92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım cemde elinde olsa sana haber verirdi üstüne gitme :26: ama işte her halukarda haber vericeğini biliyosun ya insanın aklına kesn ona bişey oldu yoksa haber verirdi diye geçiyo biliyorumm

canım hani mesele silah tutmasıysa mesela cihan hiç silah kullanmıyo içtimalarda da bayrak filama taşıyo mesela silahla hiçbi işi yok hani.. böyle yerlerde var
neyse artık olan olmuş.. bu ülkede ki ilk haksızlık değil sonda olmıcak düzen bu..malesef!

ben iyiyim cnm bende sinir oldum okula arkadşlara ama pek takmıyorum artık ya valla sorumluluk sahibi olmayan insanlar gerçekten çekemiyorum

haber verirdi tatlım ilk kez olduğu için kötü oldm düşünsene sabah 9 dan akşam 4 e kadar telf kapalı of...
aynen bu ülkede haksızlıktan bol bişey yok maalesef.
noldu cnm ödev falan vardı kesin grup çalışmasıydı herkes üstüne düşeni yapmadı dimi klasik

tatlim askerini merak edip patlamakta cok haklisinda kuzeninede yapicak bisi yok her zaman heryerde boyle haksizliklarla karsilasicaz malesef

uzun bir süre tatlım ya insanın içi içini yiyo ulaşamamk elin kolun bağlı insan çıldryo resmen..

canım aynen .. bizim grubun iki sunumu var tamam mı iki konu. grubu ikiye böldük. hani kimi kişi sınıfta suncak kmi araştrcak kimi pc ye geçicek.. ama nrmalde iki konuyuda komple grup yapması lazım hoca ortak değerlendrcek haliye iki konuda herkesi ilglendryo..
bizim konuyu biz hazırladık ben sunucuyum zaten. sonra diğer kouda kaynak toplamşlar ama özetleyp hazır hale getrmemiişler nası yapcaz vs dediler bzde işte şu şu saatte gelin yapalım bari hep beraber dedik..
sunucak olan kişi gelmedi bikaç gelmeyen oldu ya delirdim resmen . biri desen ahstayım dye bana mesaj attı tmm cnm geçmş osun dedim 1 buçuktada ders var bz 12 de buluştuk işte derse grcez bi baktım kız gelmiş. hani hastaydın dedim işte hani daha iyiyim dersi kaçırmym vs dedi yani gelde delirme söyledm ama ben herkesn içinde benm konum değil sunmucam ben gelyorum kendi grubu olan gelmyo diye..

yani nefret ettm grup çalışmalarından 20 yaşına gelmş iinsanlar hala sorumluluk alamıyo ya..tek yapsam böyle gerilmem

herkese iyi akşamlar üst devrelerim =) bizimkinin dedeleri gidiyomş yavaştan yavaştan..azda olsa devrecilik var ama kendini ezdirmemen lazım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…