kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm
okudum kurabiyeler gönderilcek ne güzellllaman sonu benim kurabiyelerime benzemesinde
Canım ptt kargoyla onlar göndermek zorunda kalmazsa hemen gider
Kızlar naparsınız?Hep buralarda takılırsınız
ayy zaten ptt beni deli etti delikızlar cidden başka bir kargoyla gönderme şansınız varsa onunla gönderin kesinlikleeee..
hesna ablacım arada geliyor ana topice deme öyle deme
ayy zaten ptt beni deli etti delikızlar cidden başka bir kargoyla gönderme şansınız varsa onunla gönderin kesinlikleeee..
hesna ablacım arada geliyor ana topice deme öyle deme
Ptt kullanmayın derim, özel kargo gönderin hatta çarşı izninin olduğu güne denk getirirseniz kendisi gider alır kargo şubesinden
Şaka bir yana ben de 2 aydır sadece şafak attırmaya geliyordum yoğunluktan, hiç muhabbet edemiyordum, bu aralar girmeye başladım, buraya da uğrayamadım hiç... Dedim bizim yarenler ne yapar
ben ilk kargomu ankaraya ptt ile gönderdm bi gün sonra eline geçti çok memnun kaldm hemde daha ucuz...internettente gidene kadar gönderi takibimi yaptım nerde noluyo diye adam bana 2 gün en fazla dedi ama 1 günde gitti hatta ben gittimi derken onlar yiyip bitirmşlerdi bile ...
Dunyanin en guzel anne adaylari anneler gununuz kutlu olsun
tesekkur ederim bebegim nasilsin
Ptt kullanmayın derim, özel kargo gönderin hatta çarşı izninin olduğu güne denk getirirseniz kendisi gider alır kargo şubesinden
Şaka bir yana ben de 2 aydır sadece şafak attırmaya geliyordum yoğunluktan, hiç muhabbet edemiyordum, bu aralar girmeye başladım, buraya da uğrayamadım hiç... Dedim bizim yarenler ne yapar
ben ilk kargomu ankaraya ptt ile gönderdm bi gün sonra eline geçti çok memnun kaldm hemde daha ucuz...internettente gidene kadar gönderi takibimi yaptım nerde noluyo diye adam bana 2 gün en fazla dedi ama 1 günde gitti hatta ben gittimi derken onlar yiyip bitirmşlerdi bile ...
Senin şansına öyle denk gelmiş ptt = çile demekBütün kargolar takip nosu veriyor takip edebiliyorsun internetten
kızlar hepinizin annelerinizin anneler gününü kutlarım ...
ben mecburen ptt yi kullanmak zorundaydım hesna abla çünkü askerim mardinde çarşısı falan yokben mehtabı bekliyorum abla yaa bi heycan bi heycan ki sorma sen nasılsın?
begümmm çok şanlısın o zman benim ilk kargom 2 haftada gitti düşünkurabiye yapmıştım yiyemedi çocuk yaa
gülşencim çok haklısın valla ptt=çileeeee
kızlarr bugün pazarr haliyle cihanın çarşısı var görüşüyoruz sabahtan beride şimdide annesigille görüşcek bi yarım saat.. bakıyım dedim kızlar napıyo ama siz yoksunuz ...
şimdi kargo olayına gelnce çoğunluğa uyup özelle göndermek mantıklı .. ama begümde ankara gönderdi ya ankaraya mı çabuk gidiyoki diyede düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?