92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Geldimmm kızlarr
Gizemcim bendede babet hastalığı var her sene mutlaka 5-6 çift alırım yani tutku bnm için
yok tatlım vurmuo ben görünmez ince çorapla giyiyorum bazı modeller vuruo tabiide arkasını dövdüttürüorum sert babetlern olmuo bişey alıştı ayağım

Bu arada caddeden konvoy geçtiiii asker konvoyu 93/2 ler..

hoşgeldin cannım..

oo yılda 5-6 ysa gerçek bir tutku.. ben çorap sevmyorum yazın ya onu geçtm vurdurtsamda acıyo eda benm ayaklarda bi problem var heralde

güle güle gitsinler .. başlamadan bitmyo.. hem muhtemelen 15 ay yapmıcaklar avantajları var :26:

Bende pcimden memnun değilim tablet istiyorum
İdare ediyorum canım sen nasılsın

bebegim cagatay tablet aldiya bana gercektende bilgisayar hissi vermio mesela foruma onla girip on saat ugrasicagima telefondan giriom ben daha kolayima gelio

bebegim cagatay tablet aldiya bana gercektende bilgisayar hissi vermio mesela foruma onla girip on saat ugrasicagima telefondan giriom ben daha kolayima gelio

uykusuz güzel naber

telefon aşırı kolay geliyo banada ama mesela sohbetin içine giremiyosun okuma açısından güzel:

benecede canm
bakamazlarda tabi cnm oyarız adamı
aynen yavrum vicdana kalmış bişey.. ama yapmazlar sanmıyorum
benimde hiç içimden bişi yapasım gelmiyor.haziranda gelcek kısmetse izne o zmn gideriz onunla denize havuza vs.
hatta istanbulda aquadolphin diye biyer var bahçeşehirde bizim favori yerimiz kısmetse oraya gtcez geçen yazda gidememiştik.. bide istanbulda yine yeni vialand die hem avm hemde lunapark gibi biyer açılcak o gelene kdr oraya gtcez inşallah!!
gelsin yeterki bi önce hayırlısıyla..

aynen cnm şuan rahat 20-25 çift vardır ama eskiyenleride atmıom ha manyaklık duruo ayakkabılıkta
olabilir cnm kimi ayakta sorun olabiliooo
aynen aynen başlamak bitirmenin yarısıy MIŞ

bizimde az önce geçti cnm yazdım hatta burayada
asker düğünü varmış bu gece oraya gidiyorlardı.. bi garip oldum ya tüylerim diken diken oldu..

bencede yapmazlar tatlım ben eminim cihandan
evet cnm haziranda gidersiniz..bilmiyrm cnm hiç istanbulu ama gidin tabi ya izinleri iyi değerlendrmek lazım..

bizimde ağustos izin hergün denizde oluruz bizim eve deniz 10 dk arabayla

aynen cnm şuan rahat 20-25 çift vardır ama eskiyenleride atmıom ha manyaklık duruo ayakkabılıkta
olabilir cnm kimi ayakta sorun olabiliooo
aynen aynen başlamak bitirmenin yarısıy MIŞ

cnm ayağım kemikli böyle ince muhtemelen ondan arkadaki kemik çıkıntı biraz

o bendede varr atamıyorumm vee bi sürü birikiyo herşey kardeşim çıldırıyor hangi dolabı açsam ablamın ayakkabısı diye ama kıyamıyo insan yaaa

olabilir tatlım ayak yapısıyla ilgili bende atamıyorum ya

Kızlar sabah 6 da kalkcammm hala burdayım haaa

uykusuz güzel naber

telefon aşırı kolay geliyo banada ama mesela sohbetin içine giremiyosun okuma açısından güzel:

iyiyim bebegim yaaa senden naber bendede bu sene topuklu ayakkabi hastaligi basladi iki gundurde disari cikiyorum ayagimi ole bi vurmuski ayakkabi ayaklarim icler acisi durumda ben lacoste kinetix babetleri felan cok begeniyorum

olabilir tatlım ayak yapısıyla ilgili bende atamıyorum ya

Kızlar sabah 6 da kalkcammm hala burdayım haaa

şimdi şöyle bişey var şimdide uyusan 2 saat sonrada yataktan kalkmak senin için eziyet olucak o açıdan boşveeeerrr

geçen gün gece 3 buçukta uyudum ve saat 7de kalktıum staj vardı 1:

Son düzenleme:

aynen cnm en güzel şekilde değerlendirmek lazım..
haziranda gelip gittikten snra bdaha ne zmn gelcek belli değil eylül ekimde de gelebilir o yüzden haziranda deniz havuz oldu oldu bdaha seneye kısmetse..
of mayıs çabucak geçse bari...

iyiyim bebegim yaaa senden naber bendede bu sene topuklu ayakkabi hastaligi basladi iki gundurde disari cikiyorum ayagimi ole bi vurmuski ayakkabi ayaklarim icler acisi durumda ben lacoste kinetix babetleri felan cok begeniyorum

hadi ya bide varya o vurduktan sonra ayağın arkasında bi süre iz kalıyo ya iğrenç... sinr ediyo

evet o babetler rahat oluyo.. hasta sonu step by stepten bi topuklu aldım ama dolgu.. bilekten bağlı o vurmaz ayağı ..

yazın en rahat sandaletler taşlısıda var normalide her türlü tarza oluyo yani..

ooo kocaman bir MAŞALLAH!! o zaman size canım
ne güzel ya darısı başımıza

sağol cnmm bnm
amin sizede güzellikler versin kat kat Allahım

şimdi şöyle bişey var şimdide uyusan 2 saat sonrada yataktan kalkmak senin için eziyet olucak o açıdan boşveeeerrr

geçen gün gece 3 buçukta uyudum ve saat 7de kalktıum staj vardı 1:
evet her türlü eziyette bu sabahta benimkinin teliyle ıuyandım 7 bçkta uyancaktm okul için 6 da nöbette arıo dünden konuşmuştuk gerçide sabahta 6-9 nöbeti var ara aşkım dedim 1 saat erken kalkıyorum normalden yarında 6 da kalkarım
dersim ge.ç olsa kalkmamda erken zatenn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…