Yurtiçi kargoya baktım tahmini 4 kg dedim paket şeklinde artvin merkeze olacak 2 gün içinde 18 Tl yazdı fakagt karakola götürüyorlar direk dimi özel kargo sonuçta
Canım arayıp sorman lazım ama genelde tehlikeli bölgelere götürmüyorlar.Artvine ters değilse yeri götürrler ama sor sen
Taatlım tehlikeli bölge değilki artvin merkezde çarşıya 5 dk
Evet canım ondan büyük ihtimalle götürürler ama yinede emin olmak için sen sor.Yurtiçi Kargo hangi ilçeye bağlıysa karakol ilçenin adını yaz çıkar zaten
İlçeye bağlı değil işte merkeze bağlı cnm :)
Kızlar neyse ben kaçıyım yavaştan sabah erken kalkıcam çarşımız var öpüyorum siziii
iyi gecelerrr
İlçeye bağlı değil işte merkeze bağlı cnm :)
Kızlar neyse ben kaçıyım yavaştan sabah erken kalkıcam çarşımız var öpüyorum siziii
iyi gecelerrr
o zaman edacım bu telefondan sorabilirsin.((0466) 212 73 77)
İyi geceler
Günaydınn kızlarrr
Sevgilim çarşıda kameradayızz ama erken çıkıcak midesi rahatsız çok kötü halsiz ama gelmiş görmekk için yerim onuuu
cenk geldi kızlar dün onun birliğine gittik babası annesi ve ben birlikte araba bozuldu 2 saat orda bekledik dısarıdan tamirci geldi askerler arabanın basına toplandı ittiler hicbi fayda olmadı. Cok eziyetliydii beklemekkk. Arabanın camından dısarıyı izlerken bide baktımki bayann aaa bayan komutanlardamı varms ne birlikte bile diken üstünde olcam artıkk ahh benm bu cilem bitmeyecekmi acabaa
Cnmm.ohh ohh görüşun.. Midesi neden ağrıyormus ki :26:
Bnde kuafördeym yarına hazırlik, telefondan girdim
Görüştük gizemim şimdi kapattıkbilmiyorum üşüttü galiba çıkma dedim görim seni dedi çıktı işte bir kaç saat konuştuk kilo almış tam fit olmş yaaaaa yerim onu benn.ilaç falan alıcak eczaneden
saçlarımada bayıLdııı
sanki gerçekte gelio gizem sende ha
Gizemm birde dedimki aşkım sen kurabiye seviyomuydun yaa dedim evet aşkm ya çayla iyi gidio karakolda yiyoruz sürekli dediii kesin gönderiyorummm
cenk geldi kızlar dün onun birliğine gittik babası annesi ve ben birlikte araba bozuldu 2 saat orda bekledik dısarıdan tamirci geldi askerler arabanın basına toplandı ittiler hicbi fayda olmadı. Cok eziyetliydii beklemekkk. Arabanın camından dısarıyı izlerken bide baktımki bayann aaa bayan komutanlardamı varms ne birlikte bile diken üstünde olcam artıkk ahh benm bu cilem bitmeyecekmi acabaa
Olsun eda hevesimi neden kırıyon süslencem iste
Gecmis olsun tatlim saçlarını begenmesine de çok sevindim
Ooo ağzınıda aramışsin kurabiye için iyi olmuşgönder gönder haftayada adres alırsinn..
Şaka yapıorum kız süslen tabii
evtt beğendiii
aynen aradım tabi hihiih bide şey düşünüyorum o hep bana der ki senin ten kokunu çok seviyorum parfümden ziyade..Aldığım tişörtleri giyicem ben kokum sinicek öylegöndercem nasıl fikir ?
süslenrm tabi ya geçen hafta hazırlıksız yakalandım eda üstmde pijama gibi bişey vardıayy çok kötü oldu böyle değincede daha bile güzel oldu doğal doğal demşti..
güzel fikir tatlım(bende düşünmüştüm hahaha ama bunu duyduğuna şaşırmadın dimi )
ay olsun zaten senelerdir her halimizi biliyorlar gizem erkekler doğal seviyor biliyomsn bnmki makyaj sevmez abartı bende çok abartmam doğal saç doğal yüz seviyorlar
ahha çok şaşırdım bundan böyle seni ruh ikizim ilan ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?