selam tatlım yazıcaktm sana faceden o kdr bunaldımki duyduğıum ama burayada yazamıyorum telden...aynen cnm ama çok sinirliyim sorucam hesabını.ona..aklıma direk kaza falan geldi....
evet cnm haklısın kuzenim dio üzüldü ya kıyamam dedim bir git ne üzülücek ya falan dedim çok sinirliyim ya...hayati bir sebep değil şaşırdım şok oldm gizem...
aynen doğru...devlet olmadıkça çıkmaz bence ama sağlık raporu her işte şart yani bilmiyorum kızlar..
sen nasılsın tatlım ?.
canım cemde elinde olsa sana haber verirdi üstüne gitme :26: ama işte her halukarda haber vericeğini biliyosun ya insanın aklına kesn ona bişey oldu yoksa haber verirdi diye geçiyo biliyorumm
canım hani mesele silah tutmasıysa mesela cihan hiç silah kullanmıyo içtimalarda da bayrak filama taşıyo mesela silahla hiçbi işi yok hani.. böyle yerlerde var
neyse artık olan olmuş.. bu ülkede ki ilk haksızlık değil sonda olmıcak düzen bu..malesef!
ben iyiyim cnm bende sinir oldum okula arkadşlara ama pek takmıyorum artık ya valla sorumluluk sahibi olmayan insanlar gerçekten çekemiyorum
gülşahcım sabahtan beri ulaşamıyordum sevgilime..ondanda sinirliydim patladım..evet kader kısmet tatlım ama cem anlatıyordu ç.kalede acemideyken koşu yapıyorlardı adam sara hastası her gün bayılıomuş bu adamı neden askere alıyorlar o zaman?
insülin yapan adamı askere alıyorlar ben buna kızıyorum....ve boşveriyorum dediğin gibi. beni ilgilendirmio.
haber verirdi tatlım ilk kez olduğu için kötü oldm düşünsene sabah 9 dan akşam 4 e kadar telf kapalı of...
aynen bu ülkede haksızlıktan bol bişey yok maalesef.
noldu cnm ödev falan vardı kesin grup çalışmasıydı herkes üstüne düşeni yapmadı dimi klasik
tatlim askerini merak edip patlamakta cok haklisinda kuzeninede yapicak bisi yok her zaman heryerde boyle haksizliklarla karsilasicaz malesef
aynen cnm tamda konuşamadık...aynen yok işte haksızlık haksızlık....
sen nasılsn
napim tatlim disardaydimm yagmur yagdii ayakkabilarim batti yaaaa bide banyoya giricem useniyorumm
napim tatlim disardaydimm yagmur yagdii ayakkabilarim batti yaaaa bide banyoya giricem useniyorumm
anammm yağmur mu yağdııı
bende istiyoummm
burasıda kapalıydı sabah açtı şimdide yağmur yok.tühh senin gibi bir ayakkabı aşığının ayakkabısı batmışsa kötü olmştur şekerim
ewet yaa kalkip temizlicem simdi
ewettt ama sac bas ayakkabi batiyooo
ben varım kiii bende kmse yok diye yan topiklerde dolanıyodumm..
naber cnmm
Nedenn kimse yok bu akşam hı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?