Geldimmm kızlarr
Gizemcim bendede babet hastalığı var her sene mutlaka 5-6 çift alırım yani tutku bnm için
yok tatlım vurmuo ben görünmez ince çorapla giyiyorum bazı modeller vuruo tabiide arkasını dövdüttürüorum sert babetlern olmuo bişey alıştı ayağım
Bu arada caddeden konvoy geçtiiii asker konvoyu 93/2 ler..
Bende pcimden memnun değilim tablet istiyorum
İdare ediyorum canım sen nasılsın
hahah bencede canım
aman onlar herkese bakcak plajda ama onlarınkine kimse bakmıcak maçolar işte
ztn bu yaz pek bişi yapasım gelmio ama mecbur gitcem bende ailemle birlikte..
bebegim cagatay tablet aldiya bana gercektende bilgisayar hissi vermio mesela foruma onla girip on saat ugrasicagima telefondan giriom ben daha kolayima gelio
aa ama yok sinemcim bakmaz kimseye bakamazhani gözlemliyorum yavrum valla bakmıyo ya yerim onu beeennn
ben yokken bakıyosada vicdanına kalmış (ama zannetmiyorum)
ya ister istemez insanın yapası gelmyo mesela ben geçen yaz düşün ailemle hiç denzie gitmedm hep cihanla.. benm içinde garip olcak. ama antalyalı olupta bembeyaz kalmak daha gaarip oluyo
hoşgeldin cannım..
oo yılda 5-6 ysa gerçek bir tutku.. ben çorap sevmyorum yazın ya onu geçtm vurdurtsamda acıyo eda benm ayaklarda bi problem var heralde
güle güle gitsinler .. başlamadan bitmyo.. hem muhtemelen 15 ay yapmıcaklar avantajları var :26:
Geldimmm kızlarr
Gizemcim bendede babet hastalığı var her sene mutlaka 5-6 çift alırım yani tutku bnm için
yok tatlım vurmuo ben görünmez ince çorapla giyiyorum bazı modeller vuruo tabiide arkasını dövdüttürüorum sert babetlern olmuo bişey alıştı ayağım
Bu arada caddeden konvoy geçtiiii asker konvoyu 93/2 ler..
Benim yarim aslaaa bakmazzzz
bizimde az önce geçti cnm yazdım hatta burayada
asker düğünü varmış bu gece oraya gidiyorlardı.. bi garip oldum ya tüylerim diken diken oldu..
benecede canm
bakamazlarda tabi cnm oyarız adamı
aynen yavrum vicdana kalmış bişey.. ama yapmazlar sanmıyorum
benimde hiç içimden bişi yapasım gelmiyor.haziranda gelcek kısmetse izne o zmn gideriz onunla denize havuza vs.
hatta istanbulda aquadolphin diye biyer var bahçeşehirde bizim favori yerimiz kısmetse oraya gtcez geçen yazda gidememiştik.. bide istanbulda yine yeni vialand die hem avm hemde lunapark gibi biyer açılcak o gelene kdr oraya gtcez inşallah!!
gelsin yeterki bi önce hayırlısıyla..
aynen cnm şuan rahat 20-25 çift vardır ama eskiyenleride atmıom ha manyaklık duruo ayakkabılıkta
olabilir cnm kimi ayakta sorun olabiliooo
aynen aynen başlamak bitirmenin yarısıy MIŞ
sanki baksalar size dicekler aa kıza bak die
şaka diorum hem beaaa aman siz gene hahaha
aynen cnm şuan rahat 20-25 çift vardır ama eskiyenleride atmıom ha manyaklık duruo ayakkabılıkta
olabilir cnm kimi ayakta sorun olabiliooo
aynen aynen başlamak bitirmenin yarısıy MIŞ
bencede yapmazlar tatlım ben eminim cihandan
evet cnm haziranda gidersiniz..bilmiyrm cnm hiç istanbulu ama gidin tabi ya izinleri iyi değerlendrmek lazım..
bizimde ağustos izin hergün denizde oluruz bizim eve deniz 10 dk arabayla
cnm ayağım kemikli böyle ince muhtemelen ondan arkadaki kemik çıkıntı biraz
o bendede varr atamıyorumm vee bi sürü birikiyo herşey kardeşim çıldırıyor hangi dolabı açsam ablamın ayakkabısı diyeama kıyamıyo insan yaaa
uykusuz güzel naber
telefon aşırı kolay geliyo banada ama mesela sohbetin içine giremiyosunokuma açısından güzel:
Yok tatlım kendimden çok güveniyorum bu iyi bişeymi kötü bişeymi bilmiorum ama 4 bçk yıldır 0 yamukla ilişkimizi götürüoruz
olabilir tatlım ayak yapısıyla ilgili bende atamıyorum ya
Kızlar sabah 6 da kalkcammm hala burdayım haaa
bencede yapmazlar tatlım ben eminim cihandan
evet cnm haziranda gidersiniz..bilmiyrm cnm hiç istanbulu ama gidin tabi ya izinleri iyi değerlendrmek lazım..
bizimde ağustos izin hergün denizde oluruz bizim eve deniz 10 dk arabayla
cnm ayağım kemikli böyle ince muhtemelen ondan arkadaki kemik çıkıntı biraz
o bendede varr atamıyorumm vee bi sürü birikiyo herşey kardeşim çıldırıyor hangi dolabı açsam ablamın ayakkabısı diyeama kıyamıyo insan yaaa
iyiyim bebegim yaaa senden naber bendede bu sene topuklu ayakkabi hastaligi basladi iki gundurde disari cikiyorum ayagimi ole bi vurmuski ayakkabi ayaklarim icler acisi durumdaben lacoste kinetix babetleri felan cok begeniyorum
ooo kocaman bir MAŞALLAH!! o zaman size canım
ne güzel ya darısı başımıza
evet her türlü eziyette bu sabahta benimkinin teliyle ıuyandım 7 bçkta uyancaktm okul için 6 da nöbette arıo dünden konuşmuştuk gerçide sabahta 6-9 nöbeti var ara aşkım dedim 1 saat erken kalkıyorum normaldenşimdi şöyle bişey var şimdide uyusan 2 saat sonrada yataktan kalkmak senin için eziyet olucak o açıdan boşveeeerrr
geçen gün gece 3 buçukta uyudum ve saat 7de kalktıum staj vardı1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?