92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yinede tam belli degil tabi kizlar bakalim nolucak

netlikte yokken sen sakın değiştrme tickeri falan olmaz bide geri dönmek kötü olur cnm..

kamile ve glşen bende merak ediyorum.. gülşen düzeliriz dedi yine de özlellkle kamileyi merak ediyorum..

Son düzenleme:

kızlar merak etmişsiniz konuştuk bizde..evet çocuğum utanmış bende ama üsteleyince birazda fırça kayınca sıkıla sıkıla anlattı ki önemli bir şey değilmiş boşuna kormuşum beyfendi utanmış..

netlikte yokken sen sakın değiştrme tickeri falan olmaz bide geri dönmek kötü olur cnm..

kamile ve glşen bende merak ediyorum.. gülşen düzeliriz dedi yine de özlellkle kamileyi merak ediyorum..

degismicem zaten tatlim belki hic degismem sizle beklerim

degismicem zaten tatlim belki hic degismem sizle beklerim
aa oda olurrr

iyi insan lafın üstüne gelirmiş bak bi üst mesajda yazmştım tamda senii..

tahmn ettiğimiz gibi şeyler mi tatlım..ama önemli olammasına sevndm cnm.. bu arada artık her kütüphaneye gittiğimde aklıma sen geliyosun bugn yine düşündüm

kızlarr selam nasılsınız bakalım..
hepiniz merak etmişsiniz sağolun..
dün düşündüğünüz gibiymiş hastalığı gerçi adını tam bilmiyorum ama sorunlarını anlattı..utanmış bende o yüzden söyleyeymiş..hatta annesine bile kabız diyebiliyormuş konuştuk bugün babsına yemin ettirmiş kimseye söyleme diye annemden bile utandım sonuçda bayan diyor..bende kendimi kötü hissettim söylemeyince (şu taşınma işindede söylemedi ya) onuda söyledim onuda açıkladı net değildi komutan merkezde santrale gidersin falan demiş ondan sonra babmla konuştum ona söyledim ki bak o olmadı zaten diyor santrlaciye gerek yokmuş merkezde ben önemsemedim bile dedi.bende ikisi üst üste gelince sanki hayatında önemli değilmişim gibi hissettim dedim kötü oldum dedim saçmalama hayatım olur mu hiç falan dedi..öyle yani kızlar konuştuk hallettik şükür..

canımmm sevndim kafandaki soru işaretleri uçmuş gtmiş. tek derdi hemoroid olsun ya gerçekten çok fazla kişide var ve tedavisi zor değil.. çok rahatsızlık verirse cerrahi işlem yapılır ama oda çok kolay bi ameliyat izledim bebeğim biliyorum.. utangaç bi yapısı var o yuzden sanırım böyle braz sana söylemekte çekinmiş..

evet canım gördüm bende hemen yazdım daha çok merakda bırakmamak için
aynen canım tahmin ettiğimiz gibi yaa dalga geçerim diye düşünmüş eşşek sinir etti beni ama fırça atınca yola geldi tabi çok şükür önemli değilmiş tatlım..
ayy canım yaaa kütüphanenin benle özleşmesine sevindim valla..
gizemmmm bu arada belki seni ziyarete geliriz kız ömerle daha geçenlerde konuştuk ömerin antalyadan arkadaşı varmış askerde yakın arkadşı sanırım çok övmüş oraları tabii hemen içi gitmiş gidermiyiz aşkım dedi bende olabilir dedim sonrda gidersek gizemlerle buluşuruz belki diye içimden geçirmiştim hatta burayada yazmıştım belki okumuşsundur

Selam canim..anlatmasina sevindim.allah sifa verir insallah.bunda utanilcak bsy yok ki hastaligin ayibi olmaz.bunu ona anlat tatli dille cnm ki sana tum sorunlarini rahatca soyleyeblsn hayati boyunca..

Ay kamilecim insan kendini kotu hissedio bendede malesef ustelik bi keresinde cok kotu olmustum erkek doktora acmak zorunda bile kaldim ole aci verici bi agrisi oluyoki anlatamam

gülşenn naaptinizz tatlim

yok bebeğim okumadım ama gelinnn gezdiririm bende sizi ne yalan söyliyim çok seviyorum şehrimi . cihanda ankarada ya şimdi hep diyo ya denizsiz burası kuruuuu antalyam a değişmem diye 1.. çok iyi olur gelirseniz

kütüphane senle özdeşleşti valla

bu arada eda nın kardeşi pc yi almış faceden yazdı şimdi onunda selamı var sana gelişme olursa yaz demiştide sizin durumu haber verdim

Son düzenleme:
Ay kamilecim insan kendini kotu hissedio bendede malesef ustelik bi keresinde cok kotu olmustum erkek doktora acmak zorunda bile kaldim ole aci verici bi agrisi oluyoki anlatamam

gülşenn naaptinizz tatlim

sevindim gerçi seni dünkü konuşmalrını üstüne pek endişe etmemeiştim onlar düzelir hemen dye dedin ya hep yapıyorum diye

Ben yaptım rıza özür diledi bende anlamadım bu işten birşey
Ama üzüldüm ya valla yapmıycam daha umarım:26:

Gülşen cok sevindim tatlim ayyy kizlarr bugun aksamda hepimiz bi aradayizz cerenle merve eksik edada simdimi cikmiss ne

canım doktorda öyle söylemiş hatta bi kaç ilaç vermiş başından bile sağdı dedi umarım beni rahatlatmak için dememiştir tabi..
hemde çok utangaç gizem yaa resmen ağzından cımbızla laf aldım

Ben yaptım rıza özür diledi bende anlamadım bu işten birşey
Ama üzüldüm ya valla yapmıycam daha umarım:26:

dikkat etmeye çalış tatlım ya elinden geldiğince .. hem sen üzülüysun hem o :26:

Gülşen cok sevindim tatlim ayyy kizlarr bugun aksamda hepimiz bi aradayizz cerenle merve eksik edada simdimi cikmiss ne

evet bu aralar bu saatlerde maşallahımız var
eda şmdi çıkmış faceden yazdı kardeşi almışta telefondan okuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…