sağol canım senin anneninkide kutlu olsun.. geleceğin anne adayı olarak seninkide kutlu olsun..
valla şans mı oldu bilmiyorum şimdi sizde böyle diyince ama o kadar şeyi başka yerle göndersemde çok para isterlerdi eminim..en fazla 2 gün dedi 1 günde gitti ya da şöyle diyorum mesela merkezi olan yerleremi çabuk gidiyo acaba...bide ben öyle bi bantladm ki her yerini direkt yere koydu adresi verincede askere mi dedi evet dedm hiç sormadı ne var diye ...
Canlarımmm öncelikle annelerinizin sonra anne adayları olan sizlerin Anneler Günü kutlu olsunn
E hadi kayınvalidelerinde olsunnede olsa aşklarımızı doğurdular bizlere sundular hahahha
Aradınızmı bakalım kayınvalideleri ?
seninde anneler gunun kutlu olsun anne adayiben persembe gunu yanina gidip kutlamistim dahada bugun aramadim sen aradinmi canim
saol tatlmm aradım ben evet yarım saat falan konuştuk öyle :)
ne konustunuz ay o kadarr
hava su tatlım çok sık konuşmuyoruz zatenayda 1 bzn 2 ayda bir gidemiyorumda uzak biraz benmki göndermio anca o gelince.askerlik söz nişan falan filan öyle yanii[/B]
ooo iyiymis tatlim :)
Ee nasılsın tatlım sen ?
nasıl yani kırılmışmı annesinin gelmesinden o olaylardan ? sanamı mesafelii Allahım ya ne saçma...iyiyim canim bizim gecenki annesinin gelmesini felan bilion ya ozur dilerim daha saygili mesafeli olucam demisti o gunden beri kendi kendine bi tavirlarda güyaa saygili mesafeli oluo bende takmiyorum artik sen nasilsin
nasıl yani kırılmışmı annesinin gelmesinden o olaylardan ? sanamı mesafelii Allahım ya ne saçma...
iyiyim bnde cnm kek yaptım deişik bir şey ama üstü pişmedi fırının önünde nöbetteym mutfakta oturdum masaya burda takılıyorum
ellerine saglik canimm
hani ben saygili ol felan dedim ya anneside saygili ol demis bozulmus solediklerimize bundan sonra saygili mesafeli olurum demisti mesela napion yazioduk mesajda simdi ne yapiyorsun yazio sanki bole yazinca saygili olunuyo kendince tavirlar yapio iste
Hımm enteresanmış gülşahcım umarım düzelir yani sana sabır versn allah askerden gelsinde burnundan getirirsin m.etme
ve bir çarşı daha biter...Canlarımmm öncelikle annelerinizin sonra anne adayları olan sizlerin Anneler Günü kutlu olsunn
E hadi kayınvalidelerinde olsunnede olsa aşklarımızı doğurdular bizlere sundular hahahha
Aradınızmı bakalım kayınvalideleri ?
aman tatlim artik ben takmiyorum burnundanda getirip kendimi yoramam walla kendi bilir takilsin kafasina goreanneme bi mesaj atmis anneler gununuz kutlu olsun yazmis sadece sanki o kadar zaman o kadar sey yasanmamis annem annesine saygisizliklarini anlatti die surat yapio bankalar bile daha icten anneler gunu mesaji atiyo
canımmm nasılsın?
haklısın gülşahcım takmaman en iyisi bence onun hataları yüzüne vuruldu ya kaldıramadı o .. aklınca senden uzak davrancak sen neden böylesin değincede saygılı olcakmışım ya bende böyleym artık falan filann dicek..
[/SIZEselam kızlar nasılsınız
benden aman askim etme tutma eski halimize donelim ne istiosan yap yeterki bole davranma dememi beklio ama cokk bekler :
[/SIZEselam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?