selam kızlar
nasılsınız?
kamile,eda,gizem dışında facei olan yok mu ya?
Sizin topiğiii ziyarete geldiiimmm
Tatlım ismin neydi senin ya sorcam sorcam diyorum unutuyorum
Ben iyiyiimm, sen nasılsın napıyosun ? Dün kü yorgunluğu attın mı üstünden, akşam çok mu kalabalıktı ?
hoşgeldiiiiin kuzuuumm
sinem benim ismim canım
facein var mı?
bende iyiyim tatlım attım attım bomba gibiyim20 kişi vardı canım..
Hoşbulduk yavrum o zaman tekrar memnun oldum bende esin :13:
Nişanlım sağolsun, izin yok faceye yavrum kapalı benimki
Oh ooh rahat gene uyumuşsundur şimdiik, iyi tatlım çok kşi yokmuş nasıl geçti peki ?
mevlid değildi canım yasindi o yüzden o kadar kişi..
bende memnun oldun esincim :13:
seninkide mi face düşmanı
dün akşam iyi geçti cnm 11 de dağıldılar iyice..
sen neler yapıon bakalım askerin nasıl?
Olsun canım bende dün akşam yasin okudum tüm ölmüşlerimize.. Rabbim kabul etsin
Fena derecede face düşmanı askere gitmeden önce kullandırıyordu gene, ama şimdi askerlikte başlayınca kapatacağız dedi bende kapattım ısrar etmedim de.. Bende ne yapayım tatlım çarşamba kan tahlili yaptırmaya gitmiştim sağlık ocağına, cuma gelin tahlillerini almak için demişti. Bende saat 10:30 da kalktım, kahvaltı falan derken gittiğimde öğle paydosundaydılar yetişemedim. Şimdi teyzemlerde cuma kuranı var onlara giderken annemle uğrayıp sonuçları alacağız işte
Askerimde bulaşık yıkamaya gireceğim diyordu bulaşık yıkıyordur garibiim
Sen napıyorsun yavrum, Senin Askerinn nasıl ?
amin canım Allah kabul etsin..bende okurum ara ara hep.arapça biliyor musun?
evet ya askere gidince daha bi manyadı benimkide aşırı kıskançlıklar falan
hayırdır tatlım neyin var neden tahlil yaptırdın?
oo yıkasın yıkasın ileride sanada yardımcı olurama bence bezicek hiç elini bile sürmicek bişeye
bende evde oturuyorum öle :126:
askerimde iyidir herhalde akşam konuştuk 10 gibi iyiydi çok şükür,bugünde daha aramadı akşama arar.bölük komutanının habercisi oldu işte..
sen nereliydin cnm ve kaç doğumlusun?
Arapça bilmiyorum, ama kuran-ı okuyabiliyorum ya yetiyor canım Arapçada öğrenmeyi düşünüyorum
Sürekli üşüyorum canım, hava sıcak olduğu zamanlarda bile kalın hırkalarla dolaşıyordum. Annemde bi tahlil yaptıralım dedi.
Benimde düşüncem öyle yardım etmez elini sürmez kaçar aksine
Arar akşama yavrum bizimki de telefonu geri verecek işte
Ordu'luyum, İstanbul'da oturuyorum. 94 doğumluyumGenelde küçüük kaçıyorum buralardakilere ama bakalım sen kaç çıkacaksın
Sen canım ?
bilmesende türkçeden oku hep niyet önemli olan ama arapçayıda öğren derim.sanıldığı kadar zor değilmiş.bende benimki askere gidince öğrendim 1ayda kurana geçtim ve şimdi okuyabiliyorum çok şükür
iyi yapmışsın o zaman tatlım..sonucu banada bildir.
bencede kaçar
versin cnm geri riske atmayın bende ver dedim hep oda verdi.diğer türlü sürekli diken üstünde rahatsız edici bi durum böyle kafası rahat en azından yakalanma korkusu yok..
hangi semtte oturuyorsun canım?
benim yaşımı ne hissediyorsun büyük mü küçük mü heheh
ben burdakilerin ablasıyım
90 doğumluyum ben tatlım, askerimde 88 li
O zaman benimde ablam olduun artıkın
Sonucumu aldım tatlım, ciğerlerim kötüymüş kansızlık varmış ilaç verdi sabah akşam kullanacağım işte sonra 10 gün sonra tekrar gideceğim
Ver dediğimde tamam demişti şimdi yok vermeyeceğim diyo hay allahım uyuz uyuz yaa
İstanbul/Bağcılar canım sen nerde otuyorsun? Nerelisin ?
ah canım kardeşim benimyaşlı hissettim kendimi birden falan
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine..tahmin ettim kansızlık oldğnu..sigara içiyor musun?
düzenli kullan ilaçlarınıda bir daha git..
seninkide biraz dik kafalı sanırım arada benimkide öle dik kafalılık inatçılık yapıo keçi ama yne dediğime gelio her seferinde ve sormadanda bişi yapmıo ben haklı çıktğm içn sürekli
tekirdağda oturuyorum tatlım ve buralıyım..geldin mi hiç?
Hiç gelmedim o tarafa canım
Rabbim nasip ederse, evlendikten sonra il il gezmeyi düşünüyoruz geliriz yanına da
Maaleseff içiyorum canımm :26:
Aynen öyle dik kafanın teki..
