92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Vay iş hanımı her daim buralarda maş iyidir tatlım senden ? Önceki sayfada bişey yazdım gördün mü
kargo ne alemde gönderdin mi?
Bende yapıcam ellerimle kurabiyeeee

makyaj topiklerindeydm bu ara alışverş yapıcam da yazlık siz nasıl bi makyaj yapıysunuz kızlar

kışın daha rahat rimel aktı eyeliner bozuldu derdi yok.. yazın sıcak ter falan..

Görmedim edacım pazartesi göndericem
Ben sade yaparım genelde kalem rimel o kadarYanarsam hiç pudra sürmyrm ama yanmazsam bazn sryrm

makyaj topiklerindeydm bu ara alışverş yapıcam da yazlık siz nasıl bi makyaj yapıysunuz kızlar

kışın daha rahat rimel aktı eyeliner bozuldu derdi yok.. yazın sıcak ter falan..

Tatlım selam yine benn hala kurabiyelere bakıyorum kafayı yidim
Ben kışın fondotensiz dolaşmam ve allıksız.Ama yazın bronzlaştığmdan ve sıcakta aktığından fondoten sürmem azıcık pembe tonlarında allık göz makyajımda bazen gözümün çine kalem bazen eyeliner ve rimel olmazsa olmazım Ruj olarak ta böyle soft tonlar kullanıyorum pembe değilde nasıl diyim şeftali tonları he

Görmedim edacım pazartesi göndericem
Ben sade yaparım genelde kalem rimel o kadarYanarsam hiç pudra sürmyrm ama yanmazsam bazn sryrm

anladım tatlım sıcakta kimsenin uğraşası gelmyo baksana .. :) ama kışın üstüne bi garip oluyo bomboş

selam cnm tekrarr kurabiyelerde mi kaldın haha:d yapta kurtul

ben de yaz kış fondoten hiç bi zaman sürmem cildim çok iyi gerek yok bozar diyede korkuyorum ondan sanırımm.

eyeliner vazgeçilmezimm yazın sıkıntı işte kışın tabi eye liner rimelsiz olmaz .. allıkta kullanınca şeftali bronz arası bişey kullanıyorum..
yazında bronz tene çok yakıştığı için şeftali mat ruj yada ucuk pembe :
gözüme yaparsamda siyah farı kalem gibi sürüyorum buğulu bi görüntü oluyo ..bnm kirpiklerim çok gür sadece eye liner sürünce rimel sürüerim oda topak topak oluyo diye o yüzden yazın normal far sürünce hiçç uğrasmıorum rimelle

Son düzenleme:
Merakla bekliyor ben rızaya kurabiye yaptırmıştım

Butik kurabiyelerden mi yaptırdın cnm atsana fotosu varsa veya nasıl ?
Ben kendim yapıcam şeker hamuruyla 2-3 ay dayanıyormuş zaten 3 günde gidio artvine sorun olmıcak.
Çok kolay tarifler olur gizemle heveslendik yapacağız

Ben faceden birisine yaptırdım du telden resimleri var atıcam birazdan

aynen yapıcazzz
eda proje ödevi hazırlar gibi araştrmaa yaptk kurabiyeler içinn hahah

[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]

Hiç dinlemediğim bir tarzır bu zara da ama insana dinletiyor işte bu durum...

kızlarr nabersiniz :)
mutluyum çünkü artık telefonumuz var sürekli konusuyoruz iyi oldu bu.
okudum yazıları. o kurabiyelerden ben söz için seçtim sparis vericem 10 gün kala. ama askere göndermekte çok mantıklıymıs ne göndersem diyodum iyi fikir oldu. şimdi spariş vereyimde göndereyim. bizim kargo geç ulaşıyor. manisa dan taa şırnak. pazartesi verdim cuma gider dedi kısa kollu bişiler istedi şort ayakkabı parfüm istedi koydum hepsini gönderdim. ama ordan alınması falan 10 günü buluyor. daha önce 10. gün eline geçmişti foto falan göndermiştim .

Selam canımmm iyidir sende iyisin maş
evet telefon büyük nimet bizde ilk soktuğumzda telf o kdr mutlu olmştumki şimdi alıştık tabii
aaa bende düşünüyorum kurabiye siparişi sözümde çok tatlı ve hatıra insanlar çok güzel hatırlıcak yüzük figürlüleri falan var iyi düşünmüşsün cnm
aa 10 gündemi gidio kargo :26:
Nettede bnmki 3 gün yazıo bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…