bi kargo şirketine sor tatlım istersen ya cem'e de sor annen göndercekti ya nasıl olucak diye..
ya asıl ben demedim burda hiç 12 mayıs hemşireler günü tmm mı o yüzden bizim okul ankaraya ücretsiz gezi yapıyodu.. cuma gidip cuamrtesi dönlecek.. işte ben gitsemmi ki dedi hani gruptan ayrılırım cumatesi kalırım ankarada dedim .. ama cihan ya ben izin almazsam dedi askeriye malum belli olmuyo
aynen cnm sorım
yaaa inanmıyorum kaçar mı bu fırsat ?* Gruptan ayrılıp askeriyeye gidip göremezmisin oda yeterr yaaa kalmasan bile ay git git gittt gizemmm kaçırma yaa
tatlım yarın akşam üzeri kalkıyo otobüs yani dolmuştur bedava ya atladı millet zaten ..
ya sadece askeriyeye gidip görmek eda çok isterm ama yani onu bırakıp nasıl dönücem . o bi saatlik göürşme neye yeter :26: bunları düşününce vazgeçtik. ama olsun gel dese giderdim ben yinede..
nesilcim geçmiş olsun arkadşın için umarım tekrarlamaz nöbetleri..
canım hiç nişan veyaz söz hazırlığında olmadığım için hiç bi fikrm yok benm ne gider bohçada bilmiyorum hiç.. ama bence nikahta büyük sandık alıcaksan şimdi sandık almaya gerek yok ..
yüzük içinde bence tepsi daha güzel yastık yerine.. tepsi kullan bence..
bide şu söz paketi bohçası şart mı ya
bugünde topik pek bi sessiz kalmışş:26:
Öncelikle hayırlı olsun cnm
bende pek bilmem bohça işlerini ama alyans konusunda fikir verebilirimyastık çok demode çok güzel tepsiler var cnm kıyafet falanda beğendikçe koy gizemin koyduğu mor çok güzeldi mesela
saol canımm :)
bende beğendim o kıyafetleri hepsi güzel.
alyansa karar verdim ama fikirlere açığım :)
zaten tepsi aldım da yine sorayım dedim değiştirme imkanım var cünküü
canım öncelikle arkadaşın için çok üzüldüm allah acil şifalar versin ve bir daha yaşatmasın :26:
bohçaya gelincede yok yok yani maşallah
yüzük sarı bencede daha hoş beyaz gümüş gibi duruyor..
ve bence yastık değil tepsi daha hoş durur.incili bişiler bakabilirsin çok şık oluyor onlarda..
peki canım esmer misin sarışın mı?saç ve ten rengin nedir?ona göre elbise tavsiye edcem..
Kizlar hani cagatayin bacaginda platin var ameliyat olucak felan demistim ya bugun hastaneye gittim doktoruyla konustum 45 gun hava degisimi alir dediler simdi benimki hesaplamis 10 gun izni var 4 gun yol izni 3 gunde nolur noolmaz die kalan izin varya 45 gunde hava degisimi var.kaliyo 25 gun Hava degisiminden sonra 30 gun ve alti gunu kalan askerler kendi memleketlerindeki askerlik subesinde calisan gibi askerlik yapiolarmis yani kalan 25 gunu sivasta yapmayi planliyo yani hesap tutarsa bizim icin askerlik 27 agustos veya 1 eylul arasinda bitiyo daha tickerimi duzenlemedim tam belirlensin ole duzenliyim diyorum
Bizim bu olucak inş alyansımız cnm tarzını bilmiorm ama senin..
Eki Görüntüle 707270
buda güzel ama çok taşlı
Eki Görüntüle 707271
Kizlar hani cagatayin bacaginda platin var ameliyat olucak felan demistim ya bugun hastaneye gittim doktoruyla konustum 45 gun hava degisimi alir dediler simdi benimki hesaplamis 10 gun izni var 4 gun yol izni 3 gunde nolur noolmaz die kalan izin varya 45 gunde hava degisimi var.kaliyo 25 gun Hava degisiminden sonra 30 gun ve alti gunu kalan askerler kendi memleketlerindeki askerlik subesinde calisan gibi askerlik yapiolarmis yani kalan 25 gunu sivasta yapmayi planliyo yani hesap tutarsa bizim icin askerlik 27 agustos veya 1 eylul arasinda bitiyo daha tickerimi duzenlemedim tam belirlensin ole duzenliyim diyorum
sewindim tabi tatlim hastaneden sonrada annesinin dükkanina gittim kaşimi felan aldirdim annesi kuaforCanımmm ya çok sevindim inş kesinleşir cnmmm valla hastalık ama erken gelince sevinmişindirr
sewindim tabi tatlim hastaneden sonrada annesinin dükkanina gittim kaşimi felan aldirdim annesi kuaforama simdide gelince dugun hazirligi is guc derken zor gunler beklermi acaba bizi diye endiseleniyorum
canım valla sevndm:) hani ameliyat tamam sağlık olayıda olsa yanında olucak..
ama bencede kesnleşince değiştir tickeri
ayyy kizlar birlikte safak saymakta guzeldiii simdi tickeri degisirsem garip hissedicemmmm
anamm kaynanana kaş mı aldırıyosunayyy
canım m.etme düzelir kısa zamandaa
yanında olucak ilgilenirsin sen onlaa
Unutma kız bizi ağustostan sonraaa
Gelirsin yinee ha
Daha 92-3 92-4 düğün nişan söz topiği aççez
dayisinin karisida kuaforde calisio tatlim o aliyo benimkini simdi annesine aldirmak ayip olur
ayyy kizlar birlikte safak saymakta guzeldiii simdi tickeri degisirsem garip hissedicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?