliğini bitirsinde bizimkilerin yanına çömez olarak gitsinler
bizde koşar adım teskereye doğru ilerleyelim

Aynen canımmm
Gel teskeree gel teskereeee
demin benimki bu şarkıyı söylüyodu bana telde
birde sevdan bir ateşi

İnşallah düşer kızlar ya düşerse bizde eylülde alırız teskere ... hiç sanmıyorum 10 aya düşeceğine düşsede yani düşürmezler ki..süreç sonunda deniyor...bize vurmayacak eminim...!

süreç 3 ay sürecekse eğer ağustos eylül gibi bitse o zmn düşse yine bize vuruyor edacım karamsar olma ya ben çok umutluyum ynede :26:

süreç 3 ay sürecekse eğer ağustos eylül gibi bitse o zmn düşse yine bize vuruyor edacım karamsar olma ya ben çok umutluyum ynede :26:

eylül gibi bitse süreç kasımda teskere alıcaz yani vururmu ki...vurur heralde öyle olursa offf milleti oyalayıp umut dağıtıyorlar pislikler...

Aynen canımmm
Gel teskeree gel teskereeee
demin benimki bu şarkıyı söylüyodu bana telde
birde sevdan bir ateşi

bende bi ara benimkine çok asker terimleri söylüyordum sen nerden biliyorsun bunları diyor
bende diyorum ohoooo sen 2 yıldan beri gitcem diyorken ben hepsini öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…