Tatlıım ben çıkıyorum, kendine çok iyi bakkk öpüyoruum çooookk ablamm
Selam canlarım..nasılsınız? İnş iyisinizdir..ben çok kötüyüm...
sabah askermle konuştuk sonra 9da mesaj attım telf kapalı arada kapatabilio komutandan dolayı önemsemedm açar dedm saat 1 oldu yok 2 oldu yok 3 oldu yok delirmek üzereydm..ya kaptırmış dedim içimden yada kötü bişey oldu...hiç böyle yapmazdı ki mahkemede kapının önnde beklerken bile mesaj atardı merak ederdi ederdim..delirdim okulda sinir krizine girdim..cepten haberlere bakıyorum artvin haber falan gibi siteler var kötü bişey varmı die...yok ondada yok sonra metrobüsteydm mesaj attı 4 gibi. hayatm napıosn nerdesn die ki ben 5-10 tane mesajj atmıştım teli kapalıyken.. delirdim aradım arama olabilir demişler saklamış telefonu söylesenize kızlar ankesörlüden arasaymış öldüm ben öldüm meraktan...
tamda konuşamadık yine kapatması gerekiyordu ...
ayrıca kuzenimin sevgilisi vardı tecilliydi 90 lı oda askere gidicekti ağustosta bahsetmişimdir...bugn face teskerem hayırlı olsn yazmış..daha gitmeden ne tezkeresi dedm bende.bitti askerlik yazmış...çürük raporu almış sebebine gelin : Küçükken bisikletten düşmüş kolunda problem varmış yamukmuymuş neymiş ama belli falan olmuyo gerçekte büyük bir şey değil.deli oldum benim sevgilim bizim sevgililerimiz amele mi kızlar! bu kadsar ufak şeye çürük raporu vermişler....amacım fesatlık değil çok sevindim kuzenim adına asker beklemek zor ama geçerli bir sebep değil yapmamasına.....silah tutmadanda yapabilirdi...
sinirden ağladım okulda düşünün...bizimkilerin canı can değilmi? şeker hastaları sara hastaları gidiyor ya ...OF kızlar çok kötüyüm..
Selam canlarım..nasılsınız? İnş iyisinizdir..ben çok kötüyüm...
sabah askermle konuştuk sonra 9da mesaj attım telf kapalı arada kapatabilio komutandan dolayı önemsemedm açar dedm saat 1 oldu yok 2 oldu yok 3 oldu yok delirmek üzereydm..ya kaptırmış dedim içimden yada kötü bişey oldu...hiç böyle yapmazdı ki mahkemede kapının önnde beklerken bile mesaj atardı merak ederdi ederdim..delirdim okulda sinir krizine girdim..cepten haberlere bakıyorum artvin haber falan gibi siteler var kötü bişey varmı die...yok ondada yok sonra metrobüsteydm mesaj attı 4 gibi. hayatm napıosn nerdesn die ki ben 5-10 tane mesajj atmıştım teli kapalıyken.. delirdim aradım arama olabilir demişler saklamış telefonu söylesenize kızlar ankesörlüden arasaymış öldüm ben öldüm meraktan...
tamda konuşamadık yine kapatması gerekiyordu ...
ayrıca kuzenimin sevgilisi vardı tecilliydi 90 lı oda askere gidicekti ağustosta bahsetmişimdir...bugn face teskerem hayırlı olsn yazmış..daha gitmeden ne tezkeresi dedm bende.bitti askerlik yazmış...çürük raporu almış sebebine gelin : Küçükken bisikletten düşmüş kolunda problem varmış yamukmuymuş neymiş ama belli falan olmuyo gerçekte büyük bir şey değil.deli oldum benim sevgilim bizim sevgililerimiz amele mi kızlar! bu kadsar ufak şeye çürük raporu vermişler....amacım fesatlık değil çok sevindim kuzenim adına asker beklemek zor ama geçerli bir sebep değil yapmamasına.....silah tutmadanda yapabilirdi...
sinirden ağladım okulda düşünün...bizimkilerin canı can değilmi? şeker hastaları sara hastaları gidiyor ya ...OF kızlar çok kötüyüm..
selam bebeğim.. telefon olayının aklına gelen şeyler olamadan çözülmesine sevndm senin aklına direk yakalandığının gelmesi normal tatlım.. neyseki hallolmuş ..
ya kuzenin adına sevndm ama gerçekten hakszlık bizim sevgililerimiz salakmı .. tek bisikletten düşen o mu .. herkesin var böyle ki bence çürük amak bir marifet değil o kuzeninin sevgilisninde sevmesi değil üzülmesi lazım ben çok kişi biliyorum sırf askere gitmek için zayıflayan(fazla kilo çürük oluyo ya) yani her türk erkeğinin askerliğini yapması lazım! hayati bi sebep olmadığı sürece.. bunca insan salak değil.. sinir oldum..
ha ayrıca bu çürük raporu her yerde karşısına çıkacak .. bi işe girdeceğinde bile . bi şeklde çıkıyo..
canim kusura bakma ama biraz abartmissin nie agliyosun herkesin kaderinde kismetinde ne varsa o olur bizimkilere Allah korusun curuk raporu verseler oda gururlarina dokunurdu bence sakin ol bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?