92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnm baya küçük demekki hemoroidleri ki doktorda başından savmış.. hani yediğine dikat ettiği sürece kabuız kalmadığı sürece hiç belrti bile vermez o zamanla büyüme yaparsada işte cerrahi tedavısi kolay..

ama ister istemez hele mahrem bi bölge ya yapısıda utangaç olunca iyice utanmıştr tatlımm

Selam canim..anlatmasina sevindim.allah sifa verir insallah.bunda utanilcak bsy yok ki hastaligin ayibi olmaz.bunu ona anlat tatli dille cnm ki sana tum sorunlarini rahatca soyleyeblsn hayati boyunca..

Ay kamilecim insan kendini kotu hissedio bendede malesef ustelik bi keresinde cok kotu olmustum erkek doktora acmak zorunda bile kaldim ole aci verici bi agrisi oluyoki anlatamam

gülşenn naaptinizz tatlim

sinemcimmm aynen bende öyle söyledim biraz rahatladı sonrada utana utana anlattı işte..ama artık anlatıcak anlaştık anlatmadığında çok bozulmuştum ne yalan söyliyyeim yaa..
gülşahcım ağrı yapıyor muu?ömer hiç bir ağrım yok demişti ama :44: hatta bi kaç kişidede olmuş ve kendiliğinden geçmiş ama işte ben rahat hissemediğim için doktora gittim falan dedi acaba onun rahatsızlığı farklı bir şey mı yaa şu an aklım karıştı bak?
gizemcimmm inşallah gelebiriz ttalım bende çok istiyorum valla ayy evet yaa burası resmen çöl..alayküm selam canımmm
edacımmm öpüyorum seni (madem okuyosun bunuda görürrsün artık)

inş. cnm önümüzdeki yaza doğru bu mevsmler bak tam ideal olur

tatlim ben iki kere cok fena oldum resmen oturamiyodum oyle kotuydumki düşün yani erkege gostericek kadar canimdan bezmistim ama nedense benimki hapla veya kremle gecmio antibiyotik icince gecio bende basur memesi denilen seyden var uff bi kiz icinde cok utanicak bisi walla

fotoğrafı yollıcaksın sanırım başka ne gönderceksin tatlım

Küçük kavonozda çukulata kavonozlar 9 tane olucak 9 ncu senemize girceğimiz içine üstüne kendim yazılar yazıcam mektup ta yolıycam birde bir sürü çuklata kapli çukatalar ylycm rızann komutanın kızına converse aldım onuda ylycm

komutanin kizina nie aldinki tatlim

hummm çikolata kokan bir kargo olucak desene çok tatlıı

convers mi vay kuzum baya samimiyet olmuş desene kçük mü kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…