92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen cnm sorım
yaaa inanmıyorum kaçar mı bu fırsat ?* Gruptan ayrılıp askeriyeye gidip göremezmisin oda yeterr yaaa kalmasan bile ay git git gittt gizemmm kaçırma yaa

face e bakk

Son düzenleme:
aynen cnm sorım
yaaa inanmıyorum kaçar mı bu fırsat ?* Gruptan ayrılıp askeriyeye gidip göremezmisin oda yeterr yaaa kalmasan bile ay git git gittt gizemmm kaçırma yaa

tatlım yarın akşam üzeri kalkıyo otobüs yani dolmuştur bedava ya atladı millet zaten ..
ya sadece askeriyeye gidip görmek eda çok isterm ama yani onu bırakıp nasıl dönücem . o bi saatlik göürşme neye yeter :26: bunları düşününce vazgeçtik. ama olsun gel dese giderdim ben yinede..

baktım face haklsın

Son düzenleme:

face bak

saol canım inşallah allah kimseye vermesin böyle dert.
tepsi almıstım zaten ama yastık görünce bide fikir alayım sizden dedim :)

saol canımm :)
bende beğendim o kıyafetleri hepsi güzel.
alyansa karar verdim ama fikirlere açığım :)
zaten tepsi aldım da yine sorayım dedim değiştirme imkanım var cünküü

saol canım teşekkür ederim aminn.
valla özeniyorum olsun herşey istiyorum :)
gümüş gibi var zaten o yüzden sarı alıcam bu kez.
tepsim de gümüş içinde istiridye inci ve iki kumru var aşşağıya doğru sarkıyor kurdale ve inciler çok şık. ama farketmemişim istiridyr kırıkmıs gidip değiştircem aradım söyledim olur dediker.
beyaz tenliyim canım kumrala kaçıyorda diyebilirim. öyle direk süt beyaz değişim :)saçlarımda açık kahve.

Kizlar hani cagatayin bacaginda platin var ameliyat olucak felan demistim ya bugun hastaneye gittim doktoruyla konustum 45 gun hava degisimi alir dediler simdi benimki hesaplamis 10 gun izni var 4 gun yol izni 3 gunde nolur noolmaz die kalan izin varya 45 gunde hava degisimi var.kaliyo 25 gun Hava degisiminden sonra 30 gun ve alti gunu kalan askerler kendi memleketlerindeki askerlik subesinde calisan gibi askerlik yapiolarmis yani kalan 25 gunu sivasta yapmayi planliyo yani hesap tutarsa bizim icin askerlik 27 agustos veya 1 eylul arasinda bitiyo daha tickerimi duzenlemedim tam belirlensin ole duzenliyim diyorum

Canımmm ya çok sevindim inş kesinleşir cnmmm valla hastalık ama erken gelince sevinmişindirr

canım valla sevndm:) hani ameliyat tamam sağlık olayıda olsa yanında olucak..

ama bencede kesnleşince değiştir tickeri

Canımmm ya çok sevindim inş kesinleşir cnmmm valla hastalık ama erken gelince sevinmişindirr
sewindim tabi tatlim hastaneden sonrada annesinin dükkanina gittim kaşimi felan aldirdim annesi kuafor ama simdide gelince dugun hazirligi is guc derken zor gunler beklermi acaba bizi diye endiseleniyorum

sewindim tabi tatlim hastaneden sonrada annesinin dükkanina gittim kaşimi felan aldirdim annesi kuafor ama simdide gelince dugun hazirligi is guc derken zor gunler beklermi acaba bizi diye endiseleniyorum

anamm kaynanana kaş mı aldırıyosun ayyy
canım m.etme düzelir kısa zamandaa
yanında olucak ilgilenirsin sen onlaa

dayisinin karisida kuaforde calisio tatlim o aliyo benimkini simdi annesine aldirmak ayip olur

bende ona şaşırdım ya
insan utanır
tabi unutmıcann bende asla unutmam koparmayalm irtibatı sonuçta bizi bizden başkası anlamıyor dediğin gibi en yakın arkadaşımız nede ailemiz yaşamayan bilemiyor..kalpten bağlıyım valla size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…