canım doktorda öyle söylemiş hatta bi kaç ilaç vermiş başından bile sağdı dedi umarım beni rahatlatmak için dememiştir tabi..
hemde çok utangaç gizem yaa resmen ağzından cımbızla laf aldım
Gülşennn bendeki gelismeleri okudunmu senn
Okudum tatlım çok sevindimKomutanıyla konuştumu ameliyat için
Selam canim..anlatmasina sevindim.allah sifa verir insallah.bunda utanilcak bsy yok ki hastaligin ayibi olmaz.bunu ona anlat tatli dille cnm ki sana tum sorunlarini rahatca soyleyeblsn hayati boyunca..
Ay kamilecim insan kendini kotu hissedio bendede malesef ustelik bi keresinde cok kotu olmustum erkek doktora acmak zorunda bile kaldim ole aci verici bi agrisi oluyoki anlatamam
gülşenn naaptinizz tatlim
yok bebeğim okumadım ama gelinnn gezdiririm bende sizi ne yalan söyliyim çok seviyorum şehrimi . cihanda ankarada ya şimdi hep diyo ya denizsiz burası kuruuuu antalyam a değişmem diye1.. çok iyi olur gelirseniz
kütüphane senle özdeşleşti valla
bu arada eda nın kardeşi pc yi almış faceden yazdı şimdi onunda selamı var sanagelişme olursa yaz demiştide sizin durumu haber verdim
konusmus canimm bakalim artik hayirlisiyla yinede net bisi yok siz naaptiniz rizanin burnu nasil ameliyat olucak mi
sinemcimmm aynen bende öyle söyledim biraz rahatladı sonrada utana utana anlattı işte..ama artık anlatıcak anlaştıkanlatmadığında çok bozulmuştum ne yalan söyliyyeim yaa..
gülşahcım ağrı yapıyor muu?ömer hiç bir ağrım yok demişti ama :44: hatta bi kaç kişidede olmuş ve kendiliğinden geçmiş ama işte ben rahat hissemediğim için doktora gittim falan dedi acaba onun rahatsızlığı farklı bir şey mı yaa şu an aklım karıştı bak?
gizemcimmm inşallah gelebiriz ttalım bende çok istiyorum valla ayy evet yaa burası resmen çöl..alayküm selam canımmm
edacımmm öpüyorum seni(madem okuyosun bunuda görürrsün artık)
sinemcimmm aynen bende öyle söyledim biraz rahatladı sonrada utana utana anlattı işte..ama artık anlatıcak anlaştıkanlatmadığında çok bozulmuştum ne yalan söyliyyeim yaa..
gülşahcım ağrı yapıyor muu?ömer hiç bir ağrım yok demişti ama :44: hatta bi kaç kişidede olmuş ve kendiliğinden geçmiş ama işte ben rahat hissemediğim için doktora gittim falan dedi acaba onun rahatsızlığı farklı bir şey mı yaa şu an aklım karıştı bak?
gizemcimmm inşallah gelebiriz ttalım bende çok istiyorum valla ayy evet yaa burası resmen çöl..alayküm selam canımmm
edacımmm öpüyorum seni(madem okuyosun bunuda görürrsün artık)
fotoğrafı yollıcaksın sanırımbaşka ne gönderceksin tatlım
bitanem yaa sizde olup tamamen bitrseniz keske askerligi
Küçük kavonozda çukulata kavonozlar 9 tane olucak 9 ncu senemize girceğimiz içine üstüne kendim yazılar yazıcam mektup ta yolıycam birde bir sürü çuklata kapli çukatalar ylycm rızann komutanın kızına converse aldım onuda ylycm
komutanin kizina nie aldinki tatlim
Küçük kavonozda çukulata kavonozlar 9 tane olucak 9 ncu senemize girceğimiz içine üstüne kendim yazılar yazıcam mektup ta yolıycam birde bir sürü çuklata kapli çukatalar ylycm rızann komutanın kızına converse aldım onuda ylycm
hummmçikolata kokan bir kargo olucak desene çok tatlıı
convers mi vaykuzum baya samimiyet olmuş desene kçük mü kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?