92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

eylül gibi bitse süreç kasımda teskere alıcaz yani vururmu ki...vurur heralde öyle olursa offf milleti oyalayıp umut dağıtıyorlar pislikler...

vurur canım..şubatta teskere alacağımıza kasımda alcaz o zmn..inşallah gerçekleşir bu sefer ya

bende bi ara benimkine çok asker terimleri söylüyordum sen nerden biliyorsun bunları diyor
bende diyorum ohoooo sen 2 yıldan beri gitcem diyorken ben hepsini öğrendim

hahaha aynen Tertip
ee nasılsın cnm nasıl gidiyor bugnde kimse yok çıkcam bende birazdannzaten

kızlar ya ben yazı tipimi rengini şeklini falan değiştirmek istiyorum ama nasıl :44:
sürekli msj yazarken üstten ayarlıcam mı yoksa profilime hakkımda kısmından değiştirebiliyor muyum?
yaptm profilden ama olmadı doğru yapamadım mı acaba.. :44:

her seferinde ayarlıcan canım uzun iş ya ben direk BOLD yapıyorum yani B ye tıklıyorum kalın oluo

hahaha aynen Tertip
ee nasılsın cnm nasıl gidiyor bugnde kimse yok çıkcam bende birazdannzaten

nolsn be cnm bugün biraz hareketli geçti benim şimdide oturuorum öle nette boş boş.facete sarmıyor saf saf oyun oynuyorum orda da
kk olmasaydı belki pc yi bile açmıyor olurdum..
sen neler yapıon tatlım?yazda geliyor ya geriliyorum şimdiden valla

Bu durumda düşerse anında bize tezkere geliyorr

İnşallah düşer kızlar ya düşerse bizde eylülde alırız teskere ... hiç sanmıyorum 10 aya düşeceğine düşsede yani düşürmezler ki..süreç sonunda deniyor...bize vurmayacak eminim...!

Aynen cnm hemen gelirler oyle olursa :))

Edacm bak biz neysede size rast gelme ihtmali daha yüksek cnm..

haha bende facede takılıyorum twitterımıda kapattım
birde burda sizinle iştee
ay sorma bende geriliorum yazlığa giderim okul kapanınca ama facia olucak havuza girme sitede bir çocuk var bnden hoşlanıodu bende bişey gizleyemediğim için söyledim bnmkine....off yani nolcak bu yaz bilmiorm senindemi aynı durum cnm denz havz durumu mu?

Aynen cnm hemen gelirler oyle olursa :))

Edacm bak biz neysede size rast gelme ihtmali daha yüksek cnm..

hayırlısı be gülüm
naberr

iyidir bebeğim ya bi kaç gündür şafağı saymayınca hızlı geçti bugünler sanki

senden naber projeyle ilgli şeyi okudum üzüldüm :

aa şu deniz havuz durumu cihanda bu yıl arkadaşlarla gitmeme izin vermez. annemlerle anca... daha açılışı yapmadım hasta olursun haziranı bekle diyo ya sinr oluyorum zaten

Son düzenleme:
iyidir bebeğim ya bi kaç gündür şafağı saymayınca hızlı geçti bugünler sanki

senden naber projeyle ilgli şeyi okudum üzüldüm :

senin adına sevindimm canımm bana geçmio gerçi 300den düştüğüm günü hatırladım 286 olcam birazcık geçio sankiii
sorma canım hoca çok ters birde genç olucak salak adam...herkesinkine laf söyledi ya...o kadar bastırdık sayfa düzeni falan 1 tane reklam üretmemişiz 4 tane ürettim 1 i eksik kalsın dimi ama yok..öle işte çok sinirliym alışveriş yapıp attım sinirimi

bebeğim sen antalyadasın alışkınsınız siz ama cihan pek demez bişey bence bnmki çok ters bikini konusunda falan ya...
arkadaşlarınla izin vermesin zaten yavrum ya antalyada kızkıza gerçi alışkınsınızdır siz

Son düzenleme:

hadi ya :26:insan emeğine acıyo ya takdir görmeyince :26: düzenleyp göstern bari tatlım not var ucunda malum

okudum okudumm .. yapmışsın alışverş bende geçende annemlerle gittim almcam dedim yine gittim aldım bişeyler..
babet hastası mısın sende onuda okudum ya benmde var hani çok seviyorum evdede dolu ama ya çok ayağımı vuruyo öyle bi sıkıntı vra. en pahalsıda en ucuzuda :26: sen yaşıyomusun böyle bi sorun

ya bikiniye bişey demiyo açıkcası ama denizden çıkınca direk bi şort giyerm altıma kızkıza da pek gidemez olduk toplu gidiyoruz çift çift hele bu sene burda değil teklif edip onu üzmeyi bile düşünmüyorum gerek yok

Son düzenleme:

aynı durum bizde de var canım..ve o tarz bişi bende de yaşandı..bende yazlığa nasıl gitcem bilmiyorum ailemlede olsa
Allah yardımcımız olsun

Bende pcimden memnun değilim tablet istiyorum
İdare ediyorum canım sen nasılsın

hadi ya canım tabletler zaten harikada bana bilgisayarmış hissi vermiyo mesela bi film izlenmez bence ya

benm de mini book zaten küçük hani çok memnunum bu ara internete bağlanmayla ilgli sorunları vardı çözülür inş..

iyiyim tatlım işte onun dışında gündemimde askerlk bekleyiş..

aynı durum bizde de var canım..ve o tarz bişi bende de yaşandı..bende yazlığa nasıl gitcem bilmiyorum ailemlede olsa
Allah yardımcımız olsun

ahh canım ya erkeklerin hepsi aynı ya.. puf .. hani şöyle bişey var biz yolun ortasında bikini veya mayoyla gezmyoruz ki. deniz kenarında ne giyiliyosa o.. bu abes değil bence de.. bilmiyorum

ahh canım ya erkeklerin hepsi aynı ya.. puf .. hani şöyle bişey var biz yolun ortasında bikini veya mayoyla gezmyoruz ki. deniz kenarında ne giyiliyosa o.. bu abes değil bence de.. bilmiyorum

hahah bencede canım
aman onlar herkese bakcak plajda ama onlarınkine kimse bakmıcak maçolar işte
ztn bu yaz pek bişi yapasım gelmio ama mecbur gitcem bende ailemle birlikte..

hahah bencede canım
aman onlar herkese bakcak plajda ama onlarınkine kimse bakmıcak maçolar işte
ztn bu yaz pek bişi yapasım gelmio ama mecbur gitcem bende ailemle birlikte..

aa ama yok sinemcim bakmaz kimseye bakamaz hani gözlemliyorum yavrum valla bakmıyo ya yerim onu beeennn
ben yokken bakıyosada vicdanına kalmış (ama zannetmiyorum)

ya ister istemez insanın yapası gelmyo mesela ben geçen yaz düşün ailemle hiç denzie gitmedm hep cihanla.. benm içinde garip olcak. ama antalyalı olupta bembeyaz kalmak daha gaarip oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…