Vay iş hanımı her daim buralarda maşNe var ne yok kızlarrr
Ne var ne yok kızlarrr
Vay iş hanımı her daim buralarda maşiyidir tatlım senden ? Önceki sayfada bişey yazdım gördün mü
kargo ne alemde gönderdin mi?
Bende yapıcam ellerimle kurabiyeeee
makyaj topiklerindeydm bu ara alışverş yapıcam da yazlık siz nasıl bi makyaj yapıysunuz kızlar
kışın daha rahat rimel aktı eyeliner bozuldu derdi yok.. yazın sıcak ter falan..
makyaj topiklerindeydm bu ara alışverş yapıcam da yazlık siz nasıl bi makyaj yapıysunuz kızlar
kışın daha rahat rimel aktı eyeliner bozuldu derdi yok.. yazın sıcak ter falan..
Görmedim edacım pazartesi göndericem
Ben sade yaparım genelde kalem rimel o kadarYanarsam hiç pudra sürmyrm ama yanmazsam bazn sryrm
elbise bakan kızlaaar buyrun benim zevklerimide
Eki Görüntüle 707880 Eki Görüntüle 707878 Eki Görüntüle 707877 Eki Görüntüle 707876 Eki Görüntüle 707875
Anladım tatlım gönder bakalım sevinir
Görmedim edacım pazartesi göndericem
Ben sade yaparım genelde kalem rimel o kadarYanarsam hiç pudra sürmyrm ama yanmazsam bazn sryrm
Tatlım selam yine bennhala kurabiyelere bakıyorum kafayı yidim
Ben kışın fondotensiz dolaşmam ve allıksız.Ama yazın bronzlaştığmdan ve sıcakta aktığından fondoten sürmem azıcık pembe tonlarında allık göz makyajımda bazen gözümün çine kalem bazen eyeliner ve rimel olmazsa olmazımRuj olarak ta böyle soft tonlar kullanıyorum pembe değilde nasıl diyim şeftali tonları he
Merakla bekliyor ben rızaya kurabiye yaptırmıştım
Butik kurabiyelerden mi yaptırdın cnm atsana fotosu varsa veya nasıl ?
Ben kendim yapıcam şeker hamuruyla 2-3 ay dayanıyormuş zaten 3 günde gidio artvine sorun olmıcak.
Çok kolay tarifler olur gizemle heveslendik yapacağız
Butik kurabiyelerden mi yaptırdın cnm atsana fotosu varsa veya nasıl ?
Ben kendim yapıcam şeker hamuruyla 2-3 ay dayanıyormuş zaten 3 günde gidio artvine sorun olmıcak.
Çok kolay tarifler olur gizemle heveslendik yapacağız
aynen yapıcazzz
eda proje ödevi hazırlar gibi araştrmaa yaptk kurabiyeler içinn hahah
Ben faceden birisine yaptırdım du telden resimleri var atıcam birazdan
kızlarr nabersiniz :)
mutluyum çünkü artık telefonumuz var sürekli konusuyoruz iyi oldu bu.
okudum yazıları. o kurabiyelerden ben söz için seçtim sparis vericem 10 gün kala. ama askere göndermekte çok mantıklıymıs ne göndersem diyodum iyi fikir oldu. şimdi spariş vereyimde göndereyim. bizim kargo geç ulaşıyor. manisa dan taa şırnak. pazartesi verdim cuma gider dedi kısa kollu bişiler istedi şort ayakkabı parfüm istedi koydum hepsini gönderdim. ama ordan alınması falan 10 günü buluyor. daha önce 10. gün eline geçmişti foto falan göndermiştim .
kızlarrr cihaann arıyorr.... ben çıkıyorummm.. iyi geceler hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?