92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

saol tatlım bende iyiyim. evet çok güzel bi hatra bence :) bende yüzük figürlü beğendim tek taş falan var :)
renk te kararsızım onuda kıyafetimle uyumlu yaparım artık.
aslında 5 gün yazıyor ama ali ye 10. gün ulaşıyor. köy korucusu haftanın belli günü gidip alıyor birliğe teslim ediyor çünkü.
kargo takip yaptım geçen direk manisa izmir şırnak yazıyordu.
şimdi manisa izmir ankara diyarbakır şırnak yazıyor. uzatmıslar bu kez :)varmıs yani bakalım ne zaman alcaklar.

Çok tatlıı gülşencimm bende bunlardan yapıcam işte tabii böyle detay yapamam ama kendi el emeğim olucakkk
seninki 10 dkkada tüketir bunları çok şekerler

Son düzenleme:

Evet cnm gümüş tonları kullandırırsın fazla renkli sırıtır bence kurabiyede söz ya hani
baya uzunmuş tatlım ya ben 3 güne uzun diyorum.Doğru öyle bir aktarma olayı var dimi cnm :26: Olsun eline ulaşıyor ya onada şükürr dimi ama

gümüş ve tatlı pembe yakısıyor evet olabilir :)
öyle canım napalım gittiğine de şükür.

Sen bunları gönderidn mi göndercen mi cnm d.günündemi gönderdin;? Bende şimdi göndercen sandm
Hhahha zaten bozulmuomş hemen saklar tabii
sizin kargo kaç günde gidio gülşen ptt ilemi gönderiosn

Canım ben rıza askere gitmedn önce dgm gnnde yptrmştm
Ben aras kargoyla komutanına gönderiyorum.
2 gnde muşa gidiyor ama onun bulunduğu yere belli günler dağıtım var.

Canım ben rıza askere gitmedn önce dgm gnnde yptrmştm
Ben aras kargoyla komutanına gönderiyorum.
2 gnde muşa gidiyor ama onun bulunduğu yere belli günler dağıtım var.

anladm tatlımmm
ptt ile baktım ben Artvine 3 gün yazıo ama direk karakola götürürlermi ??
merkezde karakol zaten ? Yoksa ben ptt şubesine gönderip çarşı gününe denk getirsemde o zaman mı alsa ? direk şubeden ? hangisi mantıklı sence?

Canım fiyatını hatırlamıyorum ağustosta yaptırmıştım du bakıyım mesajı duruyor mu facede birde söz için küçük kavonozlara kalpli çukulata alıp kavonoz kapagna stcker yptrblrsn belki daha uygn olr

Şunun gibi

Son düzenleme:

tatlım ptt sanırım şubeye teslim ediyor gerisine karısmıyor. bizimki öyle. ben ptt den yur içi kargo şubesine gönderiyorum gidip alıyorlar cizreden

Ptt kargoya sor yarın arayıp bulunduğu yere teslimat varmı askeriye ye?Ama bana kalırsa ptt den başka kargo gdyrsa kesnlkle onu kullan ptt insanı deli ediyor

baktıkça hepsini istiyorum yaa :) çok hoşmus bunlarda
face te ipeksi tatlar var ordan mı yoksa şeker kurabiyeci den mi yaptırdın cnım

Yurtiçi kargoya baktım tahmini 4 kg dedim paket şeklinde artvin merkeze olacak 2 gün içinde 18 Tl yazdı fakagt karakola götürüyorlar direk dimi özel kargo sonuçta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…