İnsallah tatlim hayirli olur..
Sen nasilsin nasil gidiyor harbiden ugramaz oldun buralara haaa!!
canımmm napayım yaaa geliyorum okuyorum çıkıyorum ama
iyiym canım nolsun işte bugün gittik eglendim şu an moral doluyum resmen
sen nasılsın tatlım askerin nasıl?
Yavrularrr nasılsınız vınnın faturasını yatırmayı unutunca mağdur oldum giremedimmnetim az kalmış şimdi de o yzden bikaç gğn dha uğrayamayacağm.Ne çok konuşmuşunuz maşallah hepsini okuyamadım,ama askerlik falan düşmez ben size söyliym boşuna hayal kurmayalım anca 2013 sonuna diyolarr ahh ahh..Bu arada gülşencim senin şafak daa bi aalmış geldi bana yoksa ben mi yanlış gördüm bana bunu açıklaa kaçıyorm şimdi hberleri izlicem çekilme başladı bugün hadi hayırlısı.Bu arada sinemcim senin konunun başını okudum aramış iyi geceler deyp kapamışş,sonrasnı bulamadm inş iyi olmuştur aranız ,çözmüşsünzdürr .Şimdilik öptümmmmm
kızlarrr nasılsınız bakalım
son günlerde giremiyorum pek bi tane dersden final ödevim var onu yetiştirmeye çalışıyorumbugünde arkadaşlarla pinkige gittik çok eglendim açıkcası çok i geldi bana paten sahası falan vardı orda paten kaydık tabi ilk deneyim olduğu için sürekli düştüm hatta kolum biraz çizildi bile
gülşencimmmmm şafak düşmüş çok sevindim canımayy inş bizdede böyle bi şey olur..
edacımmm projeni kabul etmemişler sanırım üzüldüm ttalım yaa o kadar uğraştın ama neyse artık düzeltirsin sende
sinemcimmm seninkiknin görevi değişmiş hayırlı olsun belki öyle daha rahat olur üzülme canım..
cerencimmm geçmiş olsun canım okudum yaşadıklarını dert etme tatlım yaaabu arada şu tantelli elbiselere bayılıyorum bennnnn
nesliiii söz kıyafetleri bakılıyormuş ooo ne güzel canım
gülşahcım uyuyamıyorum demişsin yaa kafana bi şeye mi takıyorsun canım :44: hayırdır?
Ahanda düşerse eğer hepimizi vuracakAllahım ya ne olur düşsün:26:
Haberi okuyun
50 Bin Askere Erken Terhis Umudu
Umudu.. Aynen öyle cok umutlandk sanki..
Bu arada gülsen bu haberde 10 aya düşeceği yazıyo
Kuzum rıza 16 sında tezkere alıyormuşBende düşürdüm mutlu oldum
kızlar kesin tarihini nerden biliyorlar?ordan sorunca söylüyorlar mı? ben benimkinin tam dönüş tarihini bilmiyorum
kızlar yaa şimdi bir sürü araba bizim kapı önünden geçti asker konvoyu
çok içim burkuldu üzüldüm ya tüylerim diken diken oldu
hayırlı teskereler versin allahım hepsi sağ salim gidip gelsinler inşallah..
safaksöyleden hesapyabailirsin cnm silüs tarihinden iznide tam gir 30 die sanırım doğudakilere 3 gün erken terhs var ayrıca 3 gnde mazeret izni var askerlerin öyle bakabilirsinnn
yada beceremessen ben söle bakım
anladım canımda bizim durumlar biraz karışık
izin kullandı kaç gün tam bilmiyorum çnkü raporda aldı izindeyken ve yne kullancak o zmnda rapor alablr yne ameliyat olablr çok karışık yani tam bilmiyorum hesaplayamıyorum o yüzden :44:
yol izni kaç gün veriyorlar bilmiyorum artı erken terhiside tam bilmiyorum onlar ktm ye katılıyor bide 1 hafta 10 gün önce falan.karmakarışık yani
Bende çok üzülüyorum cnm ama kısa dönemlere değil uzun dönemlere...
Bende hep mal mal bakmıştım 93/1ler giderken...
aminn Allah tüm askerleri korusunn...
bende uzun dönemlere üzülüyorum tabi canım..
kısa dönemler zaten tehlikeli bölgelere yada doğuya gönderilmiyor.
korusun tabi canım amin..
şimdide 93/2 ler gidiyor hadi onlarda bir an önce gitsin acemiliğini bitirsinde bizimkilerin yanına çömez olarak gitsinler
bizde koşar adım teskereye doğru ilerleyelim
İnşallah düşer kızlar ya düşerse bizde eylülde alırız teskere ... hiç sanmıyorum 10 aya düşeceğine düşsede yani düşürmezler ki..süreç sonunda deniyor...bize vurmayacak eminim...!
süreç 3 ay sürecekse eğer ağustos eylül gibi bitse o zmn düşse yine bize vuruyor edacım karamsar olma ya ben çok umutluyum ynede :26:
Aynen canımmm
Gel teskeree gel teskereeee
demin benimki bu şarkıyı söylüyodu bana telde
birde sevdan bir ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?