Yinede tam belli degil tabi kizlar bakalim nolucak
inş olur tatlım yaa
Yinede tam belli degil tabi kizlar bakalim nolucak
gülşeeen düzeldi mi aranız?
kamileee seninkide açıldı mı sana canım anlattı mı? bak gör dediğim gibi bişidir o
elbise arayan güzellerim sizlerede önerilerim olacak ama foto yükleyemiyorum niyeyse :44:
Canımm sizin az kaldı ama düşmezsede az kaldı her türlü bizim kocaman 9 ayımız var...
nazar değmesin canımm tabii motivasyon moral çok önemlii
bizdede benim sayemde benimkinin morali..
kamile naptı acep ya öğrenebildi mi?
netlikte yokken sen sakın değiştrme tickeri falan olmaz bide geri dönmek kötü olur cnm..
kamile ve glşen bende merak ediyorum.. gülşen düzeliriz dedi yine de özlellkle kamileyi merak ediyorum..
aa oda olurrrdegismicem zaten tatlim belki hic degismem sizle beklerim
kızlar merak etmişsiniz konuştuk bizde..evet çocuğum utanmış bende ama üsteleyince birazda fırça kayınca sıkıla sıkıla anlattı ki önemli bir şey değilmiş boşuna kormuşum beyfendi utanmış..
kızlarr selamnasılsınız bakalım..
hepiniz merak etmişsiniz sağolun..
dün düşündüğünüz gibiymiş hastalığı gerçi adını tam bilmiyorum ama sorunlarını anlattı..utanmış bende o yüzden söyleyeymiş..hatta annesine bile kabız diyebiliyormuş konuştuk bugün babsına yemin ettirmiş kimseye söyleme diye annemden bile utandım sonuçda bayan diyor..bende kendimi kötü hissettim söylemeyince (şu taşınma işindede söylemedi ya) onuda söyledim onuda açıkladı net değildi komutan merkezde santrale gidersin falan demiş ondan sonra babmla konuştum ona söyledim ki bak o olmadı zaten diyor santrlaciye gerek yokmuş merkezde ben önemsemedim bile dedi.bende ikisi üst üste gelince sanki hayatında önemli değilmişim gibi hissettim dedim kötü oldum dedim saçmalama hayatım olur mu hiç falan dedi..öyle yani kızlar konuştuk hallettik şükür..
aa oda olurrr
iyi insan lafın üstüne gelirmişbak bi üst mesajda yazmştım tamda senii..
tahmn ettiğimiz gibi şeyler mi tatlım..ama önemli olammasına sevndm cnm.. bu arada artık her kütüphaneye gittiğimde aklıma sen geliyosun bugn yine düşündüm
şu an yumuşamaya başladım bile ben evet böyle bi şey olabilir ve yavrum utanıyordur söyleyemez (huyu kurusun)
tamam yarın konuşucam adam akıllı bakalım artık..tatlım ömer santralde nöbet tutmuyor zaten..
tamam canım yarın olsun hayrolsun bakalım yazarım
kızlar merak etmişsiniz konuştuk bizde..evet çocuğum utanmış bende ama üsteleyince birazda fırça kayınca sıkıla sıkıla anlattı ki önemli bir şey değilmiş boşuna kormuşum beyfendi utanmış..
kızlarr selamnasılsınız bakalım..
hepiniz merak etmişsiniz sağolun..
dün düşündüğünüz gibiymiş hastalığı gerçi adını tam bilmiyorum ama sorunlarını anlattı..utanmış bende o yüzden söyleyeymiş..hatta annesine bile kabız diyebiliyormuş konuştuk bugün babsına yemin ettirmiş kimseye söyleme diye annemden bile utandım sonuçda bayan diyor..bende kendimi kötü hissettim söylemeyince (şu taşınma işindede söylemedi ya) onuda söyledim onuda açıkladı net değildi komutan merkezde santrale gidersin falan demiş ondan sonra babmla konuştum ona söyledim ki bak o olmadı zaten diyor santrlaciye gerek yokmuş merkezde ben önemsemedim bile dedi.bende ikisi üst üste gelince sanki hayatında önemli değilmişim gibi hissettim dedim kötü oldum dedim saçmalama hayatım olur mu hiç falan dedi..öyle yani kızlar konuştuk hallettik şükür..
yavrumm selam.. sende hallettik de de topik şenlensin
evet canım gördüm bende hemen yazdım daha çok merakda bırakmamak için
aynen canım tahmin ettiğimiz gibi yaa dalga geçerim diye düşünmüş eşşek sinir etti beni ama fırça atınca yola geldi tabiçok şükür önemli değilmiş tatlım..
ayy canım yaaa kütüphanenin benle özleşmesine sevindim valla..
gizemmmm bu arada belki seni ziyarete geliriz kız ömerledaha geçenlerde konuştuk ömerin antalyadan arkadaşı varmış askerde yakın arkadşı sanırım çok övmüş oraları tabii hemen içi gitmiş gidermiyiz aşkım dedi bende olabilir dedim sonrda gidersek gizemlerle buluşuruz belki diye içimden geçirmiştim hatta burayada yazmıştım belki okumuşsundur
Ay kamilecim insan kendini kotu hissedio bendede malesef ustelik bi keresinde cok kotu olmustum erkek doktora acmak zorunda bile kaldim ole aci verici bi agrisi oluyoki anlatamam
gülşenn naaptinizz tatlim
sevindim gerçi seni dünkü konuşmalrını üstüne pek endişe etmemeiştim onlar düzelir hemen dye dedin ya hep yapıyorum diye
canımmm sevndim kafandaki soru işaretleri uçmuş gtmiş. tek derdi hemoroid olsun ya gerçekten çok fazla kişide var ve tedavisi zor değil.. çok rahatsızlık verirse cerrahi işlem yapılır ama oda çok kolay bi ameliyat izledim bebeğim biliyorum.. utangaç bi yapısı var o yuzden sanırım böyle braz sana söylemekte çekinmiş..
Ben yaptım rıza özür diledi bende anlamadım bu işten birşey
Ama üzüldüm ya valla yapmıycam daha umarım:26:
Gülşen cok sevindim tatlim ayyy kizlarr bugun aksamda hepimiz bi aradayizz cerenle merve eksik edada simdimi cikmiss ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?